Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1354
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 31-го туру Ла Ліги.

Депортіво - Малага (6 квітня, 22:00)

У 30-му турі андалусійці здійснили велику сенсацію, обіграли вдома Вільярреал. Проте перспектив вижити у цієї команди я не бачу, як не бачу й змістовної гри. Результат з Вільярреалом можна списати та аномалію, які завжди трапляються після пауз на ігри збірних. Натомість проблемний Депортіво демонструє більш якісний футбол. У нього вистачає своїх слабких моментів, але часом команді банально не таланить. Лукас Васкес, Флорін Андоне і навіть Адріан Лопес постійно створюють моменти. Порівняно з попереднім туром СуперДепор вже має менше проблем з травмованими. Тож чекаємо на першу перемогу Кларенса Зеедорфа у головному місті Галісії.

Можливий результат: 2-0

(William Hill)

Алавес – Гетафе (7 квітня, 14:00)

Щось давненько не вигравав Алавес. Одночасно з цим, варто відзначити і Гетафе – в понеділок він програв Бетісу через збіг обставин і нереалізований пенальті. Зустрінуться у нас команди, які люблять і вміють вичікувати на чужі помилки. Є в мене відчуття, що цього разу баски зіграють краще за суперника. Також відзначу – в матчах цих команд в Прімері завжди було багато голів, не менше чотирьох. Тому очікую, що обидві заб’ють і тотал більше.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Сельта - Севілья (7 квітня, 17:15)

Матч в якому висока вірогідність побачити чимало голів, така вже манера дій цих суперників. Севілья сподобалася вдома проти Барселони і також вдома проти Баварії (принаймні більшу частину матчу). Обидва рази у Вінченцо Монтелли були цікаві тактичні напрацювання. От тільки біда в тому, що обидва рази команда не досягнула жаданого результату, змарнувала надто багато моментів. Таке є поганим фоном для наступної гри, розчарування накопичуються. Саме тому я не вважаю гостей очевидними фаворитами. Хоча останні шість матчів проти Віго «лос нервіоненсес» провели успішно – чотири перемоги, три останні поспіль, дві нічиї.

Можливий результат: 2-2

(William Hill)

Бетіс - Ейбар (7 квітня, 19:30)

Бетіс виграв у Гетафе, хоча міг і,мабуть, мав програти. За рахунок цього він вже вичавив ненависну йому Севілью з зони Ліги Європи. Динаміка результатів прекрасна – три поспіль перемоги. Тож не до кінця вибудувана гра Кіке Сетьєном все одно дає результат. Це надихає гравців.

А от Ейбар не виграє чотири тури поспіль. Теоретично він ще борець за місце в Лізі Європи, але фактично це неможливо. Навіть якби він цю путівку здобув, то його стадіон Іпуруа не пройшов би атестацію. Тому, дуже схоже, що сезон команда дограватиме без завдань. Звісно, Хосе Луїс Менділібар не буде розслаблятися і вимагатиме того ж від своїх підлеглих але людський фактор нікуди не діти.

Чекаю на голи. Бетіс 4-й за результативністю в Ла Лізі і паралельно третій серед найгірших за кількістю пропущених. Труп під назвою Малага пропустив на 8 голів менше!

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Барселона - Леганес (7 квітня, 21:45)

Барса вже навчена досвідом матчу проти Севільї (вона мала тоді програти) буде достатньо сконцентрованою. Водночас після успішної гри проти Роми в Лізі Чемпіонів мине лише два неігрових дні, тому буде ротація і частково будуть резервісти. Саме через це не чекаю розгрому. Може навіть доведеться добряче помучитися, аби видряпати цю черепаху з її панцира.

Можливий результат: 2:0

(William Hill)

Леванте – Лас Пальмас (8 квітня, 13:00)

Надто багато у Леванте гравців, що мають ушкодження. Це насторожує. Матч дуже важливий, адже успішний результат в ньому (не програш, як мінімум) фактично знімає усі питання стосовно виживання в Прімері. Зараз між цими суперниками 7 очок, навіть нічия разом з теоретичною перемогою Депортіво, дасть підопічним Пако Лопеса пряму дорогу до збереження місця в еліті. Якщо ж Леванте програє, то між ним і Лас Пальмасом будуть вже чотири очки.

Проте в острів’ян я не вірю – Момо та Кальєрі ще можуть щось створити біля чужих воріт та захисники завжди привозять більше біля своїх.

Очікую на жорстку і обережну гру, результативність тут маловірогідна. Ставлю на Леванте, адже в новітній історії він ніколи не програвав острів’янам – три перемоги, дві нічиї.

Можливий результат: 1:0

(William Hill)

Реал – Атлетіко (8 квітня, 17:15)

Обидві команди в євро кубках зіграли прекрасно за результатом. Проте Реал ще й гру продемонстрував чудову проти Ювентуса. Атлетіко ж проти усього лише Спортінгу відіграв непогано та часом й не зовсім впевнено. Звісно ж, Чоло Сімеоне підготує до дербі свої фірмові пастки. Індіанці можуть попсувати сусідам життя дуже серйозно. Антуан Грізманн у чудовій формі, а Дієго Коста завжди готовий і грати і битися і провокувати. Та все ж білий Мадрид нині лякає своєю міццю. Тим паче в разі втрати хоч одного гравця захисту замін у Сімеоне немає. Також нагадаю, що Зінедін Зідан за статистикою навчився грати проти Чоло-Тім, хоча в першому протистоянні поступився. А от не пропустити Реалу буде важко, два поспіль сухі матчі для цієї розвеселої команди вже серйозний успіх.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Реал Сосьєдад - Жирона (8 квітня, 19:30)

Новий тренер Ла Реалу Іманол Алгуасіл вже взяв одне очко у своїй першій грі на новій посаді. Може зазіхнути й на новий крок. Попри усю симпатичність Жирони виграти їй буде важко, господарі все ж мають достатньо якісний склад. Можемо стати свідками дуже інтенсивного протистояння по усій ширині поля, а от голи тут не гарантовані.

Можливий результат: 0-0

(William Hill)

Валенсія - Еспаньйол (8 квітня, 21:45)

Чотири матчі поспіль Валенсія виграла і почувається прекрасно, не має серйозних втрат у складі. Тож фаворит очевидний. Інша справа, що цей Еспаньйол команда дуже загадкова – потенціал там дуже хороший, результати значно гірші. Папужки банально докочуються до завершення чемпіонату. Проте під настрій можуть прибити і когось з великих звірів. Тому тут можлива й сенсація, але ставлю на господарів, Адже Марселіно Гарсія Торал тренер дуже вимогливий. Також Валенсія виграла чотири свої останні матчі проти цього суперника.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Вільярреал - Атлетік (9 квітня, 22:00)

Перемога над Атлетіко і поразка від ….. Малаги, нинішньої Малаги! Чого чекати від такої команди я й не знаю. Тим паче Вільярреал добряче трусить останнім часом – три поразки у останніх п’яти іграх. Про Атлетік годі й казати щось нове – дуже, дуже поганий сезон. Проте у левів є Кепа Арісабалага та Іньякі Вільямс, чудові гравці, які ще й прогресують. Тому я обираю варіант нічиєї, без зливи голів.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!