Прев’ю 25-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1403
0 голосов
Прев’ю 25-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 25-го туру Ла Ліги.

Еспаньйол - Уеска (22 лютого, 22:00)

Три поспіль матчі папужки у Прімері не програли, минулого туру спромоглися насухо відіграти на Местальї. Тож очікування у Рубі та підлеглих вельми позитивні. З головним аутсайдером Еспаньйол має діяти досить рішуче, а відповідно й ризикувати. А от Уеска буде ловити свій шанс і вона вміє це робити. Я не чекаю на розгром гостей, можна взяти їх з форою +1. Також вірогідно, що дві креативні команди відзначаться хоча б по одному разу.

Можливий результат: 2:1

Гетафе - Райо Вальєкано (23 лютого, 14:00)

З п’яти останніх ігор Гетафе чотири зіграв в гостях, тепер час збирати очки вдома. Його суперник до цього програв два матчі зовсім нездарно, проте в минулому турі тільки геніальні Грізманн та Облак змогли принести Атлетіко три очки, Райо ж був напрочуд сильним. Тому цей матч викликає особливий інтерес. Господарі не мають програвати та можуть й не виграти, ще нічия в одному з таймів.

Можливий результат: 1:0

Севілья - Барселона (23 лютого, 17:15)

Той матч в якому вивіска може бути значно яскравішою за гру. Барса провела вкрай непереконливий і важкий матч в Лізі Чемпіонів проти Ліона 0:0, але це було у вівторок. У середу Севілья переграла в Лізі Європи Лаціо 2:0. Зараз Нервіон дуже змучений графіком єврокубків, це римлян вони тактично перевершили, а ось в чемпіонаті останнім часом ганебно програли таким трупам, як Сельта та Вільярреал. Не програти Барсі буде ще складніше, матч очікується дуже нервовий, відповідно, пенальті чи вилучення досить вірогідні.

Можливий результат: 1:2

Алавес - Сельта (23 лютого, 19:30)

Вдома Сельта була ганебно знищена Леванте, це була на подив слабка, нікчемна команда, в якій загубився навіть Браїс Мендес. Тепер фани галісійців чекають на повернення Яго Аспаса. Та чи це панацея? Й чи справді готовий до гри Аспас? Хитрий контратакувальний Алавес дуже важкий суперник. Навряд чи буде багато голів і зовсім не факт, що забють гості.

Можливий результат: 1:0

Атлетік - Ейбар (23 лютого, 21:45)

Зброярі нині гарантують голи, їхні матчі дуже результативні. Отож важко уявити, що цей Атлетік не пропустить, проте й забити зусиллями Муіаїна чи Вілліамса має. Голи й інтрига. А ще гра може бути вельми жорсткою.

Можливий результат: 2:2

Леганес - Валенсія (24 лютого, 13:00)

Матч четверга проти Селтіка не має серйозно ускладнити підготовку Валенсії до гри на Бутарке. Справжньою проблемою може бути ушкодження Родріго і стиль гри Пепінерос. Проти футболу Марселіно Гарсії Тораля буде застосовано дуже жорсткий відбір по усьому полю і потужні контратаки.
Не більше одного голу у першому таймі і господарі з форою 0. Жовта картка для Дані Парехо, як обов’язковий елемент таких ігор.

Можливий результат: 1:0

Атлетіко - Вільярреал (24 лютого, 17:15)

Дієго Косту цього разу берегтимуть. Проте у мадридців є ким грати. Гра з Ювентусом забрала багато фізичних сил, проте подарувала велике емоційне задоволення. Після такої звитяги треба підтримувати темп в чемпіонаті. Жовта ж Субмарина має ознаки поступового покращення. Та чи вистачить того на Ванда Метрополітано? Швидше за все, ні.

Можливий результат: 2:1

Вальядолід - Бетіс (24 лютого, 19:30)

Регрес Вальядоліда очевидний, проте й андалусійці зараз вміють ошелешити, переважно зі знаком мінус. От у четвер вони вдома отримали по пиці від Ренну 1:3 і вилетіли з Ліги Європи. У першому колі Вальядолід вже обіграв Бетіс, ще одна перемога буде гігантською сенсацією.

Можливий результат: 1:1

Леванте - Реал Мадрид (24 лютого, 21:45)

Розгромна перемога на Балаїдосі це й успішна гра Леванте, й велика слабкість суперника. З Реалом все буде інакше, цілком можливо господарі йому зіпсують нерви, тим паче не гратиме Серхіо Рамос, а з іншого боку не буде Борхи Майораля. Припускати успіх Леванте занадто зухвало. Обидві забють і гості не програють.

Можливий результат: 1:2

Жирона - Реал Сосьєдад (25 лютого, 22:00)

Чорна серія Жирони з шести поспіль поразок з загальним рахунком 5-17, була перервана на Сантьяго Бернабеу, круто. Також успіх став першим в офіційних іграх з 5 грудня 2018-го, 13 ігор поспіль без перемог. Насправді, проблеми Жирони не мали системного характеру, тож підйом мав трапитися. І прорвало у домівці Білого Мадриду. У Ла Реалу ж все добре і послідовно. Матч без очевидного фаворита й стійкою підозрою на нічию. Трохи легше готуватися каталонцям, бо суперник втратив Іллараменді та Вілліана Жозе.

Можливий результат: 1:1