Прев’ю до перших матчів ¼ Кубку Іспанії від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1075
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у перших матчах 1/4 Кубку Іспанії.

Атлетіко - Севілья (17 сiчня, 20:00)

Матч на новій арені матрацників не обіцяє нічого хорошого андалусійцям. Криза, що почалася з хвороби Беріццо (а це задовго до офіційного оголошення про неї) триває і, можливо, навіть поглиблюється. Зрештою, проблеми ці тягнуться ще з лютого минулого року. Тоді Севілья стала здавати ще під орудою Сампаолі. Схоже в перший свій європейський сезон він банально не знав як готувати гравців на довгу дистанцію, адже раніше працював з латиноамериканськими половинчастими першостями. Результат він дав хороший навіть за таких обставин, але вже з квітня усі знали, що тренер піде керувати збірною Аргентини, тож команда вже думала про інше.

Беріццо ж тільки почав перекроювати Севілью під своє бачення, як здоров’я дало велику тріщину. Саме через усі вище наведені фактори в чомусь зараз звинувачувати Монтеллу не треба, проблеми міцно урослися в команду. Вінченцо тільки починає все це розгрібати. В матчі з Алавесом стало очевидним, що пересунення Банеги ближче до чужих воріт не дало миттєвого ефекту, а в захисті погано грають як хороші футболісти, так і сумнівні.

Порівняно з цим водоспадом бід останній поганий матч Атлетіко (за грою, з результатом ж усе гаразд) проти Ейбара є лише дрібничкою. Та й до того матрацники у новому році тричі відіграли добре. Тепер ще й повернуться Дієго Коста, Габі та Савіч. Це підсилення та ротація разом. Швидше за все, вдома Атлетіко навіть не дасть забити супернику, адже Бен Йеддера і, можливо, Сарабію господарі мають накрити.

Можливий результат: 2:0
(Pari-Match)

Валенсія - Алавес (17 сiчня, 20:00)

Матч з очевидним фаворитом і, одночасно, з дуже цікавим андердогом. Валенсію не похвалити гріх, вона на це заслугувала. Тим паче, матиме свіжих Кондогбію та Перейру, що пропускали матч в Ла Коруньї через дискваліфікацію. До них додаємо ударну парочку Дзадза і Вьєтто, що мріє вигнати з основи Родріго і Санті Міну. От вам вже прекрасний аргумент для перемоги. Алавес же просто в дуже хорошому тонусі фізичному й психологічному. Єдине, що ресурсів для хорошою ротації малувато. Того ж екстра-ефективного Муніра можуть поберегти для чемпіонату, адже там ще команда зі столиці країни Басків веде боротьбу за виживання. Ось тому вірю в перемогу господарів у м’яч чи два.

Можливий результат: 3:1
(Pari-Match)

 

Еспаньйол - Барселона (17 сiчня, 22:00)

Тишком-нишком Еспаньйол піднімається з глибин турнірної таблиці та дійшов до чвертьфіналу Копа дель Рей. За великим рахунком, цей підйом мав трапитися через те, що його результати були очевидно гіршими за зміст гри. Насторожувала, та й насправді продовжує насторожувати, ситуація в середині клубу. Подейкують, там вистачає своїх непорозумінь. Також зовсім не безпідставно тренера Кіке Санчеса Флореса вже називали новим наставником Сток Сіті. Але він лишився. Тож бій дати його клуб готовий, а виграти ні. І справа тут не в Еспаньойлі, а у Барсі, котра результатами перевершує найсміливіші очікування своїх фанів. Починала сезон вона досить нечіткою та й тоді здобувала перемоги. Нині ж ще й додала у грі.

Можливий результат: 1:2
(Pari-Match)

 

Леганес – Реал Мадрид (18 сiчня, 22:30)

Дивовижно живучим виявився цей клуб з мадридського передмістя. Він знов тримається в серединці турнірної таблиці Ла Ліги та й ще штурмує кубок. Така боротьба, особливо в умовах нинішнього супер насиченого календарю, може серйозно виснажити команду. Проте поки сили є. Та й сам Леганес дуже терплячий і надзвичайно неприємний для всіх – такий собі їжак в оточенні хижаків. Про білий Мадрид ви ж і самі все знаєте. Чутки про відставку Зінедіна Зідана виглядають надто банально та відверто безпідставними. Лише провал в Лізі Чемпіонів може принести йому чорну мітку. Інша справа, що негативні результати накручують гравців тоді, коли вони менш за все потребую різких емоцій. Тому проблеми ще не вирішено. З великою долею вірогідності, прогнозую їх і цього разу. Навіть якщо гості програють не здивуюся.

Можливий результат: 1:1
(Pari-Match)