Прев’ю 16-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 898
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 16-го туру Ла Ліги.

Сельта - Леганес (14 грудня, 22:00)

Сім офіційних матчів поспіль Леганес не програє. Ця серія витягнула його з зони вильоту в Прімері. В Сельті ситуація складніша. Є дуже якісні гравці, але зміна тренера не дає впевненості у кожному наступному матчі. Проти гостей кадрова ситуація: двоє дискваліфікованих і шестеро травмованих. Тому чекаю на результативність.

Можливий результат: 2:1

Ґетафе - Реал Сосьєдад (15 грудня, 14:00)

Складний матч для обох суперників. Ґетафе демонструє хорошу форму, але втратив на цей матч свого провідного форварда Хайме Мату, також ще не готовий вийти на поле Маркель Бергара. Сосьєдад у минулому турі несподівано вдома програв, але загальні враження не змінилися - команда у Асьєра Гарітано дуже міцна. Не чекаємо на високу результативність.

Можливий результат: 1:1

Вальядолід - Aтлетіко Мадрид (15 грудня, 17:15)

Три останні виїзні матчі Чоло-тім не виграв (Леганес, Жирона, Брюгге). Цю серію команда має переривати. Цьому посприяє покращення кадрової ситуації (тільки троє травмованих). Позитивні тенденції Вальядоліда не можуть стати вирішальним фактором. Тому тотал менше 2,5 та перемога гостей.

Можливий результат: 1:1

Реал Мадрид - Райо Вальєкано (15 грудня, 19:30)

Неймовірні пригоди вершкових у Лізі Чемпіонів ще довго будуть обговорювати. Програти двічі ЦСКА з загальним рахунком 0:4 і виграти групу це ще та екзотика. Отож чекаємо, що останній результат стане «чарівним пенделем» для фаворита. Але й повного одужання настільки швидко не буде. Обидві заб’ють (врахуємо бажання Райо атакувати) і господарі з форою -1. В цьому столітті Реал виграв усі матчі проти Райо, 16 поєдинків.

Можливий результат: 3:1

Ейбар - Валенсія (15 грудня, 21:45)

Один з найбільш цікавих матчів туру. Валенсія після перемоги над Моуріньо і компанією завітає на Іпуруа, а це, за нинішніх обставин, більш неприємне випробування ніж червоними дияволами.
Обидві заб’ють і далі все, що завгодно.

Можливий результат: 1:1

Севілья - Жирона (16 грудня, 13:00)

Фаворит доволі вправно завершив руховий етап Ліги Європи. За інших обставин екс-команда Мачіна могла б і відібрати очки у сеньйора Пабло, проте зараз каталонці самі не в найліпшому стані - вистачає травмованих. Тому не чекаємо на високу результативність, а от вилучення чи пенальті у цій грі вельми вірогідні.

Можливий результат: 1:0

Еспаньйол - Бетіс (16 грудня, 17:15)

Очевидна негативна динаміка спостерігається у Еспаньйолу. Команда ще й втратила через травму свого основного захисника Ермосо. Тому фаворитом є гостьовий клуб. Хоча сама гра може бути дуже впертою.

Можливий результат: 1:2

Уеска - Вільярреал (16 грудня, 19:30)

Хороші останні результати в Лізі Європи ще не є ознакою одужання Вільярреалу. Чотири поспіль матчі без голів не віщують нічого хорошого господарям, але кожна чорна смуга має своє завершення. Проти Реалу Уеска зіграла вельми непогано. Перспективи ж Луїса Гарсії Пласи з Жовтою Субмариною поки незрозумілі. Господарі з форою +1,5 доволі непоганий варіант. А можна й ризикнути на першу домашню перемогу Уеска в Прімері. Якщо ж без особливого ризику, то обидві заб’ють.

Можливий результат: 2:1

Леванте - Барселона (16 грудня, 21:45)

Великий стрибок Леванте позитивно вразив, але це не глобальний процес. Команді очевидно бракує якісних гравців. Цього разу вона здатна дати бій і подарувати нам видовище, хоча про повторення легендарних 5:4 минулого сезону мова не йде, адже тоді каталонці вже були розслабленими. Отож чекаємо на голи, може й дуже багато.

Можливий результат: 2:4

Алавес - Атлетік Більбао (17 грудня, 22:00)

Алавес програв три зі своїх останніх чотирьох матчів, Більбао навпаки. Але у Абелардо набагато більш якісно вибудувана гра, що має нівелювати індивідуальну перевагу гравців Атлетіку. Господарі з форою 0.

Можливий результат: 1:1