Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1413
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 11-го туру Ла Ліги.

Бетіс - Гетафе (3 листопада, 22:00)

Тур відкриває матч хороших команд. І Гетафе і Бетіс в цьому сезоні подобаються своєю грою. Зрозуміло, що у команди Кіке Сетьєна більш якісний склад, тому вона й фаворит матчу. Якщо господарі програють, це буде великою сенсацією, але навряд чи таке трапиться. Чекаємо голу від парагвайця Антоніо Санабрії, який прекрасно увійшов у сезон. Також в цьому матчі вельми вірогідне вилучення, в захисті обидві команди діють жорстко, а Антоніо Матеу Лаос рефері не з м’яких.

Можливий результат: 1-2

Тотал більше 2,5 - 1,94

***

Валенсія - Леганес (4 листопада, 14:00)

У Марселіно справи йдуть прекрасно і черговий суперник просто з іншої вагової категорії. Тож тут є очевидний фаворит. Проте у Гарітано зараз дуже організована команда і тренер максималіст вичавлює з цього скромного складу максимум, тож проблеми у Валенсії будуть.

Можливий результат: 2-1

Перемога Валенсії (-1) - 1,9

***

Депортіво - Атлетіко (4 листопада, 17:15)

Має перемагати Атлетіко. Нічия з Вільярреалом і, тим паче, ганебні 1-1 з Карабахом (які фактично залишають ЧолоТім без плей-офф Ліги Чемпіонів) потребують компенсації. Наскільки мобілізованими можуть бути господарі у цій ситуації не важливо, тут головний фактор роздратування мадридців.

Можливий результат: 0-2

Перемога Атлетіко - 1,8

***

Алавес- Еспаньйол (4 листопада, 19:30)

А ось і гра в якій я чекаю несподіванки. Дискваліфікація Вігарая є дуже неприємним моментом для господарів, але компенсувати це можна. Подобається сама гра команди, а особливо Муніра та Педраси. Нарешті й Фортуна має посміхнутися підлеглим Де Бьязі.

Можливий результат: 1-0

Перемога Алавеса (0) - 2,01

***

Барселона – Севілья (4 листопада, 21:45)

Щось підказує, що у гостей цього разу не буде шансів навіть на гідний програш. Хай у Барси цього сезону результати кращі за гру, але команда Вальверде це механізм. Може й не зовсім солідний, категорично не типово каталонський, але механізм. У Беріццо ж проблема на проблемі. Гра просто жахлива і навіть три перемоги поспіль в усіх турнірах не є фактором одужання Севільї. Проти Спартака вдома команда грала солідно рівно до моменту коли пропустила, потім була паніка. Барса візьме тепленьким такого суперника.

Можливий результат: 3-0

Барселона заб'є більше 2,5 голів - 1,62

***

Леванте - Жирона (5 листопада, 13:00)

Жирона очевидний супер-герой минулого туру. Команда не просто виграла у Реалу, а змогла по ходу матчу змінити свою стратегію і підсилити гру. Взагалі, це одна з найбільш цікавих і схильних до новацій команд. Леванте ж має свої потужні козирі у півзахисті.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,28

***

Сельта– Атлетік (5 листопада, 17:15)

Матч після якого цілком вірогідна відставка Куко Сіганди. У Лізі Європи баски вимучили перемогу на Естерсундом. Весь матч вони люто душили суперника, але спромоглися заштовхати лише один м’яч. Ідеї нового тренера поки зовсім слабко сприймаються командою і тому кожен матч Атлетіка це тяжкий хрест. Тут проти нього буде шалена атака Сельти і тому я бачу прекрасні перспективи для господарів Балаїдоса.

Можливий результат: 2-0

Перемога Сельти - 2,14

***

Реал Сосьєдад - Ейбар (5 листопада, 19:30)

Очевидно, що господарі значно сильніші за суперника, але Ейбар, попри усі свої негаразди, надзвичайно живучий. У попередньому турі він мав перемагати Леванте, проте не дотиснув суперника. Після матчу Ліги Європи у Ла Реалу можуть бути певні проблеми. Швидше за все перемога господарів Аноети, але є й шанс на несподіванку. І обов’язково результативну, це вже тренд.

Можливий результат: 2-2

Тотал більше 2,5 - 1,78

***

Вільярреал - Малага (5 листопада, 19:30)

Андалусійці вельми непогано провели попередню гру, три очки взяли здебільшого старанністю. Цього разу лише настрою і бажанню буде замало, адже суперник дуже солідний. Стосовно втрат, то травма Ролана більш відчутний удар для гостей ніж для господарів ушкодження Трігероса. Можливо, гості таки дадуть бій фавориту, але не виграють його.

Можливий результат: 2-1

Перемога Вільярреала - 1,6

***

Реал – Лас Пальмас (5 листопада, 21:45)

Біда команди Зідана це нерви. Реал розуміє, що програв чемпіонську гонку тому має думати тепер лише про плей-офф Ліги Чемпіонів. Але статус вимагає перемог скрізь і завжди. Тому фіаско в Лондоні дуже болючий ляпас для Реалу. На короткій дистанції це мотивує команду, а от глобально може зробити ще більш нервовою. Господарі зобов’язані перемагати. Можливо у цьому матчі ми побачимо вилучення.

Можливий результат: 3-0

Перемога Реала (-3) - 1,89