Прев’ю 36-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1129
0 голосов
Прев’ю 36-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 36-го туру Ла Ліги.

Леванте - Райо Вальєкано (4 травня, 14:00)

Авантюрист Пако Хемес зміг психологічно розізлили команду та кинув її в бійню з Білим Мадридом. Результат був неймовірним, перемогли після страшної серії суцільних побиттів у матчах з цим суперником. Тоді Райо вдалося розірвати лінії Реалу і пригальмувати перший пас суперника. Останнє ще можна повторити проти Леванте, а от розірвати лінії дуже обережного суперника недосконалому Райо буде вкрай важко.

Вдома Леванте достатньо ефективний, а гості програли сім поспіль виїзних поєдинків. Тому команда Пао Лопеса не програє і обов`язково заб’є.

Можливий результат: 2:1

Еспаньйол - Атлетіко Мадрид (4 травня, 17:15)

Нинішній Еспаньйол набагато цікавіший за попередню версія, котра прагматизмом обмежувала власні можливості і, складалося враження, через це втратила смак гри. У Рубі ж є футбол для душі, є і результат.

Насправді у обох команд реальної мотивації не існує і тому я дивлюся на фактор свого поля і рідної публіки. Сила Атлетіко беззаперечна, та важких ігор вони провели вдосталь. Не кожного ж разу їм мати результат.

Господарі з форою + 1, або Атлетіко заб’є в обох таймах - ні.

З більш жирних варіантів, я б обрав, Еспаньйол з форою 0 у першому таймі.

Можливий результат: 1:1

Сельта - Барселона (4 травня, 19:30)

Спробуємо спіймати сенсацію, хоча вона не настільки й велика, якою могла б бути, якби каталонці достроково не оформили чемпіонство.

Проблем зі складами у команд не має. Є тільки фактор втоми гостей. 3:0 проти Ліверпуля лише виглядають легким здобутком в цифрах рахунку. Насправді то був матч надзвичайно тяжкий для каталонців.

Ставимо на голи, попри низьку результативність останніх виїзних ігор Барси. Цього разу Сельта буде генератором активних дій.

Можливий результат: 2:1

Алавес - Реал Сосьєдад (4 травня, 21:45)

Нічия в одному з таймів і серйозна підозра на глобальну нічию. Найменш вірогідним бачу програш господарів. Нагадаю, що в першому колі Алавес мінімально переміг цього суперника.

Серед очікуваних моментів невисокий тотал.

Можливий результат: 1:1

Гетафе - Жирона (5 травня, 13:00)

Провал на Аноеті зрівняв особисті доробки Гетафе та Севільї. Черговий матч у гонитві за мрією для Азулонес. Вдома цього року вони програли лише Барселоні та, дивним чином, Леганесом. Інших ж били, навіть Реал був радий нічийні у підсумку на Колісео Алфонсо Перес.

Жирона трохи оновила гру і здобула три очки у попередньому турі. Проте Муньєса, який тоді добре діяв, тепер дискваліфікований. Травмовані ж Планас, Мохіка, Адай та Дуглас Луїс.

Можливий результат: 1:0

Ейбар - Бетіс (5 травня, 15:00)

Господарі фаворити матчу і я дуже здивуюся, якщо вони програють. Але доводиться тільки дивуватися тривалій провальній серії зелених андалусійців.

Можливо, Фортуна, що допомогла вин грати на Местальї (не тільки вона, а й відчайдушність зброярів), тепер може забрати кредит.

Обидві забють найбільш спокійна ставка. Ще варто розглянути Бетіс з форою 0 у другому таймі.

Можливий результат:1:1

Реал Мадрид - Вільярреал (5 травня, 17:15)

От тільки Жовта Субмарина відносно спокійно почала себе почувати, віддалилася від трійки невдах, то відразу втратила очки вдома з Уескою.

Система гри у Кальєхи все ще достатньо хитка.

А у команди Зідана все добре лише вдома, жодного звитяжного матчу за межами Сантьяго Бернабеу з часів повернення месьє Зінедіна. Це специфіка фінішу сезону, коли відсутність мотивації може компенсувати тільки енергетика трибун, без неї подібні команди це здута кулька.

Переможе Реал, навіть без голів Каріма Бензема, котрий, наче, лікується. Вільярреал ж вразить ворота гостей.

Ще б ризикнув поставити на гол Самуель Чуквуезе.

Можливий результат: 2:1

Вальядолід - Атлетік Більбао (5 травня, 19:30)

У Вальядоліда шестеро травмованих, а у суперника ситуація більш загадкова. Лікується тільки Гурусета, а ще низка футболістів тільки набирають форму після ушкоджень. По два свої останні матчі обидві команди відіграли з низовими тоталами.

Зараз поєдинок важливий для обох, тож попри наявність якісних атакерів у Більбао і хорошої побудови гри попереду у Пуселанос, я передбачаю невисоку результативність.

Непоганий шанс спіймати нічию.

Можливий результат: 0:0

Уеска - Валенсія (5 травня, 21:45)

Господарі з форою +1 то цікавий шанс. Нагадаю, шість поспіль поєдинків арагонці не програли й з них п`ять були нічийними. Втрати Пулідо та Мірамона грають проти них, а проти Валенсії важкий графік та обмеженість варіантів замін. На гостей поставити легко та що з того візьмеш?

Цікавіше очікувати на нову серію казки про приречену Попелюшку.

В першому таймі не більше одного голу.

Можливий результат: 1:1