Прев’ю до матчів-відповідей Кубку Іспанії вiд Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1138
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах-вiдповiдях 1/4 Кубку Іспанії.

Севілья – Атлетіко (23 сiчня, 22:30)

В першій грі сталася сенсація, адже Чоло-тім втратив вдома перемогу, програв 1:2. Після того, і знов на рідній Ванда Метрополітано, мадридці не дотягнули до перемоги у матчі проти Жирони. Тоді Чоло Сімеоне заздалегідь зняв з гри лідерів атаки Антуана Грізманна та Дієго Косту. Звичайно він бачив їх вже в протистоянні з Севільєю.

Андалусійський клуб свій кубковий успіх підкріпив виїзної перемогою над Еспаньйолом 3:0. Настрій у гравців відразу змінився на краще. Але Вінченцо Монтелла застерігає їх від самовпевненості. «Ми маємо грати немов і не було перемоги в Мадриді» - зазначив італійський наставник.

Чекаємо на досить вперту боротьбу. Цілком можливо, що трапляться вилучення. Також забити мають обидві команди. Атлетіко, як на мене, має шанси на прохід не гірші за господарів, проте відповідальності у нього більше. Проблеми Севільї очевидні і неуспіх в такому протистоянні їй вболівальники пробачать, стиснувши зуби. Мадридці своє право на помилки повністю використали ще коли провалилися у груповому турнірі Ліги Чемпіонів.

Можливий результат – 1:2

Алавес – Валенсія (24 сiчня, 20:30)

Мунір і його друзі вже добряче попсували життя Валенсії у першому поєдинку коли вперто не хотіли програвати. На Местальї вони забили першими і довго трималися, проте в меншості таки поступилися 1:2. Тепер вони гратимуть з фаворитом, втомленим важкою подорожжю на Канарські острови, яка ще й сенсаційно принесла їм поразку.

Не сумніваюсь у тому, що буде боротьба, буде й герць – чекаємо на картки, можливо й червону. Плюси Валенсії у вищому класі гравців та наявності футболістів, що пропускали попередню гру, чи пропустять наступну, тобто Марселіно Гарсія Торал їх обов’язково використає. Цілком можлива ситуація з нічийним рахунком у після половини другого тайму і тоді господарі матимуть йти ва-банк, чим зможе скористатися Валенсія.

Можливий результат – 1:2

 

Реал – Леганес (24 сiчня, 22:30)

На кубкові матчі Зінедін Зідан традиційно ставить не основних виконавців. І це працює добре, адже Асенсіо, Іско, Ковачіч, Лукас Васкес та інші мають дуже високу індивідуальну майстерність. Розгром Депортіво на Сантьяго Бернабеу минулої неділі мав психологічно розслабити команду, тим паче перша гра з Леганесом принесла позитивний результат, перемогу 1:0. Суперник ж і раніше демонстрував результати надто хороші для свого скромного статусу та кваліфікації його гравців. Тепер ж у важкому ритмі ігор йому стало ще важче. Проте підопічні Асьєра Гарітано все одно залишаються відчайдушними бійцями. Тому можуть достатньо ускладнити господарям життя, а от створити сенсацію, навряд чи.

Можливий результат – 1:0

Барселона - Еспаньйол (25 сiчня, 22:30)

Перша гра здивувала підсумковою перемогою Еспаньйолу 1:0. Тоді трибуни його рідної арени зацьковували Піке та й усю Барсу. На Камп Ноу папужок чекає відповідь від кулес. Стосовно ж суто футбольних сил, то тут не має сумнівів у перевазі Барселони. Команда не просто набагато краща за суперника, а ще й знаходиться нині у відмінних кондиціях. До того ж Іньєста та Філіппе Коутіньо вже тренуються в загальній групі, тож мають шанс зіграти у цьому матчі. Також можливо ми побачимо на полі і Хав’єра Маскерано, якщо це станеться, то ми будемо свідками прощання аргентинця з Камп Ноу. Еспаньйол же може й попсувати життя лідеру, особливо якщо зможе забити, а робити це є кому.

Можливий результат – 3:1