Прев'ю 5-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 900
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах п'ятого туру Ла Ліги.

Уеска – Реал Сосьєдад (21 вересня, 22:00)

Обидві команди програли свої два останні матчі. Зрозуміло, що Ла Реал сильніший за суперника, але він все ще змінюється і шукає свою гру. Позитивна новина для господарів це одужання Вілліана Жозе, бразилець надто їм потрібен, навіть якщо не вийде у старті. Мікель Оярсабаль лише у 21 рік зіграє свій сотий матч за сан-себастьянський клуб. Симпатична команда Лео Франко може створити супернику багато проблем, проте не програти їй буде надзвичайно важко.

Можливий результат: 1-2

Райо Вальєкано – Алавес (22 вересня, 14:00)

У минулому турі Райо вдалося виграти, хоча суто по грі команда ще сира. Баски ж виглядають краще за суперника. Команда Абелардо Фернандеса прекрасно націлена на контратаку. Не чекаємо великої кількості голів та ретельно спостерігаємо за Алавесом.

Можливий результат: 0-1

Сельта – Вальядолід (22 вересня, 17:15)

Програш Жироні відбувся за досить дивних обставин – Сельта грала нормально і нічим супернику не поступалася, але рахунок ви знаєте. У команди Ель турко Мохамеда дві біди нині – Густаво Кабрал дискваліфікований, а капітан Уго Мальо травмований. Все це удари у найболючішу ланку, захист. Отож без пропущеного не обійтися, але й вигравати треба, склад у галісійців дуже хороший.

Можливий результат: 2-1

Ейбар – Леганес (22 вересня, 17:15)

Суто за змістом гри це доволі специфічний матч може бути. Обом командам бракує креативу, особливо гостям. Фірмова активність Ейбару має не заводити матч у глухий кут оборонної гри. Чомусь вірю у силу Леганеса, хоча статистика кричуще голосує за Ейбар.

Можливий результат: 1-1

Гетафе – Атлетіко Мадрид (22 вересня, 19:30)

Матч туру, не менше. Гетафе не тільки хороший, він  ще й покращився у порівнянні з минулим сезоном. Атлетіко ж все ще шукає себе. Перемога над Монако не переконала у стабілізації команди Сімеоне, за змістом ще вистачає недоробок. Останні вісім ігор Гетафе програв цьому Мадриду на суху з загальним рахунком  0-18, глобально ж 13 поспіль матчів Азулонес не можуть виграти у Індіанців.

Моцна статистика. І все ж враження він гри команд останнім часом у мене переважають.

Можливий результат: 2-2

Реал – Еспаньйол (22 вересня, 21:45)

Бейл, Іско, Асенсіо і повернутий нещодавно Маріано забезпечать білим голи. Пропускати ж чи ні господарі з’ясують по ходу матчу, від них в цій грі залежить все. Навіть у хорошій формі Еспаньйол не готовий до спротиву такому супернику, якщо той сам не почне чудити.

Можливий результат: 2-0

Леванте – Севілья (23 вересня, 13:00)

Навіть якщо ці суперники з різних вагових категорій, фаворитизм гостей є більше паперовим. У Лізі Європи  Севілья успішно розігрує свої козирі і ними б’є суперника. Вдома ж опоненти вміло тиснуть на слабкі позиції команди, яка перебуває у стадії реформування. Тому легким життя для підопічних Пабло Мачіна не буде, може навіть не виграють.

Можливий результат: 1-1

Вільярреал – Валенсія (23 вересня, 17:15)

Важко зараз обом клубам. Валенсія страждає через травму Кондогбія та поки слабку форму Гонсало Гедеша, футболіста дуже сильного, але розібраного через невизначеність цього літа. Вільярреал ж банально переживає кризу ідей. Обидвоє грали в євро кубках і позитивних емоцій там не отримали. Фаворитом все ж є Валенсія. Та це ж дербі і тут працює не тільки залізна логіка.

Можливий результат: 1-1

Бетіс – Атлетік Більбао (23 вересня, 21:00)

Варіативність Кіке Сетьєна проти надійності Тото Беріццо. Ось тільки надійності, збудованій на активній грі. Все ж бачу це матч відносно рівним, попри усю силу андалусійців. Все ж вони після Ліги Європи.

Можливий результат: 0-0

Барселона – Жирона (23 вересня, 21:45)

Сім офіційних матчів поспіль виграла Барселона. Зараз, коли дещо здав Луїсіто Суарес, прогрес Усами Дембеле дуже допомагає команді. Разом з традиційно фантастичним Лео Мессі, вони здатні обігрувати суперника у будь-якій ситуації. Проти Жирони це надто великі козирі. А команда Еусебіо Сакрістана ще дуже незібраною виглядає. Свій гол, мабуть, гості знайдуть. І це все хороше, що я здатен їм напророкувати.

Можливий результат: 4-1