Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1587
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 15-го туру Ла Ліги.

Алавес– Лас Палмас (8 грудня, 22:00)

Алавес дивним чином виграв у Жирони, тому новий період з новим тренером Абелардо починає в нормальному психологічному тонусі. Команда з Гран Канарії теж відправила у відставку вже другого тренера за сезон, але ще не визначилася з новим. Вдома тимчасовий наставник Пакіто зміг взяти усі три очки у Сетьєна. Але далі буде важко. Тим паче цього разу не зіграють Вітоло, Тана, Бігас, Сімон, Аквілані. Таких суттєвих втрат у господарів не має. До того ж атакувальний потенціал у Алавеса хороший. Мунір, Боян, Педраса та Медран це дуже небезпечні хлопці, коли вони в хорошій формі.

Можливий результат: 2-1

Перемога Алавеса - 2,45 (1xbet)

***

Гетафе - Ейбар (9 грудня, 14:00)

Гетафе головний прорив цього сезону, навіть більша несподіванка, ніж ще один успішний малюк Леганес. Зарплатна відомість у Асулонес найменша в лізі, а тим часом з ними мучилися Реал та Барса, а з грандів Левантійського узбережжя (Вільярреал та Валенсія) підопічні Бордаласа зняли скальпи.

Ейбар можна назвати проривом останнього місяця. Три поспіль перемоги вразили усіх. Тому баски зараз на емоційному підйомі. Вони встигли домовитися з Орельяною і той буде заявлений у січні, тож саме тоді Менділібару й слід чекати нових великих проблем. Поки ж чилійський технар ще не споїв команду, вона має боротися, як і раніше. Очікую вперту і не дуже цікаву гру з мінімальною перевагою господарів. В двох останніх матчах на Колісеум Альфонсо Перес рахунок був 1:1.

Можливий результат: 0-0

Нічия - 3,4 (1xbet)

***

Реал – Севілья (9 грудня, 17:15)

Емоційна концентрація та згуртування колективу, викликані новиною про хворобу Беріццо, минули і команда переходить до буденного життя, але вже без свого тренера. Це дуже важкий момент і навіть матч проти Марібора показав масштаб проблем. Натомість у Реала біда зі складом. В суботу чекаємо в захисті Хакімі, Начо, Марсело та Вальєхо. Хоча й останній під питанням. Також доведеться грати без Касеміро. Тож сподівання у білих на атаку та натхнення Роналду.

Кріштіано презентує рідним трибунам вже п’ятий Золотий м’яч. Севілья неприємний суперник для Реалу, але у впертих матчах вона найчастіше програє, а якщо і бере три очки, то вдома. Остання перемога на Сантьяго Бернабуе трапилася для неї наприкінці 2008-го.

Можливий результат: 2-1

Тотал меньше 4 - 1,88 (1xbet)

***

Депортіво - Леганес (9 грудня, 19:30)

Головна команда Галісії переживає складні часи. Футболісти, начебто є, а от з грою відверті проблеми. Останні очки в матчах проти Більбао та Лас Пальмаса були здобуті не без допомоги Фортуни. Леганес ж тим часом дивує приємно. Перед цією грою насторожує тільки ситуація з Циовасом. Без нього важко, адже грек зараз в том п’ять найкращих центр беків Ла Ліги. Отож або нічия, або мінімальна перемога гостей.

Можливий результат: 1-1

Обидва заб'ють - 1,95 (1xbet)

***

Валенсія - Сельта (9 грудня, 21:45)

Чекаємо на голи, адже атака потужна в обох команд, а захист галісійців просто жахливий. Щоправда Сельта є дуже незручним суперником для Валенсії в останні роки. Аби не програти гостям зараз треба забивати щонайменше двічі. Аспас і Сісто це здатні організувати, але є ще фактор атаки господарів. Вони теж вміють забивати, плюс дуже злі після поразки від Гетафе. Якщо гості заб’ють більше двох, то можуть взяти очки.

Можливий результат: 3-2

Тотал більше 3,5 - 2,28 (1xbet)

***

Реал Сосьєдад - Малага (10 грудня, 13:00)

Три поразки поспіль в усіх турнірах, три матчі поспіль в Ла Лізі без перемог – загнали кубкові турніри в поєднанні з чемпіонатом дуже симпатичних басків. Усе в них буде добре, але лише після перепочинку. Зараз його не має, тому наявні проблеми. У Малаги потроху налагоджується гра, лише імовірна втрата Ролана насторожує.

Можливий результат: 1:1

Малага не програє - 2,62 (1xbet)

***

Бетіс – Атлетіко (10 грудня, 17:15)

В попередньому турі Бетіс був дуже інертним суто через фізичну втому. Часу на відновлення зараз не бракувало, тому чекаємо на якісну гру господарів Беніто Вільямаріна. Тим паче в усіх змаганнях вони не виграють у шести поєдинках поспіль. Втрата Грізманна, звичайно, велика біда для Атлетіко. Але це ЧолоТім, залізна команда, схожа на іспанську піхоту 16-17 століть. 11 останніх ігор між суперниками принесли три нічиї і решта перемоги індіанців.

Можливий результат: 1-2

Перемога Атлетіко - 1,75 (1xbet)

***

Леванте - Атлетік (10 грудня, 19:30)

3 нічиї, 3 поразки – останні результати Більбао в Ла Лізі. Настрою це не піднімає. З Львова команда повернулася переможницею, та чи встигне повноцінно відпочити? В цій грі можна чекати будь-якого результату, адже у господарів купа народу в лазареті. Дуже загадковий матч. Як це традиційно буває, кадрові проблеми змушують команди грати обережно.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,34 (1xbet)

***

Вільярреал - Барселона (10 грудня, 21:45)

Хороша гра має бути. Виступ у Лізі Європи для Вільярреалу не проблема, адже грав там в четвер виключно дубль. Стосовно ж Барси, то втрата Умтіті таки є проблемою. Трохи простіше пережити можливу відсутність Іньєсти, він в хорошій формі був, але схема Вальверде не обов’язково потребує максимального креативу. Може поставив би на нічию, але форма тер Штегена вражає та й Барса навчилася давати результат навіть в дуже проблемних іграх. Хоча в разі нічиєї не здивуюся. Статистика категорично за каталонців – 18 останніх ігор, 5 нічиїх, 13 перемог кулес.

Можливий результат: 2-3

Тотал більше 3,5 - 2,42 (1xbet)

***

Еспаньйол - Жирона (11 грудня, 22:00)

Каталонські розбірки. Великих проблем з кадрами клуби не мають, лише можлива втрата Бернардо трохи хвилює Жирону. Хоча це не критично. Ролі в цьому протистоянні розписані заздалегідь – Жирона контролюватиме м’яч, господарі контратакуватимуть. Наразі сили виглядають відносно рівними. У Еспаньйолу якісніше виконавці, але суперник дуже агресивний і сповідує цікаву гру. З Жироною поки нікому не було легко.

Можливий результат: 1-1

Жирона не програє - 1,85 (1xbet)