Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1469
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 10-го туру Ла Ліги.

Алавес - Валенсія (28 жовтня, 14:00)

Все зрозуміло, проте маленький хробачок підозри таки в мене заповз. Простий і зрозумілий Алавес з Де Бьязі може стати тією самою збірною Албанії, якою італієць раніше керував – «не з’їм то понадкусюю» буде девіз команди, програватиме чимало, але усім псуватиме життя. Наче, для нинішньої потужної Валенсії це не перешкода. Хоча, без Парехо важкенько грати. Лінивий і примхливий Дані все одно екстра важливий виконавець для колективу Марселіно, тим паче він цього сезону навіть з лінню своєю бореться.

А бабазоррос вже у Копа дель Рей дуже не простий Гетафе здолали на виїзді. Тож вірогідність проблем у фаворита існує. Та якщо Гуедеш і Родріго видадуть свою фірмову гру, то усі плани шкідництва від Алавеса розсиплються, тим паче за умовами оренди Валенсія блокує участь у стартовому матчі туру Альваро Медрана.

Можливий результат: 1-2

Тотал больше 2,5 - 1,9 (1xbet)

***

Севілья - Леганес (28 жовтня, 23:30)

Севілья востаннє вигравала в серйозному матчі наприкінці вересня і було це на рідній арені. Після чого трапилася серія з чотирьох поспіль виїзних поєдинків, три з них програні. Криза є очевидною. Та все ж на Рамон Санчес Пісхуані і проти Леганеса нервіоненсес мають перемагати. Інакше це вже буде тотальний провал, а не криза. Беріццо ж з поганим результатом у суботу може забути про те що «Зима близько..». З червоно-білого престолу, в такому разі, він вилетить ще в осінню пору. Леганес же з чотирма перемогами поспіль (3 в Ла Лізі, 1 в Копа дель Рей) вже виглядає пестунчиком долі. Його маленький тренер Асьєр Гарітано є неймовірним максималістом, завше незадоволеним якимись моментами. Та все ж Леганес у п’ятірці то занадто.

Можливий результат: 2-1

Перемога Севільї - 1,63 (1xbet)

***

Атлетіко - Вільярреал (28 жовтня, 19:30)

Гра це біль, страждання і нормальний результат. Так нині живе Атлетіко. Він у важкому стані, проте сповнений рішучості та крокодилячої терплячості разом з підступністю. Гру на Балаідосі з Сельтою Дієго Сімеоне почав несамовито сушити вже на 60-й хвилині і, попри неймовірний тиск суперника, вистояв та вистраждав перемогу. Подібний сценарій можливий і у цьому матчі. Суперник ж, з першого погляду, оздоровився з приходом Хаві Кальєхи. Та чи це справді так? Є й сумніви, вистачає непевних моментів у діях Жовтої субмарини. Як це не банально, але ставлю на прагматизм і котячу живучість ЧолоТім.

Можливий результат: 1-0

Тотал меньше 2,5 - 1,88 (1xbet)

***

Атлетік - Барселона (28 жовтня, 21:45)

Лідери Барси відпочили посеред тижня і будуть в хорошій формі. Атлетік у Кубку теж проводив ротації, але довжина резерву не дає можливості настільки комфортно почуватися усім лідерам. Весга та Лекуе мали достатньо роботи. Найголовніше ж, це загальний кризовий період Більбао. Куко Сіганда виховав багатьох гравців нинішньої основи і він може бути успішним. Інше питання коли? Схоже, цьому тренеру потрібно чимало часу на звикання до вимог Ла Ліги. Дадуть його чи ні, то вже інший дискурс, а от Барса точно з ним розбереться, адже Вальверде ідеально знає весь цей склад Атлетіка.

Можливий результат: 0-3

Перемога Барселони (-1) – 1.78 (1xbet)

***

Гетафе – Реал Сосьєдад (29 жовтня, 13:00)

Ла Реал має виграти за багатьма розкладами. Окрім двох важливих моментів: втрата Ілларраменді та набагато гірший за суперника календар попередніх ігор. Баски за вісім днів зіграли три матчі з них два на виїзді. Без євро кубків у Гетафе легше графік, та й відпочинку перед цією грою вони мають на дві доби більше. Навряд чи Еусебіо Сакрістан програє такий бій. Стосовно ж іншого впевненості не має.

Можливий результат: 1-1

Обидві забьют - 1,71 (1xbet)

***

Жирона - Реал (29 жовтня, 17:15)

В минулому турі Жирона нарешті себе показала і виграла. Залишаюся впевненим у хорошому найближчому майбутньому цієї симпатичної команди. Проти ж такого монстра, як Реал їй поки майже нічого не світить. Можна вірити в чергове роздовбайство меренгів і вміння фантастично не реалізовувати свої моменти. Хоча це вже не серйозний підхід. Сила головний аргумент гостей, неймовірна сила.

Можливий результат: 1-3

Тотал більше 3,5 - 2,01 (1xbet)

***

Ейбар – Леванте (29 жовтня, 19:30)

Раміс, Педро Леон, Фран Ріко – втрати у господарів значні. Та й форварди цього сезону немов почали віддавати богам фарту борги за попередні два. Важкенько грає команда Менділібара. Тому віддаю перевагу симпатичному Леванте. Бардхі у нього живий-здоровий, тож мотор на місці.

Можливий результат: 1-2

Леванте не програє - 1,89 (1xbet)

***

Малага - Сельта (29 жовтня, 21:45)

У нас знов не має хороших новин для Малаги. 1 очко з 27 можливих це жах. На відміну від фільмів жахів тут страхіття не мають часових рамок. Нажаль, адже минулого сезону ця команда подобалась. Зараз там кадрова криза помножена на розпач від результатів. У Сельти ж остання гра чемпіонату була надзвичайно емоційною і за змістом дуже сильною. Така поразка, за правильного сприйняття, цінніше за деякі перемоги. Головна ж різниця у тому, що Сельта має надзвичайно потужну атаку, Малага ж адекватних форвардів взагалі не знайшла.

Можливий результат: 0-2

Перемога Сельти - 2,44 (1xbet)

***

Лас Пальмас - Депортіво (30 жовтня, 22:00)

Не все гаразд з Лас Пальмасом, а з Депортіво ще гірше. Відставка Меля, вбачається мені, надто радикальним кроком. За іронією долі команди грають двічі поспіль за п’ять днів. У кубку Короля Ла Корунья вже наварила собі біди. Не бачу великих аргументів на користь виїзного успіху цієї команди. Тим паче острів’яни дозволили собі значно більше ротаціїй посеред тижня.

Можливий результат: 2-1

Тотал більше 2,5 - 1,76 (1xbet)

***

Еспаньйол - Бетіс (30 жовтня, 22:00)

Знов ситуація, коли одна з команд має на дві доби більше відпочинку. Цього разу Бетіс отримав цю фору. Обидві команди симпатичні та хороші на свій манер. Тому саме фактор втоми вважаю ключовим. Вірю в підопічних Сетьєна, але не беззастережно, а з урахуванням фактору свого поля у Еспаньйола. Певен, гості не програють і ще цілком вірогідна різка та результативна гра.

Можливий результат: 2-2

Тотал більше 2,5 - 1,93 (1xbet)