Прев’ю 38-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1048
0 голосов
Прев’ю 38-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах останнього туру Ла Ліги.

Леванте - Атлетіко Мадрид (18 травня, 14:15)

Дуже веселий і сумний матч водночас, може бути. Нікому вже нічого не тре, настрій тут має багато давати енергії, чи забирати її. Втрата Морати і Сауля зовсім не дрібнички для Колчонерос. Припустимо, що голи будуть з обох сторін і господарі не програють. 

Можливий результат: 1:1

Еспаньйол - Реал Сосьєдад (18 травня, 17:15)

Дві команди з дуже позитивними результатами в останні часи. Папуги не програють вісім матчів поспіль, баски виграли три останні. Господарі мають більше ігрових ідей, тож припустимо, що вони не програють. Також не чекаємо результативності. 

Можливий результат: 1:0

Гетафе - Вільярреал (18 травня, 17:15)

Матч в якому господарям потрібно перемагати і вірити у збіг обставин, аби трапилося диво. Останнім часом для Гетафе усе хороше трапляється лише вдома. Також вдома Азулонес останнім часом б’ють Жовту Субмарину, в першому колі виграли навіть на Естадіо де ла Сераміка. 

Матч в якому точно не буде нічиєї, фаворитами виступають господарі. Нічия в одному з таймів є дуже вірогідною. 

Можливий результат: 1:0

Севілья - Атлетік Більбао (18 травня, 17:15)

Дуже важкий і надто контраверсійний сезон для Нервіону добігає кінця. Цей проект себе віджив в усіх розуміннях, проте останнє слово може бути за андалусійцями. Вони люблять рідні трибуни. Без Банеги, Вьобера, Каррісу, Гоналона, Роке Меси та Андре Сілви буде важко, але емоції залишаться. Зокрема, емоції від роботи Хоакіна Капарроса. 

Для басків матч більш важливий, та у них бракує якості гри. Їхні результати вищі за гру. 

У чемпіонаті Атлетік виграв у Севільї і програв у Кубку Короля. 

Перемога господарів і тотал більше 2,5.

Можливий результат: 2:1

Вальядолід - Валенсія (18 травня, 17:15)

Дуже велика ставка для Валенсії. Проте Вальядолід видав досить цікавий сезон. Він не має серйозно програти вдома. Можливо навіть не програє. Можливо, найбільш цікавий поєдинок у турі. 

Спокійна ставка це тотал менше 3,5.

Можливий результат: 1:1

Алавес - Жирона (18 травня, 21:45)

Матч двох невдах. Різниця у рівні провалів. Алавес був у топ-4 і звалився, дев’ять матчів поспіль не виграє. Тренер Абелардо вже готовий прийняти збірну після особистих проблем Луїса Енріке. 

Жирона ж догралася більш радикально, проте каталонці здатні на «почесний матч», порятунок для них буде абсолютним дивом. 

Можливий результат: 0:1

Сельта - Райо Вальєкано (18 травня, 21:45)

Сельта виграла поспіль чотири домашні матчі, Райо програв поспіль вісім виїзних, але найголовніше, що мадридці вже вилетіли. 

Галісійці ж красиво мають попрощатися з поганим сезоном.

Господарі з форою -1.

Можливий результат: 2:0

Уеска - Леганес (18 травня, 21:45)

Вкотре ставка на мотивацію. У гостей її немає, господарі ж, попри виліт, провели цікавий сезон. Слабка команда за своєю грою сподобалася значно більше за тих, хто вижив. Матч прощання з елітою теж особлива подія. Це Іспанія і емоції вирішують багато. Господарі обов`язково заб'ють і, ймовірно, виграють.

Можливий результат: 1:0

Реал Мадрид - Бетіс (19 травня, 13:00)

Від таких команд варто чекати голів. Реал Мадрид лише виграє вдома за часів другої каденції Зінедіна Зідана. Це не лише статистика, це настрій, коли вдома ще лишається трохи відповідальності у футболістів. Сезон ж провалено трохи більше ніж повністю.

У суперника теж настрій поганий, гравці переважно підтримують тренера, але результати другого кола жахливі.

Просто будемо ставити на голи у матчі двох креативних команд.

Можливий результат: 3:2

Ейбар - Барселона (19 травня, 17:15)

Гол господарів як обов’язкова частина програми, тим паче у каталонців буде досить неосновний склад. Також цікава ставка на зброярів з форою +1.

Можливий результат: 1:1