Прев’ю 24-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1315
0 голосов
Прев’ю 24-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 24-го туру Ла Ліги.

Ейбар - Гетафе (15 лютого, 22:00)

Для зброярів гарна новина - Педро Леон повертається. В команді, що грає у доволі атакувальний футбол, за іронією долі, зовсім мало справді якісних футболістів атакувальної ланки, бракує стабільно креативних. Тому Леон точно знадобиться. Можливо навіть в цьому матчі й не зіграє, проте сам факт повернення досвідченого і технічного хавбека після стількох місяців лікування та поневірянь надихає банду Менділібара. Вона ж й без Леона почувалася добре. В останніх іграх чергувала домашні перемоги з виїзними нічиїми.

Гетафе не виглядає очевидним аутсайдером у цьому матчі, а весь сезон взагалі проводить добре. Та все ж на Іпуруа завше особливо не комфортна атмосфера для гостей. Також підопічні Бордаласа в минулому турі через суддівські помилки взяли максимум очок. Тепер примхлива Фортуна може забрати аванс.

Можливий результат: 2:1

Сельта - Леванте (16 лютого, 14:00)

Вилучення Максі Гомеса надзвичайно неприємний підсумок попереднього матчу для галісійців. Припустимо, що цього разу йм таки вдасться порадувати рідну публіку, востаннє промінь світу гравці Сельти бачили саме на Балаїдосі. Якщо ж добре зіграти не вдасться, то знов вилізуть нерви - або вилучення, або високий тотал жовтих у такому матчі вельми вірогідний.

Контроль м’яча обов'язково належатиме Селтікос, також вони досить непогано ведуть силову боротьбу, особливо під час стандартів. Це загальні тенденції. Підводять ж їх несподівані жахливі помилки.
Леванте ж підходить до матчу у середньостатистичному тонусі, навряд чи команда буде протагоністом у грі, але може покарати за помилки.

За вказаних умов не надто віриться у хорошу результативність матчу, хіба що господарі швидко заб’ють у почнуть шматувати суперника.

Вісім останніх ігор між цими командами завершилися перемогами Сельти.

Можливий результат: 1:0

Райо Вальєкано - Атлетіко Мадрид (16 лютого, 17:15)

Атлетіко з думками про Лігу Чемпіонів та необхідністю вигравати після поразки у дербі Мадріленьо.

Райо матиме шанс на гол. Тому прогнозую тотал більше 2,5.

Можливий результат: 1:3

Реал Сосьєдад - Леганес (16 лютого, 19:30)

Перемога у великому дербі країни Басків та наступна нічия на Местальї надихає Ла Реал. Справи у нього йдуть добре, в новому році з новим-старим тренером Алгуасілом команда не програє.

Аж шкіриться від оптимізму Леганес. Той, хто був у зоні вильоту на старті чемпіонату, нині почувається прекрасно. Ця контратакувальна, відверто захисна команда, завдяки прекрасній формі своїх нападників багато забиває (особливо вражає молодий Ен-Несірі.

У першому колі було 2:2. Цілком припускаю повторення рахунку.

Господарі не програють, бо вони треті в чемпіонаті за кількістю набраних очок у себе вдома. Можливо, тотал більше 2,5. Також є достатня для ставки вірогідність нічиєї.

Можливий результат: 2:2

Барселона - Вальядолід (16 лютого, 21:45)

У Барселони три поспіль нічийні підсумки. В чемпіонаті це поки не становить проблем, адже Атлетіко втратив останнім часом ще більше. Попереду ж для команди Вальверде стоїть загадковий силует Ліону, котрий може бути і підступним вбивцею і звичайним опудалом, залежно від настрою і ходу матчу.

Може й були б для господарів проблеми, якби Вальядолід зараз був у більш зібраному стані, ніж він нині демонструє. Гол це ледь не єдине на що претендують гості.

Для любителів гострого - гол Філіппе Коутіньо. Бразилець вміє прекрасно діяти в окремих епізодах, але не вписується у гру Вальверде. Тому має бути в основі(наступний матч у пріоритеті) і має старатися.

Можливий результат: 3:1

Реал Мадрид - Жирона (17 лютого, 13:00)

Якось непомітно Жирона опустилася аж до передпокою пекла під назвою зона вильоту. Що найважливіше відзначити, команда Еусебіо Сакрістана не стала провально грати. Може це ми за півтора сезони звикли надто до її подвигів. А тепер Стуані не заб’є, Буну не врятує, Порту накриють і вже геть сутужно малим каталонцям. Склад у них досить середній і недостатньо матьорий.

Проте вони можуть здивувати завжди - в гостях бланківермеллс граєють ліпше ніж вдома.

У господарів ж настрій контраверсійний. Після Барселони і Атлетіко вони зіграли ще більш складний матч проти Аяксу. Виграли, хоча мали мільйон проблем. Важко буде їм показати потужну гру для рідної публіки. Тому цей матч має ще й підозру на малу результативність. І це попри статистику - в Прімері три гри цих суперників принесли 17 голів, січневі два поєдинки у Кубку Короля 10-ть.

Якщо є бажання ризикнути, то можна поставити на непрограш Жирони у другому таймі. Або взяти гол Маркоса Асенсіо. Після Амстердаму йому мають дати час в цьому матчі обов`язково, а не забивав у чемпіонаті цей майстер яскравих пострілів з вересня минулого року.

Можливий результат: 1:0

Валенсія - Еспаньйол (17 лютого, 17:15)

Матч у Глазго не забрав у Валенсії багато сил.

Клас є клас, таким є мій основний меседж. Еспаньйол креативний та має певну позитивну тенденцію. Його головні мінуси це слабкість складу та невміння тримати удар. Проте він спробує здобути позитивний результат.

Тому хай буде «обидві забють» і перемога господарів. Ще більш спокійно має бути тим, хто візьме тотал більше 2,5.

Можливий результат: 2:1

Вільярреал - Севілья (17 лютого, 19:30)

Матч двох хворих. Один з початку сезону й важко, інший з цього року і з ГРВІ.

Наче все очевидно. Проте Севілья в Римі грала основою, Вільярреал в Лісабоні ні. На боці господарів фактори Асенхо і форвардів. Тому хай буде «гості не програють».

Ефект Ліги Європи дуже важко передбачувати у цих іграх.

Можливий результат: 1:1

Бетіс - Алавес (17 лютого, 21:45)

То не Бетіс а кляте чорті що. Цього сезону він вміє грати з грандами і часто судить з «меншовиками». Такий от борець за щастя трудового народу сонячної Андалусіі. Тому з його передбаченням складно постійно. А цього разу й довічні несподіванки після Ліги Європи можуть вилізти. Один лише попередній матч в Ренні чого вартий.

В той ж час Алавес спокійно торує свій шлях.

Поставлю на голи обох команд, хоча сама гра може бути й не надто яскравою.

Можливий результат: 2:1

Уеска - Атлетік Більбао (18 лютого, 22:00)

Два кубкові матчі цього сезону призвели до однакових розгромів Уески по 0:4, проте на Сан Мамесі в чемпіонаті було 2:2. Де правда? У обох команд вона дуже хитка. Звичайно, Більбао не вилетить і він вже стільки зробив для цього. Уеска має вилетіти, хоча мені особисто її шкода суто за ідеєю гри.

Якщо Муніаїн і Вільямс знайдуть свою гру, то господарям мало що світить.

Аргументом арагонців є свіжа статистика. 6 останніх матчів - у перемоги, 10 очок з 18-ти за весь чемпіонат.

Мій варіант господарі з -1, також вони, мають забити. Далі усе складно.

Можливий результат: 2:1