Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1235
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 7-го туру Ла Ліги.

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 7-го туру Ла Ліги.

Сельта - Жирона (29 вересня, 22:00)

Минулий тур видався для Сельти екстра успішним, вперше не забив Максі, але 4-0 і соло Піона Сісто це більш ніж очікували навіть палкі прихильники команди. Жирона ж з Барсою зіграла на хорошому рівні та результату не досягла. Вдалося закрити Мессі, а от два автоголи вирішили долю зустрічі. Сподіваюся, після цього матчу Мачін перестане пхати в основу примітивного форварду Олунгу, адже його команда грає набагато цікавіше ніж може діяти цей кенієць. На Балаідос має бути весела гра і в першу чергу результативна, суперники вміють і люблять атакувати.

Можливий результат: 2-2

ТБ2,5 - 2,07 (1xbet)

***

Депортіво - Гетафе (30 вересня, 14:00)

Розгром від Еспаньйола ще раз підкреслив слабкість оборони галісійців. Якщо в атаці команда мала здобувати більше, то й пропустила не так вже й багато, з огляду на страшезні ляпи своїх гравців. Поки проект Меля застряг у напівпозиції, це не романтичний Бетіс, але й і не прагматичний боєць за виживання. Наставник дуже близький до звільнення. В той же час у Гетафе все добре, навіть краще ніж можна було припустити. Такий підйом має закінчитися невдовзі, проте Депортіво не виглядає досить сильним, аби поставити найбідніший клуб Прімери на місце. Тому чекаю гри помилок, можливо вельми результативної.

Можливий результат: 2-2

Індивідуальний тотал Депортіво більше 1,5 - 2,06 (1xbet)

***

Севілья – Малага (30 вересня, 17:15)

Супер ремонтада Малаги у грі з Більбао запам’ятається надовго, Аньор та Ролан здійснили диво. Але повторити такий фокус буде вкрай важко. Тим паче проти Севільї, прагматичної і хитрої з Беріццо. Господарі особливо не втомилися в Лізі Чемпіонів, тож гратимуть на повну потужність проти сусідів.

Можливий результат: 2-1

Перемога Севільї (-1) - 1,56 (1xbet)

***

Леванте - Алавес (30 вересня, 19:30)

Перший хороший матч Алавеса вже у цьому сезоні трапився, проти білого Мадриду команда сподобалася. Нарешті запрацювала її атака, відстояв з куражем Пачеко. Але проблеми залишаються і навіть напад ще має чимало вад. Леванте ж мав час аби відійти від шокового розгрому на Беніто Вільямарині. В цій парі вибудувана гра господарів має принести їм успіх, хоча суперник таки може завдати неприємності. Може навіть забити, яким би адептом обережної гри не був би новий тренер Алавеса.

Можливий результат: 2-1

Перемога Леванте - 1,94 (1xbet)

***

Леганес - Атлетіко (30 вересня, 21:45)

Проти класу Атлетіко у господарів немає вагомих аргументів. Поразка від Челсі може не тільки розізлити столичну команду, а й зробити її максимально обережною. Втрат у Сімеоне немає, він сміливо може кидати в бій найкращих.

Можливий результат: 0:1

Перемога Атлетіко - 1,61 (1xbet)

***

Реал Сосьєдад - Бетіс (1 жовтня, 13:00)

Супер результативність команди Сакрістана вже стала звичним явищем, і самі забивають й іншим дають це робити. Поки не щастить баскам, але гра у них чітко вибудувана. Здається у такій ситуації варто чекати прориву, але у четвер сансебастьянці грали в Лізі Європи і не факт, що вдасться повністю відновити сили після вояжу до Петербургу. У Бетіса ж хороший тонус. Швидше в такому матчі буде нічия – може результативна, але й безгольова цілком можлива. Якщо ж цього не трапиться, то логічно чекати на успіх господарів.

Можливий результат: 2-2

ТБ3 - 2,14 (1xbet)

***

Барселона – Лас Пальмас (1 жовтня, 17:15)

Острів’яни змінили тренера. Може з часом це допоможе їм, але не зараз на Камп Ноу. Не забуваймо, що гра відбудеться у неділю, коли каталонці спробують провести свій референдум за вихід зі складу Іспанії. На трибунах буде феєрія і шансів для суперника я не бачу. Вони й так мають програвати, а з урахуванням особливої атмосфери трибун, схоже, буде розгром. Щоправда, є варіант з переносом матчу, через заходи безпеки і протидію силових структур нелегітимному референдуму.

Можливий результат: 5-1

Перемога Барселони (-2,5) - 1,63 (1xbet)

***

Валенсія - Атлетік (1 жовтня, 19:30)

Баски традиційно будуть душити фланги суперника, проте в центрі у Валенсії достатньо футболістів сильних і креативних, особливо прекрасно працюють в парі Парехо та Кондогбія. Останній щоправда пропустить матч через дискваліфікацію, тому підопічні Марселіно не матимуть 100% комфорту. Вони все одно залишаються фаворитами. До гри з Зорея я б ставив на нічию. Проте поразка вдома серйозно вдарила по настроях публіки – вона вимагає голову Куко Сіганди. Жахливі наслідки може мати травма Муніаіна, ключового футболіста для нинішнього наставника. На 60% він був атакою басків. Якщо ж додати до цього і жахливий фізичний стан Адуріца в матчі проти Зорі, то аргументи Валенсії виглядають значно сильнішими.

Можливий результат: 1-0

Перемога Валенсії - 1,8 (1xbet)

***

Вільярреал – Ейбар (1 жовтня, 19:30)

Фран Ескріба не знайшов своєї формули гри без Бруно Соріано. Зла іронія долі в тому, що з Гетафе він пішов після поразки від Вільрреалу, а тепер ситуація повторилася у дзеркальній проекції. Новий наставник Кальєха давав хороший результат з меншими командами Вільярреалу і ось тепер у нього ударний тиждень на новій посаді: вояж до Ізраїлю та Ейбар. Попри усі труднощі зараз він має освіжити гру команди і надати їй новий імпульс. Саму Кастільєхо і пара форвардів Бакка-Бакамбю мають розібрати захист суперника і тому ставлю на перемогу жовтої субмарини.

Можливий результат: 2-1

Перемога Вільярреалу - 1,86 (1xbet)

***

Реал - Еспаньойл (1 жовтня, 21:45)

Після перемоги в Дортмунді мадридці трохи скинули вантаж відповідальності з плечей. Такі результати важливі для психологічного тонусу команди, а більшого їй нині і не треба. Футболістів для ротації у Зідана вистачає, а клас виконавців дозволяє грати з успіхом навіть без пікових показників форми. Взагалі, до плей-оффу Ліги Чемпіонів Мадрид не буде діяти на повну потужність, для ігор з суперниками рівня сучасних папужок того вистачить.

Можливий результат: 3-1

ТБ3,5 - 1,57 (1xbet)