Прев’ю 21-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1181
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 21-го туру Ла Ліги.

Севілья - Леванте (26 січня, 14:00)

Перемога над Барселоною має символізувати для Нервіону завершення кризи, перемозі над каталонцями передували три поспіль сухі поразки. Кадрова ситуація у Пабло Мачіна близька до оптимальної, тому на рідному Рамон Сенчес Пісхуані вони мають перемагати. У Леванте ж з плюсів тільки більший за господарів термін відпочинку, а от великий мінус те, що у захисті втрачено відразу чотирьох гравців, особливо неприємною є травма Постіго.

Перемога Севільї та, можливо, ще й суха.

Можливий результат: 2:0

Атлетіко - Гетафе (26 січня, 17:15)

У попередній першості саме матрацники розбили вщент мрії Гетафе про Лігу Європу. Проте зараз мова про помсту не йде. Гетафе непогано набрав темп у Копа дель Рей, тож зараз може робити ставку на нього, тим паче, домашній матч у Валенсії вже виграно. Атлетіко ж після вильоту з кубку трохи переповів, що не завадить команді змученій травмами. Цього разу у Сімеоне лише четверо лікуються, плюс дискваліфікований Корреа. То не є критичним.

14 останніх дуелей цих столичних клубів принесли дві нічиї (доби два рази на Колісео Альфонсо Перес) і 12 успіхів Чоло-тім, адже наведена статистика є часами правління безжального Сімеоне.

Тому перемога господарів, варто взяти мадридців з -1.

Серед вірогідного й велика кількість фолів, відповідно й вірогідність тоталу вище жовтих карток.

Можливий результат: 3:1

Леганес - Ейбар (26 січня, 19:30)

П`ять ігор поспіль Пепінерос вдома не програють, шість матчів поспіль Армерос в гостях не виграють. Критичними втратами для команд є Рубен Перес у господарів (втрата у руйнуванні і загальній динаміці центру) і Фабіньо Орельяна у басків (дриблінг, флангові подачі, будь-який креатив).

Здається для Ейбара ситуація гірша ніж для Леганеса, хоча не варто забувати як нещодавно підопічні Хосе Луїса Менділібара влаштували неприємності Бетісу на його полі. Проте зараз суперник більш аскетичний.

Окремий козир господарів нинішня форма їхніх форвардів.

Можливий результат: 2:1

Валенсія - Вільярреал (26 січня, 21:45)

Солідне за вивіскою дербі солідних загалом клубів, але зараз це бій невдах. Дивуватися провалам Жовтої Субмарини я вже втомився. Очевидно, що окрім суто ігрової кризи має місце і клубний бардак.

Господарі ж мають виправдовуватися перед своєю публікою за принизливу поразку в кубку від Гетафе.

Перемога Валенсії, можливо суха, але це вже більш ризикована ставка.

Можливий результат: 1:0

Вальядолід - Сельта (27 січня, 13:00)

Два невдахи, що висять над зоною вильоту. Дві команди, що сповідують атакувальний футбол. Перевага Сельти у класі над суперниками не спрацьовувала цього сезону вже купу разів, гра ж Вальядоліда виглядає трохи більш цілісною, ніж у галісійців. Тому голи головна ставка. Інше надто сумнівне.

Можливий результат: 2:2

Жирона – Барселона (27 січня, 17:15)

Кортіло б поставити на господарів, проте їхній успіх буде приголомшливою сенсацією. Після поразки від Севільї Барса максимально мотивована, цього разу буде грати Лео Мессі (!!!), а ще блаугранас мали більше часу на відновлення після кубкового матчу.

Еусебіо Сакрістан проти команди, з якою він здобув світову відомість. Він обов’язково попсує гостям життя, але переможуть гості.

Хороший варіант «обидві заб’ють».

Можливий результат: 1:3

Атлетік Більбао – Бетіс (27 січня, 19:30)

Іньякі Вільямс, Ікер Муніаін та схема 4-2-3-1, все це стало рецептом Гаїски Гарітано для виведення хворого монстра з критичного стану. Далі прогресувати набагато важче. Проти андалусійців виступає фактор дуже насиченого календаря.

Гості з не програють і обидві команди заб’ють.

Можливий результат: 1:1

Реал Сосьєдад - Уеска (27 січня, 19:30)

Уеска нині як мавпочка з маленькою гранатою. Врятуватися їй вже не світить, проте грати в футбол команда прагне і хто знає коли вона може створити локальну сенсацію. Бетіс вже це на собі відчув. Господарі абсолютні фаворити і я не бачу підстав у цьому сумніватися. Можливо їм доведеться помучитися, якщо гості заб’ють.

Ще чекаємо на гол Вілліана Жозе.

Можливий результат: 2:1

Еспаньйол – Реал Мадрид (27 січня, 21:45)

Обидві команди зіграли у четвер. Папужки завершили 1:1 з Бетісом, а от Реал виліз з ганебної прірви поразки від Жирони, 4:2. До одужання мадридський гранд ще далекий, проте суперник має малувато стійкості.

Вершковий захист надасть супернику шанси забити.

Тотал більше 2,5, обидва заб’ють та перемога гостей.

Можливий результат: 1:2

Алавес – Райо Вальєкано (28 січня, 22:00)

Чотри поспіль матчі без поразок, три з них переможні. Невже це той самий безпорадний Райо? Він таки бореться за життя. Цього разу екзамен у нього буде суворим в усіх розуміннях. Мендізорроса дуже непроста арена, Алавес геть незручний суперник. Господарі є фаворитами, попри певний спад у грі.

Один з цікавих варіантів ставки – гол Джонатана Кальєрі.

Можливий результат: 1:0