Прев’ю 8-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 962
0 голосов
Прев’ю 8-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах восьмого туру Ла Ліги.

Жирона - Ейбар (6 жовтня, 14:00)

Обідні матчі традиційно дають мало голів. Проте цього разу я вірю в нормальну результативність. Ця віра базується на вмінні Ейбара знаходити свої моменти. Фаворитом виступає Жирона, яка потроху перебудовується під вимоги нового тренера.
Тому обидві заб’ють виглядає цілком реальним варіантом.

Можливий результат: 2-1

Гетафе – Леванте (6 жовтня, 17:15)

Два дуже цікаві проекти. Такими вони були минулого сезону і залишаються донині. У Гетафе є перевага у послідовності та стабільності. Мабуть, й у загальному класі гравців мадридці переважають. Серйозних втрат на дві команди це лише проблеми Коке, того самого, що був героєм одного з фіналів ліги Європи у складі Севільї.

Вірю, що господарі не програють і вірогідність їхньої перемоги доволі висока. Також це матч в якому варто очікувати призначення пенальті.

Можливий результат: 2-1

Алавес – Реал Мадрид (6 жовтня, 19:30)

Так з ганьбитися, як це зробив Реал у Лізі Чемпіонів, ще потрібно зуміти. Юлен Лопетегі не поїхав на Мундіаль зі збірною і не зазнав фіаско у Москві, але від долі не втечеш. Таку ганьбу вінпережив цього тижня проти ЦСКА.

Стосовно стану Реалу є багато справедливої критики та сумнівів. І все ж зараз команда має розізлитися і дати результат. Алавес, без сумніву, досить симпатичний і разом з тим його кадровий ресурс доволі низький. Тому гості з форою -1 це нормальний варіант. Можна поставити й на сухий матч для Реалу.

Можливий результат: 0-2

Леганес – Райо Вальєкано (6 жовтня, 21:45)

«Derbi madrileño en Butarquе» саме так зветься це протистояння. Ступінь принциповості матчу не максимальний, але сам по собі він вельми цікавий. За відсутності Циоваса господарям бракуватиме агресії у захисті. І все ж аутсайдер за грою не виглядає безнадійним. У протистоянні ж з цим опонентом у нього досить робочі шанси на перемогу.

У Райо ж поки найкраще виходить атакувати, що дає голи, але не дає перемог.

Ставлю на більш прагматичних господарів і також голи.

Можливий результат: 2-1

Вальядолід - Уеска (7 жовтня, 13:00)

Не настільки погано Уеска грає, яка погано виглядають її результати. Вийти з цього зачарованого кола їй важко, адже тренер-початківець сам ще намагається повністю зрозуміти свої можливості.

Вальядолід ж навпаки спіймав переможну хвилю, тому певні кадрові втрати для нього не критичні. Просто перемога господарів Естадіо Хосе Зоррілья надто симпатичний варіант.

Можливий результат: 1-0

Атлетіко - Бетіс (7 жовтня, 17:15)

Матч в якому не має надто очевидних речей. Перевага Атлетіко у класі беззаперечна, проте Бетіс вміє бути дуже цікавим і дуже варіативним. Гра з Брюгге не пройшла для Чоло-тім легко, тільки очевидна боязнь бельгійців дала господарям Ванда Метрополітана багато свободи.

Свою гру у лізі Європи зелені андалусійці довели до перемоги дуже легко і таким чином вони не пропускають вже три матч поспіль. Ця серія, ймовірно перерветься, проте результат має бути. Очікую дуже цікавого матчу і Бетіс з форою +1 це добре. Обидві заб’ють також непогано. Востаннє ці суперники в Мадриді відіграли на нулі. Цього разу ж можна очікувати на більшу результативність, але не гольову феєрію.

Можливий результат: 1-1

Еспаньйол - Вільярреал (7 жовтня, 19:30)

Чотири останні матчі цих команд на Корнелла де Ллобрегат завершилися у нічию. І все ж зараз ситуація трохи особлива. Еспаньйол дуже добре грає вдома цього сезону і навіть не пропускає на рідній арені. Команда ж з левантійського узбережжя нажила собі клопоту у вигляді Ліги Європи і її вояж до Москви видався важким в усьому. Взагалі, позиції нинішнього наставника Жовтої Субмарини Хаві Кажєхи виглядають надто хиткими. Той варіант, коли слабший за силою суперник в конкретній ситуації виглядає фаворитом проти більш статусного опонента. Папуги не програють та тотал менше.

Можливий результат: 1-0

Севілья - Сельта (7 жовтня, 19:30)

Майже усі в Іспанії (окрім галісійців) вірять, що Севілья переможе. Але я піду проти течії. Справді, у Мачіна зараз дуже симпатична команда, та сама, що знищила вдома Реал. Але недоліки в грі Нервіона очевидні і те, що їх поки вдається закривати козирями, не говорить про стабільну силу команди. І чому б не перекусити потужну гру Севільї супернику з надзвичайно сильною атакою. Тим паче після гри у Лізі Європи господарів, котрі поступилися у Краснодарі.

Чекаю на голи і хорошу гру. Гості з форою +1 це симпатично виглядає.

На одній з шальок терезів три поспіль перемоги вдома Севільї над Сельтою, на іншій 4:0 у Віго цього квітня.

Можливий результат: 2-2

Валенсія - Барселона (7 жовтня, 21:45)

Саме на Местальї пройде матч туру. Обидві команди після Ліги Чемпіонів, обидві відвідали Англію і не вивчали там шпилі тамтешніх храмів, господарі мали на день більше відпочинку

Валенсія не зіграла жодного хорошого матчу вдома цього сезону. Так не може тривати постійно. Тим паче проти Манчестер Юнайтед зіграли підопічні Марселіно Гарісї Торала добре. Повернення Гарая нарешті зміцнило захист Валенсії, а гра Кондогбія надихає.

Мій прогноз – Валенсія з +1

Можливий результат: 1-1