Прев’ю 34-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1005
0 голосов
Прев’ю 34-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 34-го туру Ла Ліги.

Уеска - Ейбар (23 квітня, 20:30)

Наставник арагонців Франсіско заявив, що його команда не опускає рук і вірить в шанс врятуватися. Гарні слова, хоча шанси суто математичні. А от настрій у команди справді хороший. З усіх останніх ігор тільки в попередньому турі Уеска виглядала блідо. Вдома має бути інша картина, там імпульс трибун допоможе.

Натомість Ейбар надто витратив сил у домашній грі проти Атлетіко і доля йому не посміхнулася, незважаючи на те, що футбол зброярі демонстрували нічим не гірший за іменитого опонента.

Господарі не програють, бо втрата Жордана для басків зараз надто болюча. Також обидві команди забють.

Нагадаю, свій перший матчі в Прімері Уеска провела на надзвичайно незручному Іпуруа і перемогла тоді Ейбар.

Можливий результат: 2:1

Вальядолід - Жирона (23 квітня, 21:30)

Нічия у цьому матчі якось настирливо напрошується. Це пряма боротьба за виживання. Обидві команди мають погану динаміку результатів, у Жирони взагалі п`ять поразок поспіль. Проте вона цього року часом дуже добре грала саме на виїзді, навіть перемогла на Сантьяго Бернабеу. А досить змістовний за грою Вальядолід застряг у нічийних тентах. Зараз у нього чимало травмованих футболістів.

З іншого боку статистика підказує, що Вальядолід у п’яти поспіль останніх іграх з цим суперником обов`язково перемагав. Контроверсійний матч.

Можливий результат: 1:1

Алавес - Барселона (23 квітня, 22:30)

Коли чемпіонство в кишені (хай поки й не офіційно) можна бавитися в що завгодно. Після Ліги Чемпіонів Барса вдома основою зіграла проти Сосьєдаду. Це ознака того, що на Мендізоррозі будуть битися переважно дублери.
Тож у Алавеса з`являється шанс.

Обидві забють і господарі з форою +1.

Можливий результат: 1:1

Атлетіко - Валенсія (24 квітня, 20:30)

За статусом дуже крутий матч, проте за змістом может стати геть тяжким, особливо для перегляду. Рідна Ванда Метрополітано зобов’язує матрацників діяти. Повернення Грізманна надає хороший поштовх до успіху.

Валенсія вже дуже багато зробила, перемога ж над Бетісом далася екстра-важко, фактор фарту там був чималим.
Цього разу без Родріго гості матимуть великі проблеми.

Тотал менше 2,5 та перемога господарів.

Можливий результат: 1:0

Леганес - Атлетік Більбао (24 квітня, 21:30)

Від крижаної ванни до пекельної лазні - так цього сезону хитає Більбао. То стояли на виліт, а перед минулим туром навіть мали шанси на місце у Лізі Чемпіонів.

А Леганесу ж давно все по цимбалах, грають у своє задоволення, хоча під наглядом суворого тренера. Вдома Піпінерос у матчах Прімери ніколи цим баскам не програвали.

Думаю, гості можуть втрати важливі очки, навіть якщо виграють, то мінімально. І результативності я теж не чекаю.

Можливий результат: 0:0

Еспаньйол - Сельта (24 квітня, 21:30)

Команда з Віго суттєво покращила своє становище, проте все ще побоюється вильоту. Еспаньйол ж традиційно о такій порі ні про що не думає, грає. З тренером Рубі він грає весело. Дуже складний для прогнозу матч саме через специфічний стан господарів.

Атакувати обидві команди вміють, тож хай кожній з них посміхнеться доля. Підозрюю, що Сельта не програє.

Можливий результат: 1:1

Леванте - Бетіс (24 квітня, 22:30)

Леванте на межі вильоту. Від трійки проклятих їх відділяє два очки. Надто важким і драматичним для нього був попередній тур. З Еспаньйолом розійшлися на 2:2 і втратили Рочіну.

У андалусійців ж свої біди. Наче й непогано грають, але кожного разу знаходять свій момент для провалу. Трибуни вже женуть Сетьєна у відставку. Тому на виїзді команді має бути більш комфортно.

Тотал більше 2,5 та гості не програють, навіть без Ло Челсо.

Можливий результат: 1:2

Севілья - Райо Вальєкано (25 квітня, 20:30)

У цьому протистоянні все просто. Клас і фактор трибун за Севілью. Поразка від Гетафе це злість, емоції, котрі важливі для південних команд. Та й боротьба за топ-4 триває.

А Райо то історія про те, що симпатична дівчина це ще не леді.

Господарі з форою - 1,5.

Можливий результат: 3:0

Реал Сосьєдад - Вільярреал (25 квітня, 21:30)

Фактор рідної Аноети цього разу буде дуже важливим, навіть попри турнірний пофігізм басків. А Вільярреал захекався у боротьбі на два фронти. Він непогано віддалився від зони вильоту, тому може дозволити собі втрату очок.

Господарі з форою 0.

Можливий результат: 1:1

Гетафе - Реал (25 квітня, 22:30)

10 останніх матчів між цими суперниками завершилися з загальним рахунком 37-8 на користь Білих. Звичайно, вони усі ці матчі виграли. Та зараз інша історія. Реал в режимі пофігізму живе. На домашні ігри Зідан ще якось збирає цю банду докупи, а на виїзді фактор відсутності цілей бере своє.

Гетафе ж грає олл-ін, інакше дива не трапиться. Я б навіть повірив у перемогу господарів, якби не втрата Джене, неймовірного захисника. Тому ставка на важкий матч для обох команд.

Можливий результат: 1:1