Прев’ю 31-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1112
0 голосов
Прев’ю 31-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 31-го туру Ла Ліги.

Жирона - Еспаньйол (6 квітня, 14:00)

Сусіди у турнірній таблиці справді співставні бойові одиниці за силою. Жирона веселіша і трохи цікавіша за суперника. Але насичений графік може цю перевагу нівелювати на Монтіліві. Жирона вдома в чемпіонаті не виграє з жовтня минулого року.
Не надто вірогідний гольовий матч, швидше жорсткий та впертий.

Можливий результат: 1:1

Реал Мадрид - Ейбар (6 квітня, 17:15)

Шість поєдинків поспіль Ейбар забиває. Востаннє йому не вдавалося відзначитися саме у виїзних іграх на легендарних аренах - Камп Ноу та Сан Мамесі. Тому цілком вірогідно, що ситуація має повторитися. Тим паче Реал злий сам на себе за поразку від Валенсії, Зідан не дасть гравцям опустити руки.

В Прімері Реал приймав зброярів чотири рази і тричі все завершувалося сухими перемогами господарів. Чому б й не цього разу?

Можливий результат: 2:0

Райо Вальєкано - Валенсія (7 квітня, 19:30)

Востаннє Райо вигравав у Валенсії в березні 2014-го. Зараз перемога блискавок буде великою сенсацією. Мало того, що Кажани у гарному тонусі, так й Райо має жахливу статистику останніх ігор - вісім поразок та одна нічия.

Думаю, і цього разу господарі будуть биті, хоча забивати мають.

Можливий результат: 1:2

Барселона - Атлетіко Мадрид (6 квітня, 21:45)

Два гранди, проте динаміка результатів в їхніх матчах навіть не схожа на рівновагу. Барса дуже успішно воює з цим представником Мадриду. Остання перемога Матрацників була у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів 2016-го, коли Чоло-тім виграв і матч і саме протистояння. Остання ж перемога Атлетіко на Камп Ноу трапилася ще у лютому 2006-го, то був бенефіс юного таланту Фернандо Торреса.

Зараз Барса знов фаворит, виграти цей матч і про чемпіонат взагалі можна забути. Очевидно, що Вальверде особливо готується до цього поєдинку.

Вилучення або пенальті досить вірогідні у суботу. І перемога господарів. Усі козирі суперника може побити банальний фактор Мессі.

Можливий результат: 1:0

Алавес - Леганес (7 квітня, 13:00)

Матч, в якому господарі змушені діяти рішуче, адже вони прагнуть потрапити до Ліги Європи. Такий розклад на руку гостям. Леганес любить підлаштовуватися під суперника. Сили команд приблизно рівні, тому нічия, як на мене, дуже вірогідна.

Швидше за все, з невисоким тоталом. Не факт що обидві команди завершать матч у повних складах.

Алавес вигравав у цього опонента лише в Сегунді.

Можливий результат: 0:0

Гетафе - Атлетік Більбао (7 квітня, 15:00)

Гетафе все ще в четвірці, але три матчі поспіль не виграє. Тому цього разу команда Бордаласа докладе максимально можливих зусиль. Втрат у складі господарі не мають, отож вони можуть брати очки. Суперник теж має турнірі ні завдання, тому буде бій.
Попри силу команди з Більбао господарі не мають програвати, але й перемогти буде важко. Обидві команди заб‘ють.

Можливий результат: 1:1

Вальядолід - Севілья (7 квітня, 17:15)

Очевидно, що Севілья набагато сильніша за суперника. У того ж ще нині багато травмованих футболістів. Проте не все однозначно. Вальядолід демонструє досить якісну гру, а статистично він завжди добре грав вдома проти Севільї. Отож є варіанти. Ефект підйому команди після повернення Хоакіна Капарроса може й закінчитися, тим паче що він не тренер-новатор.

Господарі не програють, або, якщо більш обережно, Вальядолід з форою +1.

Можливий результат: 1:1

Сельта - Реал Сосьєдад (7 квітня, 19:30)

Галісійці останнім часом почали збирати очки. Суперник виглядає трохи солідніше за господарів, але склад у нього не ліпший за Сельту. Будь-який підсумок в цьому матчі не здивує, все буде залежати від кількості помилок у господарів, котрі обов'язково будуть. Також атака Сельти дуже сильна, питання лише в реалізація моментів. З дуже високою вірогідністю можна прогнозувати результативний матч.

Можливий результат: 2:2

Леванте - Уеска (7 квітня, 19:30)

Матч важливий для господарів, котрі надто близько опинилися біля зони вильоту. На перший погляд вони надто очевидні фаворити у цьому матчі. Хоча за змістом гри Уеска стабільно подобається й досить непогано провела останні ігри. Гості з форою +1, голи з обох сторін і, можливе, вилучення.

Можливий результат: 1:1

Бетіс - Вільярреал (7 квітня, 21:45)

Дещо дивний, часом симпатичний і дуже нестабільний Бетіс цього сезону. Але ще більш нестабільний і чудернацький Вільярреал. Нічия з Барселоною у себе вдома та ще й гігантськими шансами на перемогу це круто, але тепер точно не буде легше.

Господарі з нульовою форою і, вірогідно, результативна гра.

Можливий результат: 2:1