Прев’ю 37-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 907
0 голосов
Прев’ю 37-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 37-го туру Ла Ліги.

Атлетік Більбао - Сельта (12 травня, 19:30)

Левам потрібно захищати свою перевагу у три очки над Реал Сосьєдадом, Еспаньйолом та Алавесом. Якщо це вдасться, то Ліга Європи на наступний сезон буде гарантована. Сан Мамес прекрасне місце для здобуття очок, востаннє на ньому команда програвала у січні в Кубку Короля, а у Прімері 13 матчів поспіль без поразок з тих пір, як поступилися у жовтні Ла Реалу.

Сельті ж потрібно перемогти один раз, аби не думати навіть про теоретичний виліт. Це легше буде зробити вдома в останньому турі проти мертвого Райо. Проте галісійці завжди можуть забити, адже атаку у неї дуже сильна, а весняна статистика лідера Яго Аспаса це 7 голів у семи поєдинках.
Господарі обов'язково забють та не програють.

Можливий результат: 2:1

Атлетіко Мадрид - Севілья (12 травня, 19:30)

Колчонерос відчеплять Нервіон від боротьби за топ-4. Тонус у Севільї досить поганий, особливо на виїзді - сім ігор, п’ять поразок. У Атлетіко навпаки, сім поспіль перемог на рідній Ванді, серед розбитих супротивників Ювентус та Валенсія. Тим паче, принизлива поразка від Еспаньйолу в попередньому турі потребує компенсації. Перемога господарів, можливо, й впевнена. Вірогідність призначення пенальті в цьому матчі досить непогана.

Можливий результат: 2:0

Барселона - Гетафе (12 травня, 19:30)

Статистикою Барси на Камп Ноу можна лякати будь-кого: 9 поспіль перемог з загальним рахунком 22-3. Та свіжі спогади теж мають значення. Фаворит може й втратити очки, попри необхідність вибачатися перед власними вболівальниками. Для Гетафе знов бій за мрію про Лігу Чемпіонів. Ніколи Азулонес не перемагали на Камп Ноу, проте минулого року зіграли тут у нічию.

Гості не програють у одному з таймів, гол Гетафе і передчуття несподіванки.

Можливий результат: 1:1

Бетіс - Уеска (12 травня, 19:30)

Президент Бетіса Ангел Аро говорить, що задоволений роботою, виконаною тренером Кіке Сетьєном, проте зовсім незадоволений весняними результатами команди. А з часів поразки від Ренну у Лізі Європи валиться й гра зелених андалусійців. Зараз останній шанс на те, аби попросити пробачення у рідної публіки. Саме цей фактор візьму як вирішальний, тим паче симпатична Уеска вже офіційно вилетіла.

Обидві заб‘ють і перемога господарів.

Можливий результат: 2:1

Жирона - Леванте (12 травня, 19:30)

Матч життя, в першу чергу для каталонців. Отож на них і ставимо. Леванте ж суто домашній проект, котрий може в завершальному турі навіть мадридський Атлетіко обіграти. Вилучення чи пенальті цього разу досить вірогідні.

Можливий результат: 1:0

Реал Сосьєдад - Реал Мадрид (12 травня, 19:30)

Нічия в одному з таймів і невелика кількість голів. Суто за емоційною складовою гра більш перспективна для господарів. Нагадаю, в першому колі Ла Реал виграв на Сантьяго Бернабеу.

Можливий результат: 1:0

Райо Вальєкано - Вальядолід (12 травня, 19:30)

Дуже цікавий матч з голами обох команд. Райо вдома здатен на хорошу гру. У шести останніх протистояннях він тричі перемагав Пуселанос і стільки ж гра у нічию. Господарі з форою 0 до перерви.

Можливий результат: 2:1

Валенсія - Алавес (12 травня, 19:30)

Для господарів це матч через два дні на третій, дуже складне випробування, до якого додається гіркий присмак поразки у Лізі Європи. Це може нівелювати різницю у класі.

Гості з форою +1.

Можливий результат: 1:1

Вільярреал - Ейбар (12 травня, 19:30)

Простий матч з мотивацією господарів закрити питання по офіційному виживанню. Тож не будемо нічого й вигадувати. Ті, кому потрібно, візьмуть своє. Швидше за все, без голу гостей.

Можливий результат: 1:0

Леганес - Еспаньйол (12 травня, 19:30)

Господарям вже нічого не потрібно, але це робить їх досить небезпечним суперником, особливо в останньому домашньому матчі сезону. Думаю, вони не мають програвати, цілком можливо, що голи будуть з обох сторін.

Можливий результат: 1:1