Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1212
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 34-го туру Ла Ліги.

Леванте - Севілья (27 квітня, 22:00)

Те, що коїться з Севільєю вже набуває чітких обрисів катастрофи – вісім поспіль ігор в усіх турнірах без перемог, а в Ла Лізі востаннє команда взяла три очки ще на початку березня. У Леванте ж все добре. Місце над зоною вильоту його не хвилює, адже відрив від Депортіво 9 очок. В минулому турі Кажанчики на Сан Мамесі перемогли Більбао, а Еніс Бардхі відзначив своє повернення до основи двома феноменальними ударами зі штрафних, до речі, майже з однієї і тієї самої позиції. Цього разу буде важче, адже дискваліфіковані Джефферсон Лерма та Рубен Рочіна. В лазареті ж ще шестеро гравців.

Тож для Севільї це шанс не завалити сезон остаточно і нарешті відштовхнутися від дна, шанси на зону Ліги Європи ще не втрачено. Відсутність Стівена Н’Зонзі таки є втратою для гостей, проте Гайс або Пісарро мають його замінити. Тим паче, що скандал навколо опорника виник справді значний і вболівальники зараз налаштовані рішуче проти Н’Зонзі.

Вінченцо Монтелла, котрий може недопрацювати до кінця сезону, вже добряче намучився зі специфічними нападниками Луїсом Муріелем та Віссамом Бен Йєддером. Подейкують цього разу він готовий зробити ставку на Сандро Раміреса саме на вістрі, або навіть кинути в бій Карлоса Фернандеса. Це може дати короткостроковий ефект.

Можливий результат: 1-2

(William Hill)

Еспаньйол – Лас Пальмас (28 квітня, 14:00)

Звичайно, коли командам нічого не потрібно, вони здатні на будь-який результат. Той самий Еспаньйол в минулому турі дивовижним чином переміг в гостях Жирону. Тоді спрацював ефект «нового тренера». Подивимось чи й надалі Давід Гажего зможе утримати цю високу хвилю. Цього разу більше схиляюся до успіху його команди, адже острів’яни надто довго знаходяться у кризовому стані і за манерою гри вони підходять господарям, котрі завжди готові віддати ініціативу. За останні 17 років папужки в Ла Лізі вдома завжди обігравали Лас Пальмас.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Реал Сосьєдад - Атлетік (28 квітня, 17:15)

Чи не зникла магія Іманола Алгуасіла? І чи була вона? Схиляюся до того, що списати чотири матчі без пропущених м’ячів, з них три перемоги і, головне, знятий з Атлетіко скальп лише на ефект зміни тренера буде дуже неправильно. Але поразка від Малаги засвідчила і наявність усіх старих проблем.

Про проблеми ж Більбао втомилися говорити абсолютно усі – навіть вдома вона стабільно розчаровує. Коли ж не рятує Кепа Арісабалага, то взагалі розсипається навіть найпростіша конструкція головної команди країни Басків. Цього ж разу не буде Аріца Адуріца, до чого тре вже звикати. Непростий матч чекає на Іньїго Мартінеса. Взимку він прийшов замінити Аймеріка Ляпорта саме з Ла Реалу, але супроводжував цей перехід не дуже чемними відгуками про свій попередній клуб – тож трибуни Аноети дуже чекають на нього.

Фактично аргументи на користь Атлетік дуже прості: можливе натхнення Вілльямса чи Кепи, а може обох разом і принциповість цього матчу, його особливість. Тому на гол хоч якось гості мають напрацювати, не пропустити ж цей Атлетік може лише за допомогою великого дива. Ставлю на нічию, хоча протагоністами у грі мають бути господарі.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Реал - Леганес (28 квітня, 19:30)

Якщо б ця гра проходила на Бутарке, Зінедін Зідан дав би перепочинок багатьом основним. Проте на Сантьяго Бернабеу ротацій буде менше, все ж рідна публіка прагне бачити і яскраву гру і результат. А от отримує вона значно менше – три останні матчі вдома Реал не виграв (1:1 з Атлетік і Атлетіко та 1:3 з Ювентусом). Цього разу не гратимуть Дані Карвахал та Іско.

Перший поки тільки почав лікування, другий ушкодив плече і ним не будуть ризикувати. Поки ще не відновився Начо, тому постає питання про правий фланг захисту. Думаю, що герой Мюнхенської гри Марсело цього разу перепочине, а свій час отримає Тео Ернандес. Обов’язково мають зіграти Карім Бензема та Гарет Бейл. Попри відсутність завдань у турнірній таблиці Реалу потрібно перемагати, адже біла публіка пам’ятає принизливу поразку 1:2 на Бернабеу, яка призвела до вильоту з Копа дель Рей.

Цілком припускаю, що Леганес може створити проблеми гранду. Але останні розмови про можливе припинення співпраці Асьєра Гарітано з клубом не є хорошою тенденцією.

Можливий результат: 3-1

(William Hill)

Вільярреал – Сельта (28 квітня, 21:45)

Найбільша втрата перед цим поєдинком у гостей, не зіграє Яго Аспас, лідер атак і найкращий іспанський бомбардир Прімери. Також у галісійців не зіграє Факундо Ронкалья та під великим питанням Неманья Радоя (тріщина ребра). Цікаво буде побачити Браіса Мендеса, котрий останнім часом отримує довіру тренера Хуана Карлоса Унсуе, в грі проти своєї колишньої команди.

Фаворитами лишаються господарі, саме вдома їм потрібно брати очки, аби втриматися у топ-шістці. Три останні матчі вони виграли у Сельти, а у чотирьох поспіль навіть не пропускали від цього суперника.

Можливий результат: 2:1

(William Hill)

Гетафе - Жирона (29 квітня, 13:00)

Хоча різниця між цими командами в турнірній таблиці одне очко, але, склалося враження, що Жирона таки втратила шанси боротися за Лігу Європи, в той час як Гетафе дивним чином все ще бореться. З шести останніх матчів каталонці програли чотири і лише одного разу перемогли, це дуже негативний психологічний фон, тим паче коли програєш в такому матчі як минулого туру проти Еспаньйолу.

Саме тому ризикну припустити, що господарі і цього разу можуть взяти максимум, не обов’язково демонструючи потужну гру.

Можливий результат: 1:0

(William Hill)

Алавес - Атлетіко (29 квітня, 17:15)

Гра в Лондоні це черговий типово героїчний матч Чоло-Тім. Вкотре на зубах команда досягнула прекрасного результату з поганенькою грою. Проте такі поєдинки, а особливо гра з 10-ї хвилини в меншості просто не минаються. Матч на Мендізорросі буде також важким, адже господарі вміють закриватися і жорстко боротися. Тим паче і атакувальний потенціал у Алавеса не зовсім малий. П’ять останніх ігор між цими суперниками принесли Атлеті три нічиї і дві мінімальні перемоги. До речі, ніколи у новому тисячолітті офіційні матчі Алавеса та індіанців не були результативними. Тож перемога гостей виглядає вірогідною настільки ж як і втрата очок другою командою першості.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Валенсія - Ейбар (29 квітня, 19:30)

Валенсія вже забагато втратила очок останнім часом. Тепер вони зобов’язані вдома вигравати. З в трат у Марселіно Гарсії Торала тільки Езекіль Гарай. У Ейбара ж є проблема з кадрами в групі атаки. Якщо вдасться відновити до гри на Местальї Фабіана Орельяну, то гості можуть розраховувати на гол, тим паче чилієць має свої рахунки з Валенсією. А от без нього атакувати буде вкрай важко.

Можливий результат: 2-0

(William Hill)

Депортіво - Барселона (29 квітня, 21:45)

Надто довго Депортіво шукав свою гру і в цих пошуках з трьома тренерами було втрачено надто багато очок. Переконаний, що господарі здатні, якщо швидко не пропустять, зіграти гідно проти майже чемпіона (якраз в цьому турі може відбутися офіційна коронація). Але потужності і ресурсу у команди Ернесто Вальверде значно більше. Це навіть без урахування таких геніїв як Луїс Суарес та Леонель Мессі. Якщо ці двоє у хорошому гуморі, то менше трьох м’ячів господарям не пропустити ніяк.

Можливий результат: 1-3

(William Hill)

Бетіс - Малага (30 квітня, 22:00)

Без Марка Бартра (дискваліфікація) Бетіс, швидше за все, втратить чималу частину своєї несподіваної захисної надійності. Проте атака залишиться неймовірно потужною. У Малаги ж з усім проблеми та ще ледь не з десяток гравців з травмами та ушкодженнями. Отож бетікос абсолютні фаворити напередодні матчу. Тим паче гра відбудеться на Беніто Вільямарині.

Можливий результат: 4-1

(William Hill)

Прогнозы на испанский футбол


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!