Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1440
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 30-го туру Ла Ліги.

Жирона – Леванте (31 березня, 14:00)

7-ме місце проти 17-го. Здавалося б команди з різних категорій. Проте не забуваймо, що Леванте сезон розпочинав прекрасно, а після великого провалу вже виграв два матчі поспіль з новим тренером Пако Лопесом. Проблема для гостей це ціла низка гравців з ушкодженнями, але збірники Джефферсон Лерма та Еніс Бардхі готові до бою. З Жироню ж все добре зрозуміло – команда постійно в тонусі і традиційно дуже потужна на рідному стадіоні. Отож Пабло Мачін зі своїми підлеглими є фаворитами, але далеко не настільки очевидним, якими були б тури три тому.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Атлетік – Сельта (31 березня, 17:15)

Перерва на матчі збірних має допомогти левам хоч трохи оговтатися після низки поразок і спробувати налагодити гру. В попередні пару місяців Більбао демонстрував жахливий футбол, слабше за нього і більш дезорганізовано в той період виглядали тільки вже приречені на виліт Депортіво та Малага. Отож гірше вже не має бути. Втрата Мікеля Ріко і Йєрая Альвареса це ще не біда, якщо вдасться зіграти навіть на середньому рівні.

Сельта ж ще не готова до боротьби за зону Ліги Європи. Симпатична команда не вміє тримати удар. В атаці вона готова розірвати усіх та кожного, проте не любить рваного ритму і дуже вразлива в захисті. Після ігор збірних Даніель Васс повернувся дуже втомленим і з невеличким ушкодження, що зіграти не завадить та навряд чи дасть провести йому на полі усі 90 хвилин.

Можливий результат: 2-2
(William Hill)

Лас-Пальмас – Реал (31 березня, 19:30)

Господарям критично важливо протриматися перші пів тайму. А далі в же як піде, адже шанси є навіть тоді, коли їх немає. Насправді Реал в таких іграх дуже залежний від настрою і може втратити концентрацію, якщо щось піде «не так». Після збірних і перед Ювентусом Зінедін Зідан обов’язково дасть відпочинок декільком основним. От Кріштіано Роналду вже точно не полетить на острови, що розташовані неподалік його рідної Мадейри, Дані Карвахал пропустить через дискваліфікацію, а от хто ще не зіграє, або не потрапить до основи з’ясуємо пізніше.

Ось в такій каламутній водичці Лас-Пальмас і спробує зловити свій шанс. В це слабко віриться, але ж проти Барселони місяць тому таки спрацювало.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Севілья – Барселона (31 березня, 21:45)

Навіть якщо Ернесто Вальверде таки схоче поберегти Лео Мессі, його команда все одно буде фаворитом. Нинішня Барселона за своїм стилем гри максимально неприємний суперник для цієї Севільї – вона може і переграти в дрібний-середній пас, може й затоптати зусиллями того ж таки Пауліньо. Ну й андалусійці ще в пошуку гри, котру прагне бачити Вінченцо Монтелла. Йому вдавалося перехитрити сильні і водночас досить примітивні Атлетік і Манчестер Юнайтед, але усі плани розсипалися проти більш гнучких команд (Леганес, Валенсія). Трибуни, безсумнівно, дадуть певний рівень натхнення господарям. Та чи завше це є плюсом? Забити Нервіон має, але й може зайве розкриватися. Думаю, на полі буде дуже гаряче.

Мессі вже тренується, але це тільки інший варіант дій каталонців. Вони можуть зіграти й без лідера. Барса виграла у Севільї в усіх турнірах сім поспіль матчів.

Можливий результат: 1-3
(William Hill)

Еспаньйол – Алавес (1 квiтня, 13:00)

Серйозних втрат ці команди не мають, отож гратимуть у свій типовий футбол – очікування чужих помилок. Поєдинок двох майстрів контрудару може бути дуже не видовищним. Сім поспіль матчів у протистоянні цих команд не було тоталу більше.

Можливий результат: 0:0
(William Hill)

Леганес – Валенсія (1 квiтня, 17:15)

Маленький Леганес вміє не тільки захищатися та набирати очки, його SMM -менеджер ще піднімає хвилю перед кожним матчем своєї команди. Зараз уся футбольна Іспанія згадує фото анонсу цього матчу, розміщеного у соцмережах. Скорочено зміст наступний – «ми хочемо скуштувати грінки», це традиційна страва дня католицької Пасхи,  яку цього разу святкують у день матчу. Усе б нічого, але на фото зображенні грінки з логотипом Валенсії. Це зухвалий виклик, Леганес програвав усі матчі тільки двом клубам Прімери – Барселоні та Валенсії. Виклик славний суперник прийняв і буде ще більш мобілізованим.

Можливий результат: 1:2
(William Hill)

Ейбар – Реал Сосьєдад (1 квiтня, 19:30)

Ейбар ніколи не вигравав у Ла Реалу на Аноеті, проте завжди перемагав його на рідному стадіоні Іпуруа. Команда з Сан Себастьяна змінила тренера, та все ж це не завжди дає миттєвий позитивний ефект. Тим паче, що манера гри зброярів дуже неприємна для нинішнього Сосьєдаду. Також неприємно вузьке поле дає свій ефект. Попри відставання в класі бачу господарів протагоністами цієї гри і, можливо, переможцями.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

Малага – Вільярреал (1 квiтня, 19:30)

Те, що в минулому турі Малага зіграла на нулі на Балаідос варто вважати аномалією – просто такі дива інколи трапляються. Жовта Субмарина в останні часи не забиває багато тож після перерви очікувати на її високу результативність теж важко. Перемога ж дасть гостям, в купі з дуже вірогідною втратою очок Севільєю, спокій стосовно свого місця в Ліз Європи на наступний сезон.

Можливий результат: 0-1
(William Hill)

Атлетіко – Депортіво (1 квiтня, 21:45)

Певна розбалансованість Атлетіко після ігор збірних може додати матчу інтриги. Шукати ж її за рахунок інших факторів дуже важко. Попередня поразка від Вільярреалу змушує мадридців готуватися до гри дуже ретельно. Солідних ж аргументів самому Депортіво бракує. Шість матчів поспіль команда грає у ритмі поразка-нічия, з системним повторенням. Зараз якраз час програти.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

Гетафе – Бетіс (2 квiтня, 22:00)

Гості фаворити матчу, що завершує тур. В своєму попередньому поєдинку вони продемонстрували прекрасний футбол. Цього разу до матчу вони підходять з ушкодженням свого лідера-ветеран Хоакіна. Але й це не є вирішальною проблемою. Інша справа, що суперник для них дуже неприємний саме в таких іграх – на Колісеум Альфонсо Перес господарі програвали андалусійцям за останні 20-ть років тільки одного разу і то було у кубковому матчі. Тому непрограш Гетафе не здивує.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!