Прев’ю 20-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1411
0 голосов
Прев’ю 20-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 20-го туру Ла Ліги.

Ґетафе - Алавес (18 січня, 22:00)

Клуб зі столиці країни Басків зараз у скрутній ситуації. Кадровий резерв у них і раніше був досить скромним. Нині ж команда зазнала низки втрат: Ібаі Гомес повернувся до Більбао, неймовірне відкриття сезону Хоні Родрігес травмований, цього разу ще й Віктор Лагуардія дискваліфікований. І це лише важливі гравці, бо серед втрат також Родріго Елі та Андріан Марін. У господарів на цей матч не вийдуть Маркель Бергара, Дімітрі Фульке та Мауро Арамбаррі.

Ґетафе завжди досить обережна команда, Алавес теж не є адептом дуже відкритої гри, а за нинішніх обставин має бути обережним і поготів.

Сухим я цей матч не бачу, проте тотал менше 2,5 напрошується сам по собі.

Більш ризиковано можна ставити на нічию.

Можливий результат: 1:1

Реал Мадрид - Севілья (19 січня, 17:15)

Севілья закінчила свою серію розбірок з левами Більбао, за тиждень з ними три поспіль матчі. Підопічні Пабло Мачіна один виграли, двічі програли. З цих поразок лише та, що в чемпіонаті справді засмутила південний клуб, а от домашній програш в кубку ні, бо далі все одно крокує Севілья.

У Реалу знов проглядаються деякі ознаки одужанні, хоча цього сезон таке вже траплялося і все одно завершувалося новим падінням. Зараз Сантьяго Соларі дещо змінив схему грі та справді оновив склад, це трапилося через низку травм титулованих сенаторів. Розійшовся і виблискує Вінісіус Жуніор.

Високий тотал дуже часто притаманний іграм цих суперників. Стосовно ж підсумку, то ризикну припустити, що Реал може виграти. Севільї ж потрібно трохи перепочинку, футбол Мачіна надто енерговитратний.

Можливий результат: 2:1

Уеска - Атлетіко Мадрид (19 січня, 19:30)

Єдина перевага господарів над суперником це відсутність кубкових ігор посеред двох тижнів поспіль. Матрацники ж спробували не основою пройти Жирону і догралися, Чоло Сімеоне за допомогою замін кинув в бій лідерів та успіху не досягнув. Проте в матчах чемпіонату останнім часом клуб додав в солідності. Складається враження, що кризу мадридці нарешті подолали.

Вкотре підкреслю, що Уеска доволі симпатичний футбол сповідує, просто у неї надто слабкі гравці. Припускаю, що Облаку господарі створять проблеми і можливо заб’ють, перемога ж буде у Атлетіко, варто взяти його з форою -1.

Можливий результат: 1:3

Сельта - Валенсія (19 січня, 21:45)

Фантастично, але факт - команда яка має Ягода Аспаса, Браїса Мендеса, Піона Сісто, Максі Гомеса та Станіслава Лоботку може вилетіти з Прімери. Якщо ідеї Ель Турком Мохаммеда можна назвати суперечливими і погано орієнтованими на сьогоденний результат, то у його наступника Мішеля Кардозу зараз все валиться з рук. Навіть в свої хороші часи з Тото Беріццо кадровий склад захисту був слабким і воротар теж. Тепер ці ж слабкі гравці ще й знаходяться в жахливому стані. Настільки погано як захист Сельти нині не грає жоден інший в Прімері. Проблеми Валенсії очевидні, проте форвард Родріго схоже знов у хорошій формі, а захист і був нормально відкалібрований.

Гості з форою нуль, можливо, ще й малорезультативна гра.

Можливий результат: 0:1

Бетіс - Жирона (20 січня, 13:00)

У цих малих каталонців багато футболістів проводять дуже хороший сезон. Мова не про ветерана Крістіана Стуані, яким зацікавилася Барселона, бо він давно переживає ренесанс. П`ять ігор поспіль Жирони завершилися внічию.

Бетіс ж і хороший і нестабільний. Кіке Сетьєн навіть вирішив міняти схему гри. Цього разу йому доведеться обійтися без дискваліфікованого Вілліама  Карвалью. Головна ж втрата гостей ще більша, Стуані.В чемпіонаті від забив 12 голів з 21 загальнокомандного.

Якщо Яссін Буну не спіймає кураж, Бетіс має домінувати в цьому матчі. З семи останніх таких протистоянь Бетіс виграв шість і одного разу була нічия.

Можливий результат: 1:0

Вільярреал - Атлетік Більбао (20 січня, 17:15)

Я доволі скептично ставлюся до підйому Атлетіка, спрощення гри під вимоги деяких ветеранів матиме тимчасовий ефект. Значно важливіше, що набрав форму єдиний справжній діамант команди Іньякі Вільямс.

Про Вільярреал усі вже втомилися говорити погане і знизувати плечима, мовляв «коїться незрозуміле чорті що». Зараз є сподівання на новий імпульс від тренера Луїса Гарсії.

Чекаю на відносно рівний та нервовий матч (пенальті, вилучення).

Можливий результат: 1:1

Леванте - Вальядолід (20 січня, 19:30)

Леванте хороший вдома, де навіть Барселону обіграв. Та й симпатичний за грою Вальядолід все ж далекий від надійності. Навіть, вважаю, що йому й Фортуна добре посміхалася. У Леванте немає втрат, але він зіграв у кубку в четвер і основою, а суперник у вівторок і напіврезервом. Саме ці фактори трохи насторожують і не дають можливості оголосити господарів повноцінним фаворитом.

Леванте не має програвати. Чи буде гра результативною? Маю сумніви, проте це дуже залежить від часу першого голу.

Можливий результат: 1:0

Райо Вальєкано – Реал Сосьєдад (20 січня, 19:30)

Райо ожив і тепер не тільки демонструє привабливий футбол, а й виграє, тричі поспіль. Посеред тижня він відпочивав, коли Ла Реал щосили боровся з Бетісом у кубку Короля. Клуб з Сан-Себастьяну не програв в обох іграх з бетікос, але вилетів. А ще в нього чимало травмованих та дискваліфікований Мікель Меріно, один з очевидних лідерів команди. Тож чимало факторів говорять на користь господарів. За гостей клас їхніх лідерів: Асьєра Іллараменді, Вілліана Жозе. Ще не забуваймо, що Іманол Алгуасіл після повернення не програвав.

Голи обох команд чекаємо.

Можливий результат: 1:1

Барселона - Леганес (20 січня, 21:45)

Ставити проти Барси було б зухвалістю. Недоліків у неї не бракує. Проте фізично команда готова відмінно, купа можливостей для ротацій, присутня обережність. Окремо стоять два козирі: фантастичний Луїс Суарес (якого, чомусь, зараз трохи недооцінюють) і божественний Мессі.

Та все ж в першому колі Пепінерос вдома перемогли головного фаворита чемпіонату.

Можливий результат: 2:1

Ейбар - Еспаньйол (21 січня, 22:00)

Еспаньйол круто стартував, проте симпатичні ідеї Рубі вже розібрані суперниками, а лідери команди не особливо зараз допомагають їй. Усі окрім Оскара Меледо.

Ейбар ж гне всласну лінію і навіть поступившись на Камп Ноу у кубку Короля, баски продемонстрували хороший футбол. У себе ж вдома вони просто несамовиті.

Для мене Ейбар великий фаворит такого матчу.

Можливий результат: 1:0