Прев’ю 19-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1589
0 голосов
Прев’ю 19-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 19-го туру Ла Ліги.

Райо Вальєкано - Сельта (11 січня, 22:00)

Райо виграв два матчі поспіль, Сельта навпаки. Останній важко без Яго Аспаса. І все ж галісійцімають хороший склад, особливо в атаці. Зрештою, Райо також шукає своє щастя біля чужих воріт. Суперник давно не грали між собою, в останнє ж десятиліття Райо частіше вигравав ці дуелі. З трьох останніх ігор проти галісійців поступився у двох.

Тож у матчі цих команд чекаю на голи і успіх гостей.

Можливий результат: 1:2

Леганес - Уеска (12 січня, 14:00)

Голи даються Леганесу дуже важко, але саме вдома команда, хоч і потроху, та забиває. Уеска ж лишається симпатичною провінціалкою на елітній вечірці. Гравців рівня Прімери осенсес критично бракує і тому юний Кучо Ернандес не може все зробити сам.

Невисокий тотал та господарі з претензією на перемогу.

Можливий результат: 1:0

Валенсія - Вальядолід (12 січня, 17:15)

З шести останніх домашніх матчів Валенсія виграла п`ять і одного разу розійшлася з суперником на рівних. Проте кризовий стан нині очевидний. Справа не тільки в результатах, команда грає важко. Марселіно Ґарсія Торал просто не може інтегрувати свої ідеї в команду - криза взаєморозуміння. Тим паче в в цій ситуації критично неприємні проблеми в центрі, де дискваліфікований Діакабі та травмований Кондогбія. У Вальядоліда теж є багато проблем. Ризикну припустити, що гості не програють багато, або навіть створять сенсацію. З чотирьох останніх матчів цих суперників три були нічийними.

Вальядолід з форою +1.

Можливий результат: 1:1

Жирона - Алавес (12 січня, 19:30)

На Монтіліві зустрінуться полум’я і лід, дуже різні типажі андердогів. Хай Жирона п`ять ігор поспіль не виграла, але у кубку Короля вона ледь не зняла скальп з самого Атлетіко. Проблема травм й досі турбує каталонців та вони до того мали звикнути. Про якісний ж Алавес давно все написано і проговорено, як і про слабкість складу цієї команди. Чекаємо на цікаву гру з фаворитизмом господарів.

Можливий результат: 2:1

Вільярреал - Ґетафе (12 січня, 21:45)

Найбільш контраверсійний матч туру. Біди Жовтої субмарини більш ніж очевидні, та все ж команда не програє місяць. Ґетафе хвалять усі й за діло. Можна знайти багато аргументів на користь кожної з команд. За господарями статистика останніх матчів. Буде важка гра з великою кількістю боротьби, тож тотал більше жовтих карток може бути варіантом.

Можливий результат: 1:1

Атлетіко Мадрид - Леванте (13 січня, 13:00)

У попередньому матчі в Прімері Чоло Сімеоне вирішив наступити на горлянку власному стилю. Проти Севільї колчонерос максимально наситити центр поля. Експеримент тривав лише тайм, бо вийшло погано. Та на загал цікаво, що це вперше в поточному сезоні коли Сімеоне визнав проблеми своєї команди. З ними він і лишається. Кризовий Атлетіко цього разу переможе, можливо мінімально. Далі ж буде важче.
Дев’ять матчів поспіль мадридці вдома виграли у Леванте.

Можливий результат: 1:0

Атлетік Більбао - Севілья (13 січня, 17:15)

І знову драстуйте! У четвер тільки в Кубку Короля на Сан Мамесі андалусійці розбили господарів (1:3) і от знов ці ж супер6ики й на тому ж стадіоні. В Більбао вже усі сподівалися на завершення кризи. Після виїзної поразки від Леванте 3 грудня леви видали серію з трьох перемог та двох нічиїх, аж раптом їх прибила Севілья. Не бачу серйозних перешкод аби у матчі вже оптимальних складів цих команд банда Пабло Мачіна не взяла гору. Вона банально сильніша за суперника, агресивніша та більш варіативна.

Можливий результат: 1:2

Барселона - Ейбар (13 січня, 19:30)

Два матчі в новому році каталонців принесли їхнім вболівальникам тільки важкі спогади. З Ґетафе хоч результат був, а от з Леванте вийшло зовсім сумно. Проте фізично команда готова добре, клас футболістів нікуди не дівся, а карта Мессі б’є усі інші козирі суперників. Особливо таких як Ейбар.

Менділібар готується до бою у стандартному режимі. Його команда традиційно зла й цілеспрямована.

Обидві заб’ють та тотал більше 2,5.

Можливий результат: 2:1

Бетіс - Реал Мадрид (13 січня, 21:45)

Поразка від Уески стала нічним жахіттям для верді-бланкос. Пояснити її важко, хіба що виходом команди з різдвяно-новорічної відпустки. Далі ж робочий режим. В ньому ж Реал Бетіс зараз очевидно сильніший за столичний Реал. Справді сильніший. У вершкових ж не було за останні два місяці жодного разу двох поспіль якісних матчів. Тому господарі з нульовою форою це гуд.

Можливий результат: 2:1

Реал Сосьєдад - Еспаньйол (14 січня, 22:00)

Ла Реал таки знайшов те, що шукав і те що було зовсім поруч. Іманол Алгуасіл ще минулого сезону успішно прийняв команду після відставки Еусебіо Сакрістана та його не лишили біля керма, шукали кращого від хорошого, вийшло як завше. І ось знову цей дільничний (алгуасіл - середньовічна поліцейська посада в Іспанії) взявся до справ. З ним команда ще не пропускала.

Низовий тотал і господарі Аноети не програють.

Можливий результат: 1:0