Прев’ю 18-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1966
0 голосов
Прев’ю 18-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 18-го туру Ла Ліги.

Леванте - Жирона (4 січня, 20:00)

18-й тур, перший у новому році, стартує на естадіо Сьюдад де Валенсія. У поточному чемпіонаті фахівці більше говорили, більше хвалили Леванте, а ніж Жирону. Хоча очок у них однаково і навіть різниця забитих-пропущених майже рівна. Незважаючи на те, що команда Пако Лопеса змогли зняти скальпи великих суперників на Беніто Вільямарині та навіть Сантьяго Бернабеу, вони все одно лишаються командою домашньою. Атакувальний потенціал у господарів виглядає досить солідно. В якості організаторів виступають Кампанья, Хоселу Моралес і Еніс Барді. На вістрі можуть зіграти Роджер Марті, Борха Майорал і Еммануель Боатенг. Суто за іменами набір креативних атакувальних гравців у Жирони простіший. Проте є Крістіан Стуані та й сама гра біля воріт суперника у них більш збалансована, ніж у Леванте.

Тому обидві заб’ють, але в першому таймі чекаємо на обережну гру.

Можливий результат - 1:1

Еспаньйол – Леганес (4 січня, 22:00)

Чорним був для Папужок місяць грудень. З п’яти матчів програли чотири. Такі кривдники як Атлетіко, Барселона і Бетіс це нормально, а от Ґетафе це вже суперник їхньої вагової категорії. Виграти ж вдалося тільки у кубку (Кадіс вдома 1:0). Тим часом Пепінерос почуваються добре – шість поспіль матчів без поразок в усіх турнірах.

Гості з форою +1 в цій боротьбі атаки з захистом досить практичний варіант. Можливо й нижній тотал, але в цьому менше впевненості.

Можливий результат - 0:0

Вальядолід – Райо Вальєкано (5 січня, 14:00)

У Райо лише одна виїзна перемога цього сезону й та над найслабшою командою Прімери Уескою. Вальядолід не назвеш домашньою командою – 2 перемоги, 2 нічиї і 4 поразки. Тож тут «обидвоє руді». Отож підемо простим шляхом. Ці суперники вміють атакувати? Відповідь – так. Саме цей компонент гри у них найбільш сильний.

Тому обидві заб’ють та господарі не програють, швидше за все.

Можливий результат - 2:1

(Алавес - Валенсія 5 січня, 17:15)

Хто ж знав, що майже на екваторі першості ці команди розділятимуть шість очок та ще й на користь Алавесу. Це абсолютно тренерська команда, яка дивним чином грає у захисний футбол, але дає імпульс для прогресу гравцям атаки. І все ж дві дискваліфікації і двоє травмованих для неї велика проблема. Під час щільного графіку ігор я може повірив у ляпаса для Валенсії, але зараз фаворит відпочив і мав покращити свою фізичну форму, тому перемога гостей дуже вірогідна.

В першу чергу бачу в цій грі голи обох команд, мабуть, тотал більше і червону картку. Більш ризикований варіант ставки – нічия.

Можливий результат - 1:2

Уеска – Бетіс (5 січня, 21:45)

Лише якісь невірні новації Кіке Сетьєна можуть дати шанс командам. Вони мають велику різницю в класі, тонусі, в усьому. Чекаю на хорошу результативність

Можливий результат – 1:3

Ейбар – Вільярреал (6 січня, 13:00)

Пан Менділібар усіх суперників, навіть найстрашніших, на рідному Монтіліві зустрічає з хижою посмішкою а-ля граф Дракула. Тим паче він як і персонаж Стокера буде наче й поруч, а наче й прихованим, адже його дискваліфіковано. Жовта Субмарина вже достатньо зробила у грі проти Реалу, залишивши там чимало сил. Та й це суперник антипод нинішнього Ейбару, у якого мало класу, але багато агресії і націленості на чужі ворота.

Господарі з нулевою форою, бо за більшу коефіцієнту хорошого не дадуть.  Той матч де варто чекати на пенальті чи вилучення, можливо й тотал більше кутових.

Можливий результат – 1:0

Севілья – Атлетіко (6 січня, 17:15)

Форма найбільш сильних команд після перерви на різдвяно-новорічні свята є найбільшою загадкою. Господарі втратили через дискваліфікацію Негро Меркадо та Мудо Васкеса. Це неприємно, але й не критично. У Атлетіко вже тривалий час лікуються Дієго Коста і Феліпе Луїс. Взагалі, до травм цього сезону мадридці звикли.

Вперта має бути гра - боротьби більше ніж футболу. Але таким Пабло Мачіна не залякати. Тому господарі з форою 0 гідний вибір.

Можливий результат – 1:1

Реал Мадрид – Реал Сосьєдад (6 січня, 19:30)

Білий Мадрид вже підкинув свиню своїм вболівальникам у новому році. Вільярреал вирішив грати сміливо і взяв своє. У такій самій ролі уявити басків на Сантьяго Бернабеу. Якими слабкими зараз не були Бейл та Іско, все одно сильних гравців у головного Реалу не забракне.

Також згадаймо, що для сан-себастьянців цей опонент серед найгірших та ще й у своєму лігві. Дев’ять матчів на Сантьяго Бернабеу столичний клуб виграв у Ла Реалу.

Господарі з форою -1.

Можливий результат – 3:1

Ґетафе - Барселона (6 січня, 21:30)

В гостях цього сезону Барса грає не менш впевнено ніж вдома. Проте не виграла кілька важливих ігор саме на виїзді (Атлетіко, Інтернаціонале, Валенсія) кожного разу завершивши з рахунком 1:1. Згадані клуби сильніші за нинішнього опоненту та у зіграності та структурності руйнівних дій підопічні Хосе Бордаласа можуть давати майстер-класи будь-кому. Тому на розгром господарів не варто чекати. За певного ж везіння вони можуть ще й не програти, адже Ґетафе минулого сезону навіть на Камп Ноу вистояв нічийку. Обидві заб’ють.

Можливий результат – 1:2

Сельта – Атлетік Більбао (7 січня, 22:00)

Гості будуть без Йєрая Альвареса, Рауля Гарсії (у обох дисквал) та травмованого Іньїго Лекуе. У Сельти не зіграє лише один, проте який футболіст – Яго Аспас. Але це не точно. На полі Балаїдосу я більше вірю в перемогу конструктивної гри, а цим вирізняється Сельта. Та й у силовій боротьбі галісійці готові пободатися з майстрами цієї справи з Більбао.

Перемога Сельти і можливо не в один гол.

Можливий результат – 2:0