Прев’ю 28-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1568
0 голосов
Прев’ю 28-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 28-го туру Ла Ліги.

Уеска - Алавес (16 березня, 14:00)

Матч всіх сподівань. Кожна з команд має свої плюси, але господарі цього разу йдуть ва-банк. Обидві заб‘ють.

Можливий результат: 1:1

Как ставить на 1xbet

Реал Мадрид - Сельта (16 березня, 17:15)

Новий Реал, але той самий, що й був)) Матч прохідний, проте важливий для Зідана. Перемога буде, але й будуть труднощі. Тотал більше 3,5.

Можливий результат: 3:2

Атлетік Більбао - Атлетіко Мадрид (16 березня, 19:30)

Huevos у АМ лишилися, втрачено тільки кураж, проте зараз варто битися за перемогу. Гості переможуть й, можливо, з нормальною перевагою.

Можливий результат: 1:3

Леганес - Жирона (16 березня, 21:45)

Гра господарів, хоча й гості мають свої шанси. Для мене це футбол Піпінерос, вони хитріші. Обидві забють та перемога господарів.

Можливий результат: 2:1

Эйбар - Реал Вальядолід (17 березня, 13:00)

Як на мене, матч без шансів для гостей. Самі по собі вони досить симпатичні, але у цій Прімері надто прості. Ейбар просто набагато зліший та і різкіший за цього суперника.

Можливий результат: 4:1

Еспаньйол - Севілья (17 березня, 17:15)

Нажаль, біди Севільї з поразкою від Славії не закінчилися. Це лише новий етап. Андалусійці матимуть нормальний тонус лише після паузи на ігор збірних. Зараз все важко, тому каталонці отримують свій шанс, вони його заслужили. Господарі з форою 0.

Можливий результат: 2:1

Валенсія - Гетафе (17 березня, 19:30)

Головний матч туру, як на мене. Втомлений візитом до Краснодару клуб Мареселіно проти бойового Гетафе. Гедеш у гарній формі це плюс, проте атака азулонес не спить. Тому ставка на гостей, які не програють.

Можливий результат: 1:1

Вільярреал - Райо Вальєкано (17 березня, 19:30)

Повна перевага господарів. Нажаль, для гостей у мене хороших новин не існує. З гро у них все погано, один нападник і правий латераль це не аргумент у великій грі.

Можливий результат: 2:0

Бетіс - Барселона (17 березня, 21:45)

Той момент, коли суть футболу ми побачимо. Чи буде це тріумфом ідей Сетьєна, чи Вальверде все підсушити, не важливо. Чекаємо на великий матч. Тотал більше і можлива сенсація.

Можливий результат: 2:1