Прев’ю 23-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2119
0 голосов
Прев’ю 23-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 23-го туру Ла Ліги.

Гетафе - Сельта (9 лютого, 14:00)

Перемога Сельти над Севільєю була приємним подарунком долі для галісійців, грали вони дуже посередньо, але суперник того разу був ще більш недолугим. Того разу все інакше. Гетафе нарешті перепочивають після шаленого графіку нового року, тепер Банда Бордаласа має бути рішучою. Тим часом Сельта знов без Аспаса, що не віщує добра, та й гра команди виглядає відверто слабкою попри увесь кадровий потенціал. Ризикну поставити на господарів з форою -1, Гета виграла п`ять з шести останніх домашніх матчів з цим суперником.

Можливий результат: 1:0

Атлетіко Мадрид - Реал Мадрид (9 лютого, 17:15)

Атлетико фаворит, він більш підготовлений до конкретної гри. Це великий плюс, хоча нинішній Реал це ще та мавпа з гранатою. Тому ставлю на голи обох команд і тотал більше 2,5. З іншим у цьому Дербі Мадріленьо великі проблеми. П`ять ігор поспіль Реал не вигравав у Атлетіко.

Можливий результат: 2:1

Еспаньйол - Райо Вальєкано (9 лютого, 19:30)

Ставлю на веселиш папужок, адже їхній суперник не надто досконалий у захисті. Перепочинок має відновити сили команди Рубі і вдома вони мають хороший шанс. Райо ж грає надто авантюрно. У новітній історії ( цього тисячоліття) Еспаньйол ніколи вдома не програвав Райо.

Можливий результат: 1:0

Жирона - Уеска (9 лютого, 21:45)

Про симпатичну Уеска можна повторювати постійно, проте у клубу надто чітка межа можливостей. У Жирони значно потужніший потенціал і більш цілісна гра. Якщо захист каталонців сам не привезе біди, то успіх має бути на боці господарів. Чекаю на хороший тотал.

Можливий результат: 2:1

Леганес - Бетіс (10 лютого, 13:00)

Пепінерос це прагматизм, але Бетікос це більш розумний і технічний прагматизм. Саме тому я більше вірю у гостей, попри складний графік їхніх ігор. Цікаво, що в останні роки вдома Леганес завше бив Бетіс, але я не вірю в продовження серії. А от вірю у голи, двоє прагматиків можуть дати нам досить цікавий сюжет.

Можливий результат: 1:2

Валенсія - Реал Сосьєдад (10 лютого, 17:15)

Кубкова гра забрала у Валенсії багато сил. Порятунок на Беніто Вільямарині це хороший сплеск емоцій, проте це важка робота. Саме тому я ставлю на Ла Реал. Лідер Валенсії Дані Парехо ніколи не відрізнявся витривалістю і це проблема. А з ним і без нього це зовсім різні команди. Тим паче хлопці з Сан-Себастьяну почали оживати, а, головне, Вілліан Жозе знов відчув смак м`яса. Чекаємо на результативний футбол і не програш гостей.

Можливий результат: 1:2

Севілья - Ейбар (10 лютого, 19:30)

Матч туру. Велика гра з фаворитизмом господарів. Андалусійці мають реабілітовуватися за ганьбу у Віго. Зла як сто чортів Севілья зустрінеться з таким самим злим суперником. Різниця ж у якості гравців. Тим паче, господарі ніколи не були боягузами і не відступали під тиском.

Можливий результат: 3:1

Атлетік Більбао - Барселона (10 лютого, 21:45)

Має бути матч більше емоцій ніж якості. З левами це досить часто трапляється, але в цьому вони й майстри. Муніаїн та Вілліамс таки будуть важким випробуванням для лідера. Попри усю перевагу останнього в класі, важко уявити його спокійним на Сан Мамесі. Пенальті чи вилучення дуже не здивує у такому матчі. Більбао з форою +1 досить привабливо виглядає.

Можливий результат: 1:1

Алавес - Леванте (11 лютого, 22:00)

Вдома Алава має усі шанси на успіх. Позитивний Леванте виглядає надто спокійним і очікуваним в усьому. Просто хороша гра без нерву, а у Абелардо Фернандеса навпаки, гра дуже емоційна й цілеспрямована. Господарі з форою 0.

Можливий результат: 1:0