Прев’ю 22-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1534
0 голосов
Прев’ю 22-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 22-го туру Ла Ліги.

Уеска - Вальядолід (1 лютого, 22:00)

Аутсайдери з зовсім різним настроєм. Вальядолід виграв у попередньому турі вдома у Сельти і відправив ту до трійки невдах, а Уеска давно і міцно зачепилася за самісіньке дно. Проте вдома арагонці неодноразово демонстрували хороший футбол і створювали проблеми міцним середнякам, навіть Бетіс обіграли.

У Вальядоліда розігрався Оскар Плано і додався цікавий нападник Сержи Гвардьола.

Чотири останні матчі вдома Уеска Вальядоліду не програла – по дві нічиї та перемоги.

Від матчу на Ель Алкораз чекаю голів (тотал більше 2,5). Непогано також взяти господарів з нульовою форою.

Можливий результат: 2-0

Леванте - Гетафе (2 лютого, 14:00)

Леванте команда домашня і з дуже непоганими напрацюваннями в атаці. Також гості останнім часом добре грають саме з Гетафе – три перемоги, дві нічиї. Суттєва кадрова проблема у Пако Лопеса лише одна, ледь відійшов від травмовми Серхіо Постіго.

Гетафе ж вдосталь вимотався в кубку та ще й  пережив шоковий удар на Местальї, коли посеред тижня у доданий арбітром час втратив путівку до півфіналу.

Мій варіант – обидві заб’ють, або господарі з форою 0.

Можливий результат: 2:1

Реал Сосьєдад – Атлетік Більбао (2 лютого, 17:15)

Басконські леви прекрасно про усі матчі чемпіонату в новому році – чотири перемоги та нічия. Їхнє відродження пов’язане з розквітом (черговим) Ікера Муніаіна. Позиція 10-ки це те, що треба специфічному таланту. Зараз він просто один з королів Прімери і має найвищу ефективність ударів в лізі.

Сосьєдад ж застряг у нічийних рахунках, проте з Іманолом Алгуасілом команда не програвала.

Чекаю на важкий матч. Можливо, не результативний. Попри останні тенденції швидше вірю в господарів, вони не мають програти. Свіжа статистика теж за них, три останні гри вони не поступалися ворогам з Більбао, дві перемоги.

Можливий результат: 1:0

Барселона - Валенсія (2 лютого, 19:30)

Дарма букмекери фантастично вірять в Блауграну. Так, вона винесла в Кубку Короля Севілью 6:1, була дуже сконцентрованою і розумно активною у другому таймі. В першому ж справи могли піти й у поганий бік, забий Евер Банега пенальті. Валенсія ж свій кубковий матч провела днем раніше і виграла з чималими нервами, через які Діакабі отримав чотири матчі дискваліфікації.

Навіть за +2 для гостей дають хороший коефіцієнт, гріх тим не скористатися, Валенсія вже не в кризовому стані. Може підопічні Марселіно Гарсії Торала й далекі від оптимальних кондицій, проте вони очевидно додають. Дуже хороші Хосе Гайя і Родріго Морено. Дуже важливим завданням для гостей буде допомогти своєму ігровому мозку Даніелю Парехо уникнути потужного пресингу каталонці. Сумніву в тому, що проти 10-ки будуть працювати цілеспрямовано не може бути. У гостей додалися до складу Факундо Ронкалья та Роберто Собріно.

Фактор зірок нападу Барси залишає її солідним фаворитом, але без абсолютної впевненості у її успіху.

Обидві команди заб’ють. Найбільш вірогідним букмекери вважають діапазон голів від 4-х до 6-ти. Мені ж вбачається, з урахуванням гри захисту Валенсії та прагматичності Барселони проти сильних суперників, варіант 2-3 голи.

Можливий результат: 2:1

Сельта - Севілья (2 лютого, 21:45)

П’ять поспіль поразок Сельти це суцільний треш. Блакитна команда Мігеля Кардозу все ще без свого вожака Яго Аспаса, а також і без захисника Веслі Хойдта. Останній точно не завадив би, враховуючи, що гірше за беків О Селтіньї не грає зараз жодна задня лінія в Прімері.

Севілья ж втомлена після кубкових ігор. Також у неї травмовані Ноліто, Максім Гоналон, Хесус Навас і Мунір Ель Хаддаді.

Найбільш життєвий варіант ставки – обидві заб’ють. Хоча матч буде судити стриманий і розважливий Рікардо Де Бургос Бенгоечеа, є чимала вірогідність пенальті або вилучення – господарів публіка змушує ризикувати і битися щосили, втомлені суперники все одно гратимуть в агресивний футбол Пабло Мачіна.

Загальний ж підсумок це гості не програють, або більш ризикований ставка на нічию.

Можливий результат: 1:1

Вільярреал – Еспаньйол (3 лютого, 13:00)

У Жовтої Субмарини знов тренерська зміна. Ви не повірите, це знов Хаві Кальеха. Він просто завжди під рукою. Проте, за його керівництва команда до зони вильоту й не падала. Хоча, наприкінці минулого року він залишав команду 17-ю, тепер прийняв 19-ю. Склад ж у Вільярреалу лишився таким, що має бути десь в районі 4-7 місць.

Еспаньойл ж у середу вдосталь награвся у Кубку Короля, коли на Беніто Вільямарині протримався проти Бетіса два тайми, проте згорів у екстра-таймах. Сил витрачено було дуже багато. Вже йде з клубу примхливий талант Лео Баптістао (до Китаю). Все це важке тло для того, аби сподіватися на успіх. Господарі з форою 0 нормальна ставка. Шоковий ефект може їм допомогти цього разу. А от чі поможе взагалі?

Можливий результат: 1:0

Бетіс – Атлетіко Мадрид (3 лютого, 17:15)

Дуже важко буде цього разу господарям. Втома і нестабільність два досить проблемних фактори. Плюс домашнього поля не виглядає надто солідно. З новачків готовий грати лише юний мексиканець Дієго Лаінес, проте він поки надто інородне тіло в організмі бетікос. Хесе ж у Стоку був аж у другій команді цього року. Емерсон, взятий в оренду з Атлетіко Мінейро (той самий, якого хотів взяти Шахтар) зараз грає на молодіжній Копа Амеріка.

Попри кадрові втрати мадридці зараз оновлюють свою гру в бік більшої ставки на атаку. Тому чекаємо на дуже цікавий, але й, можливо, жорсткий матч.

14 останніх матчів між цими командами принесли 10 перемог Атлетіко і чотири мирні результати. Востаннє вдома Бетіс бив матрацників ще аж в січні 2006-го.

Гості не програють. Чимала вірогідність пенальті або вилучення.

Можливий результат: 1:1

Ейбар - Жирона (3 лютого, 19:30)

Домашній Ейбар ретельно готувався до цього матчу, в той час як каталонці билися з Реалом. Взагалі, за останні 16 днів суперниками Жирони були Атлетіко, Бетіс, Реал, Барселона та знову Реал.

У грі рівних суперників обставини склалися на користь господарів. Вірю в їхню перемогу. В Прімері горяни усі матчі виграли у Жирони.

Є непогана вірогідність тоталу більше 2,5.

Можливий результат: 2:1

Реал Мадрид - Алавес (3 лютого, 21:45)

Фактор класу все ж є великою справою, тим паче коли твій суперник не на підйомі.

Забиває Карім Бензема, додав різноманіття атаці Вінісіус Жуніор. Цього для успіху вдома проти Алавеса має вистачати.

13-ть матчів у новому тисячолітті ці команди зіграли між собою і 11-ть з них були успішними для Реалу. Одна нічия та одна поразка вершкових трапилися на Естадіо Мендізорроза. З них усі шість домашніх поєдинків Білий Мадрид виграв з загальним рахунком 23-3.

Можливий результат: 2:0

Райо Вальєкано - Леганес (4 лютого, 22:00)

П’ять матчів – чотири перемоги та нічия, завдяки цьому Райо виліз з ями вильоту. Команда послідовна у своїй грі, а наставник Мічел впевнений у підлеглих, хай класу тим і бракує.

Леганес цього сезону тричі зустрічав Блискавку і двічі переміг її, навіть на виїзді у Кубку Короля, хоча самі по собі Пепінерос не люблять виїзди. Ще один матч закінчився рівновагою.

Невисокий тотал і непоганий шанс у гостей не програти. Для експресу підійде Леганес з форою +1. Ще й нічия в одному з таймів.

Можливий результат: 1:1