Превью 37 туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1141
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 37-го туру Ла Ліги.

Реал Сосьєдад - Леганес (12 травня, 17:15)

Один з матчів абсолютного спокою. Реал Сосьедад вже не дострибне до зони Ліги Європи, а Леганес у підсумку має бути 17-тим. Обираю перемогу господарів через фактор свого поля та певну спустошеність гостей після оголошення про зміну тренера. Асьєр Гарітано був мотором команди і без нього цей проект стане зовсім іншим.

Можливий результат: 2-0
(William Hill)

Жирона – Валенсія (12 травня, 19:30)

Нагадаю, що Валенсія забезпечила собі місце в Лізі Чемпіонів на наступний сезон не виходячи з клубного автобусу. Перемога Більбао над Бетісом гарантувала підопічним Марселіно Гарсії Торала залізне місце в четвірці. Проте сама команда вже понад місяць не тішить своїх фанів -  три поразки і дві нічиї. На цей матч суперники втратили по ключовому креативному футболісту. Жирона вийде без дискваліфікованого Порту, Валенсія без Дані Парехо (15 жовтих карток за сезон!). Враховуючи негативні результати каталонського клубу останнім часом, ризикну віддати перевагу гостям. Хоча б за рахунок загального класу.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Алавес- Атлетік (12 травня, 19:30)

Прекрасну форму набрав скромний клуб з адміністративної столиці країни Басків. Хоч вони і програли два останні домашні матчі, але натомість виграли три поспіль виїзні та просто демонструють якісний футбол. І це той самий Алавес, котрий на старті програв поєдинків поспіль ще й п’ять з них на суху. Атлетік ж усіх привчив до суцільних розчарувань в поточному сезоні, тому яскрава перемога в минулому турі над дуже сильним Бетісом страшенно здивувала. Поки важко припустити, що далі чекає на команду, бо Куко Сіганда вже не керманич. Бачу цю зустріч як впертий матч з відносно рівними шансами на успіх сторін.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Депортіво - Вільярреал (12 травня, 19:30)

Ла Корунья, як мінімум на рік, прощається з Прімерою. Це прощання не має бути геть сумним, адже команда досить змістовно заграла в останні місяці. Нажаль, для Депора раніше втрачено  було надто багато. У Вільярреалу ж справи йдуть добре. Особливо надихає його прихильників гра молодих виконавців Раби, Кастіжехо, Родрі. Чекаю, що обидві заб’ють і досить рівну гру. От тільки проблеми з обома сильними центральними захисниками можуть стати для господарів критичними, адже без Шера (дискваліфікація) та Сіднея (ушкодження) в центрі утвориться діра. Ще й Боведа травмований.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Гетафе – Атлетіко (12 травня, 19:30)

Гетафе найкраща команда Прімери у пяти останніх турах. Хлопці Бордаласа виграли чотири матчі, а єдина нічия в цій серії стала наслідком паршивого суддівства, від якого і постраждав Гетафе. А було б взагалі 15 з 15 можливих очок. З Чоло-Тім взагалі усе загадково, думки гравців і тренерів вже у Ліоні. Вимогливість Моно Бургоса та самого Сімеоне це лише частина характеру команди, ще вона дуже прагматична і обережна.

Можливий результат: 1:1
(William Hill)

Бетіс - Севілья (12 травня, 19:30)

Велике дербі в столиці Андалусії. Дві останні гри Севілья виграла з Хоакіном Капарросом. Тим часом Бетіс мав достатньо часу аби проаналізувати провал на Сан Мамесі і до принципового протистояння підійти в потрібному тонусі. Дуже довго Севілья мала ідеальні показники в цьому дербі, проте матч першого кола зламав традицію. Якось більше віриться в потужно вибудувану атаку Бетіса ніж Севілью в період змін.

Можливий результат: 2:1
(William Hill)

Ейбар – Лас Пальмас (12 травня, 19:30)

На Іпуруа навіть монстри рівня Барселони та Реалу мають проблеми. Тим паче це обов’язково трапиться з Лас Пальмасом, котрому і суперник не потрібен аби страждати. Хоча цього разу у Ейбара є проблеми зі складом – Сержи Енріч, Фран Ріко, Іві Алехо та Кіке. Тому вірогідний тотал менше і досить загадкова ситуація. Раптом острів’ян насамкінець грюкнуть дверима.

Можливий результат: 0-0
(William Hill)

Реал - Сельта (12 травня, 21:45)

Сельта вже офіційно втратила усі шанси на єврозону, тому їй важко буде втримати концентрацію, тим паче свій головний поєдинок вона відіграла в минулому турі (дербі Галісії). Зараз в клубі більше думають про те, як вберегти Яго Аспаса, адже хижа Валенсія націлилася заплатити його клаузулу (40 мільйонів євро). Реалу ж після поразки на Рамон Санчес Пісхуані треба піднімати настрій і своїм гравцям і вболівальникам. Цього разу Зінедін Зідан позбирає усіх основних і лише Кріштіану та Карвахаль не ризикуватимуть пропустити фінал в Києві і будуть повільно набирати форму на тренуваннях. Можна ще й поставити на гол Гарета Бейла, котрий втретє став батьком, тому пенальті йому точно віддадуть (якщо він трапиться).

Можливий результат: 3-1
(William Hill)

Еспаньйол - Малага (13 травня, 17:15)

Ситуація навколо Еспаньйола зараз дуже цікава і напрямок розвитку клубу є абсолютною загадкою. Це може мотивувати провідних футболістів зіграти завершальні матчі максимально добре, аби мати більше хороших пропозицій. Зокрема повертається до команди Пабло Пьятті. Список ж травмованих у Малаги просто гігантський, а про турнірні завдання там забули ще наприкінці зими.

Можливий результат: 2-0
(William Hill)

Леванте - Барселона (13 травня, 21:45)

З 21-го матчу проти Леванте Барса виграла 17 і чотири завершила внічию. Проти таких цифр йти важко. Звичайно, навіть не основою гості можуть виграти досить впевнено. Але не варто забувати, що Леванте зараз набрав відмінну форму. Тому ставлю на «обидві заб’ють» і також можна припустити, що великого розгрому господарів не трапиться.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!