Прев’ю 33-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1229
0 голосов
Прев’ю 33-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 33-го туру Ла Ліги.

Алавес - Вальядолід (19 квітня, 22:00)

Певний час Алавес претендував на топ-4, проте сил для вирішального ривку не вистачає. З чотирьох останніх матчів від три програв і одного разу вдома розійшовся миром. Про позитивну динаміку результатів не доводиться говорити й прихильникам Вальядоліду, хоча попередній поєдинок їхня команда мала вигравати у Гетафе, частково та нічия є просто нещасним випадком.

Цього разу господарі втратили через дискваліфікацію Рубена Дуарте та Лагуардію, гравців основи захисту.

У Вальядоліду ж вісім втрат у складі. Тож не чекаємо на цілісність гри обох команд. Баски мають більше шансів на успіх, можливо навіть у результативній грі. У Прімері Алавес завше добре грав проти цього опонента, а ось в Сегунді навпаки.

Можливий результат: 2:1

Сельта - Жирона (20 квітня, 14:00)

У Сельти повертається Яго Аспас, а це майже гарантія результату, 15 голів у 21 поєдинку. Тим паче, що цей культовий форвард своїм широким діапазоном дій прекрасно допомагає розкривати таланти центрального нападника Максі Гомеса. Взагалі, прихід тренера Франа Ескріба став рятівним для депресивної Сельти.
Галісійці як не вміли, так й не вміють захищатися, тож шукаю щастя попереду.

А от Жирона потрапила у зону турбулентності. Еусебіо Сакрістан хороший, креативний тренер. Але у нього завжди були проблеми з керуванням командами у кризовій ситуації. П’ятеро травмованих гравців не покращують настрій, хоча Гранелл та Дуглас повернуться в обійму після дискваліфікації.

Чекаємо на типовий для ігор Сельти веселий футбол, цілком вірогідно що з пенальті чи вилученням.

Можливий результат: 2:1

Ейбар - Атлетіко (20 квітня, 17:15)

Фактично це матч двох невмотивованих турнірно команд. Чотири очки відриву від Реалу це достатньо, аби спокійно забрати собі друге місце. Ейбар ж взагалі ні за що не бореться, це не заважає йому стабільно набирати очки навіть в гостях. Тим паче цей суперник небезпечний на рідному стадіоні Іпуруа.

У обох команд вистачає втрат, але ключова у Атлетіко. Антуан Грізманн це серце нинішньої команди Сімеоне.  Без нього буде важко. Тому ставка на господарів з форою +1 має спрацювати.

Можливий результат: 1:1

Райо Вальєкано - Уеска (20 квітня, 19:30)

Формально обидві команди ще можуть врятуватися від вильоту. Реально ж це фантазійний варіант розвитку подій. Рауль де Томас своїми голами робить Райо вкрай небезпечним, але цього разу не буде реактивного перуанського бігунка Луїса Адвінкули, без ривків якого важко руйнувати захист суперника.

Уеска ж продовжує гнути свою лінію, розумний футбол, щоправда з малою кількістю набраних очок.

Швидше за все, обидві команди заб‘ють.

Можливий результат: 1:1

Барселона - Реал Сосьєдад (20 квітня, 21:45)

Зараз в кожному матчі Барси варто підозрювати високий тотал. Прагматизм Ернесто Вальверде буде діяти в Лізі Чемпіонів, в Прімері ж він даватиме чимало часу молодим та просто резервним гравцям. Те, що такий склад не забив хоча б пару голів у минулому турі Уесці лише збіг обставин, нагод не бракувало.

На Камп Ноу склад буде на 60-70% відсотків основним, адже рідні трибуни варто поважати.

Ла Реал вже втратив усі стимули у цій першості. За останні роки він не раз обігрував Барсу, проте лише на рідній Аноеті. В гостях ж стабільно басків б’ють.

Можливий результат: 3:1

Леванте - Еспаньйол (21 квітня, 13:00)

Аби не хвилюватися за своє місце в Прімері Леванте має саме зараз набирати очки. Ось і хороша нагода. Еспаньйол досить цікаво виглядає, та турнірну мотивацію втратив.

Господарі ж, попри не надто успішний для себе відрізок першості, все одно вдома дають результат. Цього разу не мають програвати, а можливо й візьмуть три очки.

Можливий результат: 1:1

Гетафе - Севілья (21 квітня, 15:00)

Пряма боротьба за місце у Лізі Чемпіонів. Фаворитом виступає андалусійський клуб. Думаю, Нервіон таки візьме це місце. Але в конкретній грі, чомусь здається що, господарі мають більше шансів на успіх. Зараз Гетафе це поранений звір, котрий усі сили збирає на очне протистояння. У Бордаласа не буде трьох основних захисників. Це важко і водночас згуртовує колектив.

Якщо ж прагнете більш раціональної ставки, то беріть тотал менше голів і тотал більше жовтих карток.

Можливий результат: 1:0

Реал Мадрид - Атлетік Більбао (21 квітня, 17:15)

Після повернення Зінедіна Зідана Реал стабільно втрачає на виїзді і завжди виграє вдома. Припускаю, що тенденція збережеться. Тренер рішуче налаштований проводити ротації і виглядав дуже незадоволеним після нічиєї проти Леганесу.

А от для головної команди країни басків боротьба за зону Ліги Європи є додатковим психологічним навантаженням і не факт, що вони це витримають.

Перемога господарів у першому таймі з сухим рахунком - мій варіант.

Можливий результат: 2:0

Вільярреал - Леганес (21 квітня, 19:30)

З фаворитизмом господарів важко сперечатися. Вони сильніші за суперника і мають достатню мотивацію у вигляді загрози вильоту з Прімери. Та в поточному сезоні Жовта Субмарина привчила нас до того, що вона може вичудити у будь-який момент. Тим паче в четвер команда вилетіла з Ліги Європи.

Леганес не програє багато, а можливо й просто не програє.

Можливий результат: 1:1

Бетіс - Валенсія (21 квітня, 21:45)

Має бути результативний і нервовий матч.

Динаміка результатів у Валенсії дуже хороша, але є фактор навантажень в Лізі Європи і обмежених можливостей для ротацій. Після поразки у Севільському дербі Бетіс дуже налаштований взяти компенсацію у цій грі. А ще він прагне помститися за зимову поразку у півфіналі Кубку Короля.

Можливий результат: 2:1