Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1420
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 25-го туру Ла Ліги.

Депортіво – Еспаньйол (23 лютого, 22:00)

За два попередні матчі ми не зрозуміли якою бачить свою команду Кларенс Зеедорф. То є великою бідою для галісійців. Тим часом кількість невдалих ігор Депора тільки накопичується, погана серія вже налічує сім поразок і дві нічиї. Не надихає підопічних Зеедорфа і ситуація з травмами. Відсутність Максима Коваля цікава переважно українським вболівальникам, а от ушкодження Сіднея (може зіграти, проте навряд чи буде в основі), травми Федеріко Вальверде, Рауля Альбентоси і дискваліфікація Закарії Баккалі може мати погані наслідки для колективу.

Давно не вигравав і Еспаньйол. У нього немає таких проблем, як у суперника і в трьох своїх останніх іграх він розійшовся миром з атакувально потужними опонентами (Барселона, Сельта, Вільярреал). Зараз команда в хорошому тонусі і потребує очок, адже знаходиться над зоною вильоту.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Сельта – Ейбар (24 лютого, 14:00)

Вилучення Фабіо Орельяни в матчі проти Барселони не дозволило команді Хосе Луїса Менділібара відбрати очки у лідера, що було досить реальним варіантом розвитку подій. Без чилійця команда здатна грати досить добре, адже Іві Алехо є хорошою заміною. І все ж цього разу я ставлю на господарів. Вони просто сильніші і зараз серйозно націлені на входження у топ-6, місце в зоні єврокубків

Можливий результат: 2-0
(William Hill)

Реал – Алавес (24 лютого, 17:15)

У господарів гру мають пропустити Марсело, Тоні Кроос та Лука Модріч. Обовязково не буде Серхіо Рамоса. Під питанням участь Кейлора Наваса. Все це втрати, проте не критичні. Ще минулого сезону Зінедін Зідан успішно застосовував ротацію. Зараз ж вона життєво необхідна команді, адже вона постійно грає з мінімальним відпочинком.  Зараз Матео Ковачічі, Тео Ернандес, Начо Фернандес, Лукас Васкес і Марко Асенсіо отримають свої шанси на успіх. Проти Леганеса посеред тижня ротація спрацювала ідеально. Не бачу чому це не повториться проти Алавесу. Тим паче у симпатичних басків не зіграє їхній лідер Мунір Ель Хаддаді.

Можливий результат: 3-1
(William Hill)

 

Леганес – Лас Пальмас (24 лютого, 19:30)

Острів’яни команда домашня та цього разу особливі обставини у господарів гри. Леганес виглядає дещо втомленим, адже тривалий час грав в незвичному для себе режимі два матчі на тиждень. Це призвело до чотирьох поспіль поразок в останніх поєдинках. Важко було команді Асьєра Гарітано і в середу проти Реалу. Тому цього разу у підопічних Пако Хемеса з’являється шанс на очки.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Барселона – Жирона (24 лютого, 21:45)

Мале каталонське дербі. Обидві команди підходять до нього без кадрових втрат. Як ми побачили на Стемфорд Брідж, Барса має вади і її можна ловити на помилках. Жирона ж у відмінному тонусі, зараз вона здатна вести інтенсивну боротьбу по усій ширині поля. Очікую на насичений матч з хорошою динамікою. У сенсацію ж важко повірити – Барселона цього сезону прагматична і має достатньо класу, аби розібратися з Жироною.

Можливий результат: 2:1
(William Hill)

 

Вільярреал - Гетафе (25 лютого, 13:00)

У Гетафе до матчу готові усі футболісти. З іншого боку немає нових втрат. Та не будемо забувати, що вся основа Вільярреалу грала в четвер проти Ліону. Це і навантаження і тиск негативних емоцій, адже вдома команда зазнала поразки 0:1, вилетіла з Ліги Європи. Тому вірю, що Анхель і Хорхе Моліна матимуть шанс відзначитися, що має дозволити гостям не програти. Вони востаннє поступалися ще Атлетіко в першому матчі цього року, після ж не програли у шести поєдинках.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

 

Атлетік - Малага (25 лютого, 17:15)

Баски відверто розчарували у матчі-відповіді Ліги Європи проти московського Спартака. Програли 1:2 вдома і лише за рахунок виїзного тріумфу (3:1) крокують далі. В чемпіонаті ж у левів сім поспіль без виграшних ігор. Так, це серйозна криза. Та у неділю буде матч проти аутсайдера і, що ще більш важливо, матч реквієм за Аріасом Гарсією, 50-річним поліцейським, який загинув у зіткненні з російськими вандалами. Тому вигравати зобов’язані господарі.

Можливий результат: 1-0
(William Hill)

 

Валенсія – Реал Сосьєдад (25 лютого, 19:30)

У обох команд достатньо втрат. У господарів під питанням Жофрей Кондогбія, Езекіль Гарай та Андреас Перейра. Гірше ситуація у басків. Основний форвард Вілліан Жозе травмований, давно не грає важливий захисник Калос Мартінес, ще один центрбек Ектор Морено теж лікується, а тепер ще й ушкодження отримав воротар Херонімо Руллі. Здавалося б за такого розкладу Валенсія фаворит, вона має менше проблем і кращий склад. Та, чомусь думаю, що труднощі тільки мобілізують команду Еусебіо Сакрістана.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

 

Севілья - Атлетіко (25 лютого, 21:45)

Хороший матч проти Манчестер Юнайтед не приніс біло-червоним успіху. Це негативний емоційний фон напередодні гри з найбільш прагматичною командою Ла Ліги. Тим паче, ще невідомо чи відновиться повністю герой гри з Манчестером Евер Банега. У Атлетіко ж з травмою тільки Стефан Савіч. У Лізі Європи мадридці двічі побавилися з Копенгагеном і ті матчі не відібрали у них сил чи нервів. Взагалі ж вони виграли в усіх турнірах шість матчів поспіль. Є й важливий нюанс – Атлетіко дуже злий на Севілью за дві поразки в Копа дель Рей, він прагне помсти. Аби здійснити її зараз у Чоло-Тім прекрасні обставини.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

 

Леванте - Бетіс (26  лютого, 22:00)

Криза Леванте триває – востаннє команда вигравала в чемпіонаті у листопаді, а останнє домашня перемога трапилася ще у вересні(!). Бетіс очевидно краще почувається, тому він і фаворит пари. Проте, заважати супернику грати Леванте вміє і тому не виглядає приреченим. В перемогу гостей повірити важко, а от у нічийний результат без проблем.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!