Прев’ю 29-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1364
0 голосов
Прев’ю 29-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 29-го туру Ла Ліги.

Жирона - Атлетік Більбао (29 березня, 22:00)

Леви зараз почуваються досить комфортно і навіть їхні фани почали мріяти про Лігу Європи. Як на мене зарано. Без дискваліфікованого Йєрая Альвареса їм буде важкенько. Цього разу бачу фаворитом господарів. Доречі, Жирона не виграла в чемпіонаті вісім поспіль домашніх матчів. Це занадто, адже вона не виступає погано і має чітко вибудувану гру. Можливо, серія перерветься саме цього разу.

Також вірогідні вилучення у цьому матчі, Хосе Санчес не той рефері, який добре вміє гасити спалахи емоцій, навпаки, він якраз частенько дає розгорітися полум’ю.

Можливий результат: 1:0

Как ставить на 1xbet

Гетафе - Леганес (30 березня, 14:00)

Ще один ключовий матч для Асулонес на шляху до сенсаційної участі у Лізі Чемпіонів. Хлопцям Бордаласа добряче підфартило, що після гри на Местальї була перерва на збірні. Проти Валенсії вони виклалися так, що наступний матч у звичайному режимі мали б провалити.

На нас чекає надзвичайно цікава гра. Ставлю на голи і фаворитизм господарів, вони мають брати очки.

Можливий результат: 2:1

Барселона - Еспаньйол (30 березня, 17:15)

Тотал більше 3,5, чи навіть 4,5. Нинішні папужки дуже ігрові. Дисбаланс має бути присутнім у грі Барси після усіх роз’їздів футболістів по збірних. Сенсація? Мабуть, ні. То занадто, але влаштувати сусідам проблеми Еспаньйол здатен. Чекаю на цей матч.

Можливий результат: 4:2

Сельта - Вільярреал (30 березня, 19:30)

Субмарина виграла чотири матчі поспіль, для цього проблемного сезону то круто. Але й Сельта мені вельми сподобалася на Бернабеу. Виграти той матч повернення Зідана вони не могли, там суто на одних емоціях господарі мали гігантський гандикап. Проте галісійці сподобалися. Буде вперта гра, жорстка, може й з вилученням.
Сельта не програє.

Можливий результат: 1:1

Алавес - Атлетіко (30 березня, 21:45)

Обов'язково важкий матч для столичного фаворита. Сила суперника, його стиль гри і втома гравців після збірних дадуть свій ефект. Але Чоло-тім впорається, традиційно на зубах та характері.

Можливий результат: 1:2

Леванте - Эйбар (31 березня, 13:00)

Як на мене, найбільш загадковий матч туру. Можливо, з низьким тоталом. Леванте в Прімері ніколи вдома Ейбару не програвав, тож банду Пако Лопеса варто брати з форою 0.

Можливий результат: 1:1

Райо Вальєкано - Бетіс (31 березня, 15:00)

Програти Райо може тільки сам Бетіс, такі конфузи з ним вже були. Проте я вірю в силу андалусійців. Вони вміють генерувати гру. Тому ставка на перемогу гостей.

Можливий результат: 1:3

Севілья - Валенсія (31 березня, 17:15)

Матч туру, однозначно! Чекаю на цікавий футбол, проте, не обов'язково результативний. Та ситуація, коли дія і протидія можуть бути рівними. Трохи фаворитизм у буде у господарів.

Можливий результат: 0:0

Вальядолід - Реал Сосьєдад (31 березня, 19:30)

Баски мають більше за суперника якості, більше футболістів для креативної гри. Тому я б брав їх з форою нуль. Господарі часом демонструють цікаву гру, але у них немає стійкості.

Можливий результат: 0:1

Реал Мадрид - Уеска (31 березня, 21:45)

Ефект Зідана діє, проте це не панацея. Новий матч буде важким, бо розбаланс після збірних завжди є, тим паче Реал цього сезону не має чіткої структури. А про Уеску вже сто разів казав - дуже цікава команда, якій банально бракує класу виконавців. Тотал більше і перемога господарів, то залізно.

Можливий результат: 2:1