Прев’ю 17-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 955
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 17-го туру Ла Ліги.

Жирона – Гетафе (21 грудня, 20:30)

Матч команд, що потерпають від травм своїх гравців. Більше таких у господарів, шестеро, а сьома команда першості втратила чотирьох футболістів. У Жирони насторожують останні поразки, адже програла команда кризовому Більбао і на Рамон Санчес Пісхуані була зовсім млявою, без ознак справжнього спротиву. Хоча за останні роки Жирона добре грала з Гетафе, але цього разу вона виглядає більш вразливою. Мої варіанти на такий матч наступні: обидві заб’ють та гості не програють.

Можливий результат - 1:1

Реал Сосьєдад – Алавес (21 грудня, 22:00)

Чергове дербі країни Басків, адміністративна столиця проти найкрасивішого міста регіону. Незважаючи на, що Алавес йде у турнірній таблиці шостим, а Ла Реал 15-м, останні результати гірше виглядають у команди з Віторія-Гастейц, ніж у сан-себастьянців. Підлеглі Абелардо Фернандеса не виграли у п’яти матчах поспіль (три поразки, дві нічиї). Чотири останні матчі на Аноеті Реал Сосьєдад у Алавеса виграв. Тому господарі з форою 0, а ще можливий невисокий тотал.

Можливий результат - 1:0

Бетіс – Ейбар (22 грудня, 14:00)

За шість останніх ігор Бетіс пропустив лише один гол, в той час як Ейбар за чотири поєдинки вісім разів витягав м’яч з сітки своїх воріт. Обідні ігри традиційно не віщують високих швидкостей та голів. Проте зараз погода в Севільї сприятлива для футболу, а тренери Сетьєн і Менділібар апріорі не є майстрами «сушки».
Тотал більше 2,5 та перемога господарів. Більш обережний варіант перемога Бетіса у другому таймі.

Можливий результат - 2:1

Атлетіко Мадрид - Еспаньйол (22 грудня, 17:15)

З Мадридом попрощається Люка-Лукас Ернандес. Колчонерос категорично були проти його продажу, але багата Баварія банально активувала його клаусулу у 80 мільйонів. Більше відступних клуб не прописував, адже ще півтора роки тому це був резервіст з талантом і скандальними історія. Але за цей час він став могутньою зброєю та чемпіоном світу. Як закривати позицію, особливо під Лігу Чемпіонів, не зрозуміло.

Атлетіко заслужено критикують за надто важку гру. Проте їхній суперник, з грою наче й симпатичною, принаймні епізодично, має п’ять поспіль поразок в Прімері.

Ставлю на господарів з форою -1, також варто розглянути варіант вилучення в цьому матчі.

Можливий результат - 3:1

Барселона – Сельта (22 грудня, 19:30)

Хронічні травми завершили кар’єру Вермалена в Каталонії і далі він поїде догравати в Китай. Травма ж Умтіті створила загрозливу ситуацію, коли тільки Піке та Ленгле лишилися у центрі захисту. Проте клуб знайшов вихід. Вже пройшов медогляд і був готовим до переходу бразилець Родріго Кайо з Сан-Пауло, але потім ситуацію переграли і взяли з Валенсії в оренду до кінця сезону колумбійця Джейсона Мурільо.
В усьому іншому ситуація у Ернесто Вальверде стабільна, результат є, а головне Мессі у супер-тонусі.

Сельта трохи оговталася після кризи, тому я чекаю на її якісну гру. Так, на Камп Ноу важко гостям вірити в хороший результат. Та у галісійців є Аспас, Мендес і Гомес. Це висока вірогідність прекрасного тоталу.

Можливий результат – 4:2

Атлетік Більбао – Вальядолід (22 грудня, 21:45)

Після тривалої невдалої серії леви тричі поспіль у матчах чемпіонату та кубку не пропускали, проте гра з Алавесом засвідчила й серйозні проблеми в атаці. Вальядолід ж навпаки радо біжить вперед і забиває.

Про статистику – шість останніх матчів на Сан Мамесі Атлетік у цього суперника виграв, але саме зараз не маю впевненості у такому ж підсумку. Швидше обидві заб’ють та господарі не програють.

Можливий результат – 1:1

Валенсія - Уеска (23 грудня, 13:00)

Нещасна, слабка, хай трохи й симпатична, Уеска так і не змогла здобути перемогу, хоча в минулому турі мала для того усі передумови. Зараз до її негараздів додалися нові травми і дискваліфікація Авіли. Саме тому шанси Валенсії абсолютні. Хай захист і переважає цього сезону у Марселіно Гарсії Торала, та на Местальї і такому супернику господарі мають забивати.

Можливий результат – 2:0

Леганес – Севілья (23 грудня, 17:15)

Коли зустрічаються друга та шістнадцята команди (остання ще нещодавно була в зоні вильоту), то все здається надто зрозумілим. Але у Севільї дискваліфіковані Банега та Сарабія. Той випадок коли очевидність починає викликати підозру. З останніх суперників андалусійців Леганес варто порівнювати за силою з Алавесом. Ось саме з ним команда Пабло Мачіна в гостях зіграла в нічию.

Тому господарі з форою +1 варіант гарний. Можливо й низький тотал. Також матч де чекаємо на пенальті чи червону картку.

Можливий результат – 1:1

Райо Вальєкано - Леванте (23 грудня, 19:30)

Райо значно більш ефективний вдома ніж на виїзді. Рідний стадіон (той самий аварійни, який дискваліфікували на старті першості) допоміг команді дати бій навіть Барселоні. Стосовно ж підйому Леванте маю побоювання, що якраз зараз він може зупинитися. Зрештою, у команди далеко не суперовий склад.

Обережна ставка це господарі з форою 0. Більш ризикована – їхня перемога. Райо традиційно у себе вдома добре грає проти Леванте.

Можливий результат – 2:1