Превью 36 туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1269
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 36-го туру Ла Ліги.

Севілья – Реал Сосьєдад (4 травня, 22:00)

Хоакін Капаррос знов в Севільї. 18 років тому він брав кермо цієї команди в руки, коли вона була в Сегунді. Тоді він підняв команду і зробив її гру дуже надійною. 2005-го цього було вже замало і його замінив Хуанде Рамос. З тих пір Капаррос був щасливим лише у Більбао (найкращий період його кар’єри). Все інше великий список розчарувань. І ось він отримує черговий шанс. Останнім часом в Прімері ефект зміни тренера набагато частіше давав локальний позитивний результат ніж ні. Інколи дуже короткостроковий, але давав. Ла Реал ж почувається дуже добре з Іманолом Алгуасілом і цілком ймовірно, що він лишиться повноцінним керівником команди на наступний сезон, якщо директорат клубу таки не знайде грошей на Унаї Емері. Проте втрати у басків досить відчутні  дискваліфікований Рубен Пардо та четверо травмованих.

Не чекаю на високу результативність, адже Сосьєдад з Алгуасілом мало пропускає, а фірмовий стиль Капарроса це надійний захист. Ну, й припустимо, що ефект нового тренера зіграє і цього разу.  Тим часом суддівство Хайме Латре може забезпечити зливу жовтих карток.

Можливий результат: 1-0
(William Hill)

 

Жирона – Ейбар (5 травня, 14:00)

Обидві команди нині мало забивають, але й мало пропускають. Складається враження, що Жирону морально вбила поразка від Еспаньйола вдома, коли господарі 80% часу страшенно душили опонента. Та невдача фактично серйозно вдарила по сподіваннях заскочити до Ліги Європи в першому ж сезоні в Прімері. В минулому ж турі тільки судді подарували Жироні нічию, таким чином забравши важливі очки у Гетафе. Ейбар ж з дев’яти своїх весняних матчів виграв тільки один. Хоча нічия в минулому турі на Местальї стала приємною несподіванкою для прихильників цього клубу.  Результату можна чекати будь-якого, проте найменше очікується гольовий фонтан.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

 

Атлетік - Бетіс (5 травня, 17:15)

На диво, важко далася Бетісу перемога над Малагою минулого понеділка. Частково це можна пояснити розкутістю андалусійців, котрі вже приречені на виліт. В усьому ж іншому події навколо Бетісу дають його фанам стабільні порції оптимізму. На наступний сезон вже заплановане серйозне підсилення у вигляді Такасі Інуї з Ейбару, Пау Лопеса з Еспаньйолу та Серхіо Каналеса з Реал Сосьєдаду. Кіке Сетьєн має отримати кадри не тільки для підсилення, а й для ротації, адже попереду чекає Європа.

У Більбао ж цього разу міжнародних виступів на наступний сезон не буде і це навіть добре. Цілий сезон витрачено дарма, команду потрібно змінювати і вибудовувати структурно. Зараз вона в желеподібному стані. Як завжди, баски готові битися, їх характер лишився, проте грати у футбол не виходить. Цієї суботи вони ще не можуть задіяти Аріца Адуріца, Рауля Гарсію та Оскара Де Маркоса. Здається, це вирок.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

 

Сельта - Депортіво (5 травня, 19:30)

Останній матч, котрий мотивує Ла Корунью цього сезону. Для господарів, здається, теж. Проект Сельти виглядає досить привабливим та, схоже, президент Карлос Моуріньйо втратив віру у тренера Хуана Карлоса Унсуе. Розмов про заміну його на Асьєра Гарітано зараз надто багато, а це не добрий знак. Звичайно, клуб з Віго має значно потужніший склад, проте не має балансу між захистом і атакою. Це давня хвороба команди. Втрата ж лідера Яго Аспаса є ще одним проблемним фактором. Щоправда, є ще шанс на відновлення голеадора та дуже сумнівно, що навіть в такому разі він почне в основі.

Депор ж сподобався у матчі з Барселоною, тому ризикну поставити на нього.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

 

Вільярреал – Валенсія (5 травня, 21:45)

Дві команди Марселіно Гарсії Торала гратимуть на Естадіо де ла Сераміка. За великим рахунком Вільярреал вже затвердив свою путівку до Ліги Європи. Це ще не офіційно, проте вірогідність того максимальна.

Тим часом Валенсія не виграє чотири матчі поспіль, що для неї є дуже поганим результатом. Разом з тим погано вона не грає. А от сусідам з Жовтої Субмарини в іграх проти Севільї і Сельти поталанило з суддівськими рішеннями, що допомогло здобути очки. Чекаю на дуже злий матч і вважаю його фаворитом саме гостей вони будуть грати оптимальним складом і він просто сильніший за основу нинішнього Вільярреалу.

Можливий результат: 1:2
(William Hill)

Малага - Алавес (6 травня, 13:00)

Чого чекати від розбитої вщент але розкутої Малаги? Це велика загадка. Наче б то цей матч не має бути результативним, враховуючи час його початку, атаку господарів і певні проблеми зі складом у гостей. Проте це ледь не найбільш дивний матч в турі.

Можливий результат: 1:1
(William Hill)

 

Атлетіко - Еспаньйол (6 травня, 17:15)

Нервів і сил Атлетіко витратив надзвичайно багато в грі з Арсеналом. Впевненим цей прохід до ліонського фіналу євро кубку може лише здаватися. Не дарма, Чоло Сімеоне стрибав від радощів по завершенню того матчу. Отож сюрприз від Еспаньйолу в цьому протистоянні досить вірогідний. І все ж вірю трохи більше в Мадрид. Навіть не через його клас. На поле обов’язково вийде Фернандо Торрес, а для нього це передостання зустріч з рідними трибунами. Це досить важливий фактор.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

 

Лас Пальмас - Гетафе (6 травня, 19:30)

Ще один невдаха сезону, якому можна тепер грати абсолютно розкуто. Фактор несподіванок і не прогнозованості шалено зростає за рахунок втрат у команд. Лас Пальмас – один дискваліфікований, п’ятеро травмованих; Гетафе – п’ять (!) дискваліфікованих, троє травмованих. Перельоти на Канарські острови ніколи не були легкими для гостей, це їх вічна проблема. Натомість Гетафе є чітко сформованою структурою, це вам не циганський табір Пако Хемеса (насправді бардак розвели ще до нього).

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

 

Барселона - Реал (6 травня, 21:45)

В іншій ситуації цей матч вартував би окремого прев’ю та зараз він позбавлений турнірного значення. Також Реал може дати перепочинок декому з основи. Це, звичайно, не буде парадом резервістів, як проти Леганесу.

Дуже важливим цього разу буде фактор наявності чи відсутності натхнення у Лео Мессі. Аргентинець в останні сезони під гарний настрій може самотужки перемогти будь-якого суперника. Якщо ж він зіграє у середньому режимі, то гості матимуть вже свої хороші шанси. Проблемою лишається правий край захисту Реалу.

Може трапитися що ми побачимо традиційно жорстке протистояння, проте й досить обережне.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

 

Леганес - Леванте (7 травня, 22:00)

Втрата Габріеля Піреса, котрий насварив суддю після матчу з Реалом на Бернабеу серйозна неприємність. Разом з тим Леганес дуже терпляча та старанна команда, живуча як той кіт. Тим паче, вдома. Леванте наприкінці сезону радує своїх фанів так само, як і на старті, забувши про великий провал в середині. Готовий поставити на гол в цій грі, попри традиційно аскетичну гру Леганеса. Ну й трохи фаворитизму відаю господарям.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

Прогнозы на испанский футбол


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!