Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1345
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 6-го туру Ла Ліги.

Атлетіко – Севілья (23 вересня, 14:00)

Разом з сонячною столичною порою сієсти почнеться і головна гра туру. За статусом суперників головна. Я особисто, ці матчі не люблю, надто рано як для іспанців, що впливає на зміст таких ігор. Також і Атлетіко і Севілья поки далекі від цілісності гри, кожна з команд переживає певні труднощі. Звичайно, якщо у тебе є Грізманн, а до нього ще Коке та Сауль в хорошому тонусі, то виграти можна й без особливого блиску. Проте у Беріццо свій козир – більша лава запасних і велика любов до ротацій. Часом це спрацьовує, часом ні. Обидві команди ще не програвали цього сезону в офіційних матчах, серія може продовжитися.

Можливий результат: 1-1

ТМ3 - 1,59 (1xbet)

***

Алавес - Реал (23 вересня, 17:15)

Мадридська злість шукає свого виходу. Кризові бабазоррос виглядають зв’язаним ягням, до якого з хижою посмішкою наближається велетень м’ясник. Навіть якщо хлопці з Алави зможуть зіграти добре, цього буде замало. Аби здивувати вони мають грати бездоганно і вірити в натхнення екс-воротарів Реалу проти свого колишнього клубу. Тож Пачеко має зіграти ще ліпше, ніж Адан на Бернабеу. Все це більше схоже на сон. Тому виграє Реал, Кріштіану завдасть з десяток ударів і заб’є, як мінімум, один гол.

Можливий результат: 1-3

ТБ3,5 - 1,9 (1xbet)

***

Малага - Атлетік (23 вересня, 19:30)

Шкода Малагу, шкода Мічела, та реалії надто суворі для них і негативу накопичено надмірно. Після двох поразок Куко Сіганда має робити ставку на чемпіонат. Його команда обережніша за Атлетік часів Вальверде. Гості будуть чекати і, думаю, свого дочекаються.

Можливий результат: 1-2

Обидві заб'ють - 1,91 (1xbet)

***

Жирона - Барселона (23 вересня, 21:45)

За манерою гри Жирона не надто приємний для лідера суперник. Тут розрахунок на клас команди і хвилю успіху, що несе Вальверде. Скільки разів цього сезону його команда грала важко, але перемагала. Матч може бути складним для гостей, хоча виграють вони обов’язково.

Можливий результат: 1-2

Перемога Жирони (+2,5) - 1,5 (1xbet)

***

Еспаньйол - Депортіво (24 вересня, 13:00)

Обидві команди піднялися з зони вильоту і потроху налагоджують гру. У Еспаньйола процес йде веселіше, але й склад у нього відверто кращий за Ла Корунью. Козирями Пепа Меля будуть один зайвий день відпочинку і вміння Андоне летіти у контратаках. Через важкий старт суперники змушені бути вельми обережними. Ну й знов ранній час початку гри не обіцяє видовища. 12-00 це знущання над іспанцями. Тому тут все може бути суворо та малоцікаво.

Можливий результат: 0:0

Нічия - 3,6 (1xbet)

***

Гетафе - Вільярреал (24 вересня, 17:15)

Хороший, міцний Гетафе зустрінеться з суперником дуже сильним. Навряд чи Ману Трігерос провалить другий матч поспіль, як і пара різких фінішерів Бакка-Бакамбю знов не заб’є. Цей матч вбачається мені досить важким для обох команд і не надто видовищним.

Можливий результат: 0-2

Перемога Вільярреалу - 2,72 (1xbet)

***

Лас Пальмас - Леганес (24 вересня, 19:30)

Справу Кіке Сетьєна Маноло Маркес, поки що, продовжує гідно. Його команда діє технічно і сміливо. Коли ж перед початком поєдинку трибуни Гран Канарії затягують «амаріжо ес мі колор», протистояти острів’янам команді невисокого класу вкрай важко. Аргументи Леганеса прості і невибагливі. Вірю в талант Віейри і бомбардирський хист Кальері. Може ще Ремі повторить минулорічну історію з реанімацією Боатенга.

Можливий результат: 2-1

Перемога Лас Пальмаса - 2,15 (1xbet)

***

Ейбар - Сельта (24 вересня, 19:30)

Унсуе цікаво добудовував гру Сельти після Беріццо. Різниця у тренерах одна, але це критично важливий елемент в роботі. Аргентинець вмів бути прагматичним і завжди переконливим перед своїми підлеглими. Каталонець ж приніс дуже цікаві ідеї, прагнув надати ще більше барв грі галісійців. Однак поки його справи йдуть все гірше й гірше. Натомість Ейбар свою гру вибудував давно і чітко, йому по цимбалах, що хтось вважатиме маленьких басків примітивними. Вони різкі та цілеспрямовані. Ще й мають на два дні більше відпочинку. Вважаю, надто великі шанси Сельти на поразку, а у тренера на великий крок до відставки.

Можливий результат: 2-1

Перемога Ейбара (0) - 1,64 (1xbet)

***

Реал Сосьєдад - Валенсія (24 вересня, 21:45)

Хороша гра має бути. Але у поганий для клубу з Сан Себастьяну час. Дві поразки сильно вдарили по моральному тонусу, особливо нервово було сприйнято 0-3 від Леванте, по грі, в якій перший тайм команда мала вигравати. До цього ще додається фактор вилучення Льоренте. Без нього якісних центральних захисників у Сакрістана не лишилося (два Мартінеси травмовані разом з Навасом). Валенсія ж у прекрасній формі, розгром Малаги окрилює команду, ну й хороший перепочинок дає ідеальну стартову позицію для виграшу. Хай і не легкого.

Можливий результат: 1-2

ТБ2,5 - 1,72 (1xbet)

***

Бетіс - Леванте (25 вересня, 22:00)

І Бетіс і Леванте виглядають добре на старті чемпіонату. Вдома у зеленому океані Беніто Вільямаріна господарі в матчі з приблизно рівними суперниками завжди тягнуть з колоди на одну карту більше, тож завжди є фаворитами. Але Леванте нині в прекрасному гуморі і вміє якісно, технічно грати другим номером. Я б навіть попри це віддав перевагу господарям, якщо б не матч на Бернабеу. Фортуна дала Бетісу тоді дуже багато, а Антоніо Адана палко розцілувала. Такі щедроти дуже часто компенсовуються вже у наступному матчі. Саме це і підказує мені, що Леванте не програє.

Можливий результат: 1-1

Леванте не програє - 2,06 (1xbet)