Превью 4-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1215
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах четвертого туру Ла Ліги.

Уеска – Райо Валькано (14 вересня, 22:00)

Тур почнеться матчем на Ель Алкораз де вельми симпатична Уеска прийматиме горезвісний Райо. Мадридці не лише програли усе на старті чемпіонату, а й нажили собі купу проблем зі стадіоном, котрий виявися аварійним, через що будуть переноситися матчі. До речі, Ель Алкораз теж не був повністю готовим до сезону через що одну гру довелося зіграти на чужому полі. Проте Уеска про проблеми знала і працювала над їх усуненням, в той час як Райо хотів тишком нишком грати попри загрозу здоров’ю глядачів.

Згадуючи поразку Уески на Камп Ноу 2:8 краще акцентуватися на першій цифрі, адже друга є банальною констатацією різниці в класі. Отож господарі, що грають історичний перший домашній матч в Прімері, є фаворитами. Обидві команди вміють і залюбки атакують, тож моменти мають бути. Три останні матчі вдома з цим суперником Уеска виграла.

Можливий рахунок – 2:1

Атлетіко - Ейбар (15 вересня, 14:00)

Традиційно великі клуби можуть отримати проблеми у, здавалося б, прохідних матчах після ігор збірних. У Атлетіко вистачало тих, хто лише повернувся з відрядження. Ейбар ж завжди готовий псувати іншим життя і робить він це не обережно, а вельми активно.

У басків дуже погана статистика проти Колчонерос та два сезони поспіль вони в одному з матчів не програють гранду. Високою є вірогідність низового тоталу, адже Чоло-тім поки ще атакує з посередньою ефективністю. Та й обідній час гри натякає на це.

Можливий рахунок – 1:0

Реал Сосьєдад - Барселона (15 вересня, 17:15)

Дуже довго іспанська футбольна спільнота теревенила про не фартовість Аноети для Барси. Але останні двігрупи блаугранос змусили принишкнути ці голоси - і в Копа дель Рей і в Прімері були перемоги. Проте сумніви стосовно каталонців лишаються, грають вони потужно й надто передбачувано, різницю ж робить геній Лео та часом індивідуальні дії деяких інших зірок.

Тим часом Ла Реал змінюється й не став слабшим. Персонально у Асьєра Гарітано повністю програшна статистика ігор з чемпіоном. Не додають йому оптимізму й ушкодження Сандро Раміреса, Аднана Янузая і Дієго Льоренте. І все ж має бути цікаво, не легко для гостей. Стосовно ж можливої сенсації, то її вірогідність це третина.

Можливий рахунок – 1:2

Валенсія - Бетіс (15 вересня, 19:30)

З нами знову Гедеш, з нами перемога - волають фани Валенсії. З нами Хоакін, з нами Бог - несеться у відповідь з Беніто Вільямаріна. Це хороші аргументи. Португалець був неймовірним на лівому фланзі минулого сезону, фантастичним! Цього разу він зіграє. Проте Гонсало довго лишався між Парижем та Валенсією і його поточна форма ще викликає запитання. Старий Хоакін обов`язково програє заочну дуель Гедешу в ідеальних лабораторних умовах. Ось тільки зараз він має кращу стартову позицію: повноцінну підготовку до сезону й натхнення після переможного голу ненависній Севільї. У господарів є ще й негаразди з Кондогбія та Гараєм.

Дуже важливо те, хто нав’яже супернику свій футбол? Конвеєрному рейкова Валенсія чи аритмічно вибуховий й пластичний Бетіс. У стандартах перевага за підопічними Марселіно Гарсії Торала.

Можливий рахунок – 1:1

Атлетік - Реал Мадрид (15 вересня, 21:45)

Гарний настрій футболістів Реалу після виступу у збірній стане їм при нагоді. Легко на Сан Мамесі не буває, яким би не виглядало співвідношення сил. Негативно, окрім проблем Адуріца, на басках може позначитися перенос матчу попереднього туру з Райо. Понад два тижні без ігор на старті сезону це не відпочинок, а нездорова аритмія.

Майже впевнений, господарі забьють, так само й впевнений у перемозі Реалу - от у другому колі, коли Тото Беріццо вже добряче перепрошиє команду, гору можуть взяти й леви. Поки ж для того потрібно господарям отримати прихильність усіх футбольних богів. Статистика останнього десятеліття уся за Реал, її теж підкупив Флорентіно Перес.

Можливий рахунок – 1:3

Леганес - Вільярреал (16 вересня, 13:00)

За 3 тури статистика у команд однаково погана - по одному очку, а результативність Пепінерос виглядає на диво пристойною, особливо поруч з єдиним голом Жовтої Субмарини. Минулого сезону клуби грали між собою чотири рази і кожен взяв по дві перемоги. Тож натяк на нічию є доволі прозорим, на тотал менше теж. Вільярреал фаворит, але хворий фаворит.

Можливий рахунок – 1:1

Еспаньйол - Леванте (16 вересня, 17:15)

Команди з доволі середніми перспективами й, водночас, обидві вже дивували на старті. Леванте навіть двічі. В цій грі він мій холодний фаворит. Справа не тільки в поєднанні неймовірного та непередбачуваного таланту Еніса Бардхі зі здібностями нападників Роджера Марті та Борхи Майорала. Леванте зараз в тонусі й суперник, здається, підходить йому за манерою гри.
Це вочевидь не засвідчує слабкість Папужок, за кадрами вони, ймовірно, навіть сильніші. Тому в цьому матчі не стільки проглядається результат як хороша результативність.

Можливий рахунок – 1:2

Вальядолід - Алавес (16 вересня, 19:30)

Дехто надто вірить у магію миттєвих перетворень. Клуб купив (точніше став мажоритарним акціонером) Роналдо Феноменом і народ вже масово пророкує Вальядоліду стрімкий підйом. Проте зміни відбулися тільки в керівництві, для команди це може бути моральним імпульсом ..., а може й не бути, поки що. Господарям пауза після трьох поразок точно не завадила, рідний стадіон має допомагати. На противагу Алавес живе звичним ритмом часів Абелардо Фернандеса - вони знають що хочуть і знають що вміють. Гру чекаю боєвиту й можливо злу, тому не забуваймо про червоні.

Можливий рахунок – 0:0

Севілья - Гетафе (16 вересня, 21:45)

Зрозумілий фаворитизм господарів - статус та клас гравців зобов’язують. Але Гетафе послідовний та добре підсилився влітку. Тому чекаю голів, емоцій (пенальті по такій грі варто ловити). Гості з форою +1, наче й нормальний варіант.

Можливий рахунок – 2:1

Жирона - Сельта (17 вересня, 22:00)

Поки Сельта виглядає краще за малих каталонців, але й вони прогресують. У Еусебіо Сакрістана знов головний біль - в захисті бракує кадрів. Найбільш вірогідним є сценарій за яким господарі будуть м’яч контролювати, а гості епізодично загострювати. Сельта не програє.

Можливий рахунок – 1:1