Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 925
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 32-го туру Ла Ліги.

Жирона - Бетіс (13 квiтня, 22:00)

Чотири матчі поспіль виграв Бетіс і вже міцно увійшов у євро кубкову зону. Ще більш вражає, що ця весела команда змогла тричі поспіль не пропустити. Проте не тільки хорошими новинами живе біло-зелена команда. Цього разу доведеться грати без основного воротаря Адана (травма) та основного центрбека Амата (дискваліфікація).

Суперником ж буде доволі цікава Жирона, яка прекрасно грає на рідному стадіоні Монтіліві. Каталонці також претендують на місце в Лізі Європи на наступний сезон. Нещодавно саме вони були у топ-6 замість Бетіса, але три останні гри провели невдало (нічия і дві поразки). Але й нині він потрібної зони їх відділяє лише три очки.

Тож чекаємо на бій за Лігу Європи, може й дуже злий бій. Певний фактор несподіванки це арбітр матчу Антоніо Матеу Лаос, який вміє начудити на порожньому місці.

Думаю, поразка на Аноеті 0:5 стала піком падіння Жирони, далі справи мають покращитися.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Севілья – Вільярреал (14 квiтня, 14:00)

З тієї ночі, коли Театр Мрій був шокований голами Віссама Бен Йєддера, Севілья не вигравала, а це п’ять офіційних матчів (3 поразки, дві нічиї). Виліт з Ліги Чемпіонів став черговим ударом по амбіціях андалусійців. І все ж за якістю гри у них не все погано, навіть в минулому турі в Віго команда часом демонструвала змістовний футбол і програш 0:4 не відображає ходу матчу. Тепер завдання лишилося одне – повернутися до топ-6.

Суперник потенційно сильний та очевидно, що Вільярреал знаходиться у кризовому стані, що засвідчили останні його поразки.

Важливість гри для обох команд і денний час початку матчу не обіцяють нам результативності. У господарів більше гравців для ротації і суто статистично вони останнім часом успішно грають проти Вільрреалу.

Можливий результат: 1-0
(William Hill)

Барселона - Валенсія (14 квiтня, 17:15)

Після фіаско на Стадіо Олімпіко в Римі ми з’ясуємо наскільки психологічно стійкою є Барса Ернесто Вальверде. Такого удару в сезоні команда ще не зазнавала. Попри це все одно банда Лео Мессі залишається фаворитом.

Плюси Валенсії це час на підготовку і максималізм Марселіно Гарсії Торала. Валенсія виграла п’ять матчів поспіль в яких пропустила лише один гол. Феноменальну форму демонструють нині Жоффрей Кондогбія, Даніель Парехо і особливо Родріго Морено.

Барса останнім часом достатньо пропускає, тому свій шанс на успіх має шукати біля чужих воріт. Підозрюю, що кожен з суперників на певних відрізках гри зможе вивести опонента з зони комфорту, тому може бути дуже весело.

Можливий результат: 2-2
(William Hill)

Лас Пальмас – Реал Сосьєдад (14 квiтня, 19:30)

Мабуть, найбільш загадковий матч в турі. Минулої неділі острів’яни програли ключовий поєдинок Леванте, хоча мали перевагу в одного гравця. Фактично це означає втрату шансів на виживання, тому прогнозувати психологічний тонус команди важко – чи вона буде, не обтяжена завданнями, грати для рідної публіки розкуто, чи просто заб’є на все.

Не менша загадка й нинішній Реал Сосьєдад. Чи була перемога 5:0 над Жироною новим обличчям команди?  Обираю нейтральний варіант.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Леганес - Сельта (14 квiтня, 19:30)

Леганес сподобався у трьох матчах поспіль. Коли виграв у Севільї і коли програвав Валенсії та Барселоні. Команда вміє гасити наступ суперників і не впоралася тільки з генієм Мессі. Яго Аспас це звичайно ж дуже круто, але не Мессі. Тим паче захист Сельти не став кращим за останній час, хоча в попередньому турі зіграв на сухо. Проблема у господарів одна – дискваліфікація Габріеля Піреса, дуже розумного і універсального за функціоналом хавбека. Сельта ж зовсім без втрат, але й вірити у її стабільність важко.

Можливий результат: 1:1
(William Hill)

Атлетік  – Депортіво (14 квiтня, 21:45)

Не вважаю господарів очевидними фаворитами в цій парі. Весь сезон Більбао трусить і трусить, стабільності зовсім не спостерігається. Депортіво ж виграв у попередньому турі і все ще плекає примарну мрію врятуватися. З втрат у них Гільєрме Торреса та Феде Картабія, що досить неприємно, але далеко не критично.

І все ж більше вірю в Атлетік через неймовірну форму Іньякі Вілльямса та повернення Ікера Муніаіна. Також статистика на боці басків – шість поспіль ігор з цим суперником вони не програвали.

Можливий результат: 2:1
(William Hill)

Ейбар – Алавес (15 квiтня, 13:00)

П’ять матчів поспіль Ейбар не виграє, що є занадто довгою серією для доволі цікавої команди. Алавес ж настільки святкував домашню перемогу над Гетафе, що, склалося враження, тепер вже не має турнірних завдань. Можливо підопічні Абелардо Фернандеса ще порадують рідну публіку, а от виїзні матчі для них вже менш важливі. Також статистика підказує, що Ейбар і в Прімері і в Сегунді успішно грає проти цього суперника.

Можливий результат: 1-0
(William Hill)

Атлетіко - Леванте (15 квiтня, 17:15)

Здається тут все просто. Господарі набагато сильніші за підопічних Пако Лопеса. Остання гра в Лізі Європи доволі серйозно змусила нервувати Чоло Сімеоне. Це означає максимальну концентрацію на наступну гру. Леванте ж з новим тренером видав ударний відрізок – три перемоги і дві нічиї. Тепер виліт команді, фактично, не загрожує – за сім турів Депортіво потрібно відіграти вісім очок. Також у Леванте купа травмованих гравців, не вірю, що їм вдасться серйозно попсувати нерви Атлетіко. До речі, хороший матч і зручний суперник аби забив Фернандо Торрес,який вже заявив про завершення виступів в рідному клубі після цього сезону.

Можливий результат: 2-0
(William Hill)

Гетафе - Еспаньйол (15 квiтня, 19:30)

Надзвичайно сподобався Еспаньйол у матчі на Местальї. Настільки злою і сконцентрованою ця команда не була дуже давно. Потенціал ж у неї дуже хороший. Особливо в атаці Жерар Морено і компанія вміють дуже багато. Тому чекаю тут на певну несподіванку. Гетафе провів хороший сезон і багато зробив, проте склад у нього очевидно слабший за папужок.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Малага - Реал (15 квiтня, 21:45)

Реал дуже часто в таких матчах сам створює собі проблеми. Тим паче після Ліги Чемпіонів буде застосовано ротацію. Тому на гол господарі можуть напрацювати. А от більше їм може перепасти лише в тому разі, якщо команда Зінедіна Зідана зовсім буде клеїти дурня. А мало вірогідно після поганого матчу на Санетьяго Бернабеу. 10 останніх матчів цих суперників принесли Реалу вісім перемог і дві нічиї.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!