Прев’ю 3-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1000
0 голосов
Прев’ю 3-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах третього туру Ла Ліги.

Вперше за тривалий час в турі немає дискваліфікованих гравців. 

Севілья - Сельта (30 серпня, 21:00)

Рамон Санчес Пісхуан зустрічає перший офіційний матч сезону та ще й улюблена команда лідирує у турнірній таблиці – очікування місцевої публіки максимальні. На превелике диво, ще й у Севільї живі-здорові усі футболісти. Серхіо Регілон повністю оговтався після легкого струсу мозку, а нідерландець Люк Де Йонг, за його словами, все краще й краще розуміє партнерів. Відзначимо прекрасну форму хавбека Жаона Жордана і загальний високий тонус команди. Однозначно вона фаворит, завадити її перемозі дуже важко.

Сельта ж здивувала не стільки перемогою над Валенсією, як тим, що досягнула цього насухо. З втрат у галісійців Окай та Хунка через втрати, а також Сісто і Бовю через незадовільну форму і власні вибрики. Чотири останні домашні матчі проти Блакитних Нервіон виграв. 

Важко вірити в те, що Сельта знов не пропустить та й суха серія Севільї може й перерватися – обидві заб’ють. Також, за багатьма факторами, непогано виглядає варіант з тоталом вищим за 2,5. З більшим ризиком можна поставити на голи господарів в обох таймах, тотал більше 3,5, або на пенальті на ворота приїжджих.  

Можливий результат - 3:2

Атлетік Більбао – Реал Сосьєдад (30 серпня, 23:00)

Дербі країни Басків, головне. У левів травмовані Де Маркос та Гурусета, проблеми у Лекуе і Кордоби. Перші матчі поки не сформували цілісної картини гри клубу з Більбао, але стовідсотково, що її силовий стиль залишається з нею. 

Ла Реал проведе третій поспіль виїзний матч, тому старт з чотирьма очками у двох іграх виглядає добре. З втрат один лише Саньян, що майже ніяк не впливає на команду. У клубу з Сан Себастьяну помітні очевидні мінуси та плюси. З останніх відзначу дуже високу якість передач і хорошу роботу флангових атакувальних хавбеків. Також Мартін Едегор став якісним підсиленням команди.   

Тричі поспіль Ла Реал вигравав у старшого брата. Мабуть, то занадто. Проте команда доволі сильна. Для експресу варто взяти гостей з форою +1. Привабливо виглядає нічия, або для великого коефіцієнту перемога Атлетіко в першому таймі і нічия.  

Можливий результат - 1:1

Осасуна – Барселона (31 серпня, 18:00)

Жодного пропущеного голу – це точно Осасуна? У Прімері її пам’ятають зовсім іншою. Одними лише подвигами воротаря Рубена (екс-Барселона) та центрального бека Адріане (вихованець Реалу) таке не поясниш. Команда весело повернулася, тож кураж на матч з чемпіоном буде, а трибуни у Памплоні завжди вміли надзвичайно потужно підтримувати. 

Барса без Мессі, Суареса і Дембеле. Проти Бетіса вистачило й Грізманна. 

Напрошується варіант з голами обох суперників, ну й перемогою гостей. 

Можливий результат - 1:3

Леванте - Вальядолід (31 серпня, 20:00)

Леванте програв Алавесу коли, здавалося б, не мав цього робити і так само виграв у Вільярреалу. Вальядолід ж втретє поспіль матиме виїзний матч, для команди такого рівня це важко. Травмовані Мояно, Алкараз, Луїсмі та Сандро. У господарів в лазареті Коке та Дукур. 

Зазначимо, що Леванте переважно домашня команда, у матчах проти Пузеланос така сама статистика. Тому господарі з нульовою форою. Залізний хід – нічия в одному з таймів. Непогано виглядає ставка на голи обох команд.  

Можливий результат - 2:1

Гетафе - Алавес (31 серпня, 20:00)

Лише одне очко представника Іспанії в Лізі Європи (котрий боровся до кінця за Лігу Чемпіонів у минулому сезоні) пояснити легко – суперники Атлетіко та Атлетік, команди інших вагових категорій. Ось зараз для підопічних Пепе Бордаласа справжнє випробування на їхню готовність до старту сезону. З втрат Амат, Антунеш і Манойловіч, не критично. 

У басків не готовий зіграти лише Бургі. Проте є проблеми з еластичністю гри, команда поки виглядала просто до примітивізму. Активні фланги і Лукас Перес попереду, інших варіантів атаки ніби й не існує. 

Два останні сезони на Колісео Альфонсо Перес господарі просто драли Алавес – 4:1, 4:0. Цього разу буде менше. Швидше за все низовий матч, бо гол гостей може трапитися лише за особливих обставин. Ставлю на чисту перемогу Гетафе. Можна їх взяти і з форою у -1.

Можливий результат - 2:0

Бетіс – Леганес (31 серпня, 22:00)

У Прімері Бетіс лише перемагав на Беніто Вільямарині огірківників. Також десь у підсвідомості постійно спалахують синоніми «симпатичний, атакувальний» стосовно цієї команди. Це реноме залишилося з часів Кіке Сетьєна, котрий зробив один якісний крок на гору, але зашпортався на другому. Проте цей тренер попрощався з клубом перемогою над мадридським Реалом. Зараз ж команда програла два матчі чемпіонату, навіть під час передсезонних спарингів чимало поступалася і вигравали лише у зовсім слабких опонентів. Тож виникають сумніви у готовності цього Бетісу до старту сезону. Зараз буде великий екзамен. Першу невдачу списали на вилучення Роблеса, другу на магію Камп Ноу і персонально Грізманна. Далі виправдань немає, тим паче, усі здорові.

А Леганес теж програв двічі, двічі вдома. Схибив з Осасуною, а от проти Атлетіко вже тримався як міг. Не забив, але голи до нього прийдуть, є кому забивати.

Тож обидві заб’ють, або до цього ще додати тотал менше 3,5. Непогано взяти гостей з форою +1. 

Можливий результат - 1:1

Валенсія – Мальорка (1 вересня, 18:00)

Команда Марселіно Гарсії Торала втратила через ушкодження Піччіні та Солера, не надто проблемно, проте неприємно, особливо італієць згодився б, можливо, на правому фланзі захисту. Важкий старт кампанії не дивує, є така проблема у цього наставника і вона повторюється хай не кожного сезону, але й не зрідка. Також є й банальний показник сили. То величезний козир.

У острів’ян-курортників все більш-менш зрозуміло – стараються. Втрата «Кучо» Ернандеса не дає щось підсилити в атаці. З Будіміром ж та Алегрією мають господарі так чи інакше впоратися. 

Перемога господарів і, можливо, тотал більше 2,5. 

Можливий результат - 2:1

Атлетіко - Ейбар (1 вересня, 20:00)

Легкого життя навіть дещо розібраний Ейбар нікому не дасть, зокрема й Чоло-тім. Склади у команд будуть бойовими на 85% (Хосе Анхель може й був би в топ-11 зброярів, Врсалько у матрацників не основний, а от Мората це втрата). Перше, що спадає на думку це малий тотал, але, якщо Кіке, Енріч чи Шарлес заб’ють, то усі подібні розрахунки рухнуть. 

Перемога гостей і нічия в одному з таймів. Жовтих має бути не менше шести. Ну й чекаємо гол від Жоао Феліша

Ейбар у Прімері програв Атлетіко 8 матчів, проте два останні на Ванда Метрополітано були нічийними. 

Можливий результат - 1:0

Еспаньйол - Гранада (1 вересня, 20:00)

Проти Зорі вийшла основа і виконала важливе завдання – пробилися до групи Ліги Європи. Свіжоспечений новачок Кальєрі можн вийти у матчі з андалусійцями, проте маловірогідно що в основі. Марк Рока, станом на початок п’ятниці залишається з Папужками, Баварія не схотіла платити 40 мільйонів та й на 30-ть перед закриттям трансферного вікна, наче, не згода. Реал придивлявся до нього спокійно, можливо, на майбутнє. В лазареті Адріа Педроса, Пьятті, Давід Лопес та Ітурраспе.

У Гранади в першому матчі проти Вільярреалу вистрілила атака на чолі з відомим бомбардиром Роберто Солдадо. 

Обидві заб’ють і господарі не програють, адже у чотирьох останніх іграх з Гранадою на Корнелла Ель-Прат була нічия та три перемоги Папужок. 

Можливий результат – 2:1

Вільярреал – Реал Мадрид (1 вересня, 22:00)

Багато хто чекає на зливу голів, мовляв Жовта Субмарина 6 пропустила за два матчі і п’ять забила, у Реалу 4-2 на старті за голами. Але ж кожна з команд якраз і прагне зараз стабілізувати гру, дуже часто це робиться через посилення обережності. 

У мадридців жахливий список травмованих креативників: Азар, Іско, Асенсіо, Хамес, Родріго, Браїм. Грати все одно є кому, та ніхто ж не знає чи реалізує свої нагоди Бензема, чи з тієї ноги встане Бейл. Тому втрата очок грандом не буде великим дивом, лише повсякденною несподіванкою. 

Вільярреал з +1. Якщо ж прагнете справжнього азарту, то ризикніть на Вільярреал не програє і тотал менше 2,5.

Можливий результат – 1:1