Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1535
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 13-го туру Ла Ліги.

Сельта – Леганес (24 листопада, 22:00)

Три поспіль матчі програв Леганес, але жоден з них не був безнадійним і поразки від Валенсії та Барселони дають підстави сподіватися на новий підйом команди Гарітано. Проблемою ж Сельти був і залишається захист. Ударне тріо Сісто, Максі та Аспас може створити дуже багато нагод, от тільки вигравати, маючи постійно купу проблем біля своїх воріт, важко. Буде важко господарям і цього разу, тому очевидними фаворитами я їх не вважаю.

Можливий результат: 1:1

Прогноз: Обидвi заб'ють - Так - 1.93 (Пари-Матч)

Алавес - Ейбар (25 листопада, 14:00)

Головним сюрпризом минулого туру став розгром Бетіса, вчинений Ейбаром. Попри усі кадрові проблеми маленький клуб басків зумів створити більше гольових шансів ніж в п’яти своїх попередніх матчах. Чи є це ознакою очевидного одужання підлеглих Менділібара? Не факт. Алавес, на приклад, в 12-му турі ганебно за рахунком програв Гетафе 1:4, але за змістом гри не все було так погано. Забий Мунір на початку поєдинку і результат міг бути іншим. Враховуючи манеру дій нинішнього Алавесу, чекаю на досить обережний матч. Минулого сезону в двох іграх між цими суперниками голів не було зовсім. Цього разу вони вже мають забити, але небагато.

Можливий результат: 1:1

Прогноз: Тотал менше 2,0 - 1.97 (Пари-Матч)

Реал - Малага (25 листопада, 17:15)

Поки безгольове страждання Каріма та Кріштіано в чемпіонаті триває. Але тонус після розгрому АПОЕЛа у них мав покращитися, обидва зробили по дублю. Непогана нагода забити буде і в суботу, адже захист Малаги то смачненьке тістечко для потужної атаки. Востаннє андалусійці вигравали у білого Мадриду у грудні 2012-го. Водночас Реал вже чотири матчі поспіль з цим суперником не забиває три м’ячі чи більше. Цього разу чекаю на голи господарів, особливо двох згаданих форвардів. Також багато шкоди своїй колишній команді має заподіяти Іско, котрий відпочив посеред тижня. Гол ж гості мають забити за рахунок традиційної вальяжності захисту команди Зідана і  відсутності Рамоса.

Можливий результат: 3:1

Прогноз: Фора Реалу (-2,5) - 1.70 (Пари-Матч)

Бетіс - Жирона (25 листопада, 19:30)

Після минулого понеділка й не знаєш, що думати про цей Бетіс. Дискваліфікація Манді не є критичною для господарів Беніто Вільямаріну, інша справа психологічний тонус. Припустимо, що від шокової поразки команда відійшла. Жирона ж набирає очки у чотирьох іграх поспіль, демонструючи безкомпромісний футбол. Щоправда, фолити команді доводиться дуже часто і це може бути проблемою. Чекаю результативної гри. Стосовно ж фаворита не визначився, вірогідно, що Жирона має зараз трохи кращі кондиції.

Можливий результат: 2:2

Прогноз: Фора Жирони (0) - 2.65 (Пари-Матч)

Леванте - Атлетіко (25 листопада, 21:45)

Проти сильних команд Леванте грає значно краще ніж проти середняків та аутсайдерів. Після дискваліфікації повертається опорник Лерма, в прекрасній формі перебуває лідер команди Бардхі, готові допомогти йому Кампанья і Моралес. Отож в півзахисті у Леванте все добре. Атлетіко ж здобув перемогу в Лізі чемпіонів над Ромою, щоправда це не поліпшило його становище у головному клубному турнірі континенту. Стосовно ж форми багатьох лідерів команди (Грізманн, Корреа, Габі) виникає чимало питань. Тому можна припустити, що ця гра для Чоло-тім буде важкою.

Можливий результат: 1:1

Прогноз: нiчия - 3.95 (Пари-Матч)

Депортіво - Атлетік (26 листопада, 13:00)

Денний матч дуже часто стає тяжким за змістом. Тут ще й Більбао гратиме після виступу у Лізі Європи. Тому обережність має домінувати на полі. Якщо у гостей проблемою може стати фактор втоми, то господарі мають чимало втрат. Найбільші з них це ушкодження Сіднея та дискваліфікація Гільєрме. Я чекаю тут першої з серпня виїзної перемоги левів. Вони вже тричі поспіль перемагали цього суперника.

Можливий результат: 0:1

Прогноз: Тотал менше 2.5 - 1.80 (Пари-Матч)

Реал Сосьєдад – Лас Пальмас (26 листопада, 17:15)

Господарі просто набагато сильніші за острів’ян. Сильніші глобально і локально, адже ланцюг невдач у Пако Айестерана не закінчується – вісім поспіль програних поєдинків у чемпіонаті. Вдома проти Леванте команда добре грала чітко до пропущеного м’яча, після чого банально розвалилася.

Були часи, коли Лас Пальмас напрочуд вдало грав саме з Ла Реалом, навіть не зважаючи на перевагу басків у класі. Але вже минулого сезону команда Еусебіо Сакрістана двічі впевнено розібралася з тоді ще не таким слабким суперником. З позитиву для гостей відзначу лише повернення Віери та прекрасну форму Вітоло. Можливо, господарі не зіграють у свій найкращий футбол через втому від поїздки до Норвегії (Ліга Європи) та для перемоги їм має вистачити сил.

Можливий результат: 2:1

Прогноз: Фора Реал Сосьєдад (-1) - 1.63 (Пари-Матч)

Вільярреал - Севілья (26 листопада, 19:30)

За інших обставин я б поставив на господарів, але цього разу вони мають на два дні відпочинку менше за суперника та ще й повернуться після подорожі до Казахстану, що нікого ніколи не радує. Про біло-червоних зараз взагалі важко говорити. Новина про рак у Беріццо змогла мобілізувати команду у перерві матчу Ліги Чемпіонів  і з 0:3

Севілья зробила почесні 3:3 проти Ліверпуля. Але це один тайм окремого матчу, як буде далі навіть не здогадуюсь. Хвилює прихильників команди і наявність у лазареті Парехи з Кьяером, захист і з ними далекий від якісного, тим паче з втратою основних виконавців.

Можливий результат: 1:1

Прогноз: Iнд. тотал Вiльяррела бiльше 1,0 - 1.49 (Пари-Матч)

Валенсія - Барселона (26 листопада, 21:45)

Найбільш очікуваний матч першого кола, якщо окремо розглядати Ель Класіко. Каталонці втратили Піке, натомість у суперника все добре, ушкодження Дзадзи виявилось не складним. Прихильників Валенсії надихає і прекрасна гра команди (особливо Кондогбії, Парехо, Гедеша та Родріго) і кураж колективу. Очевидно, що команда переживає дуже яскравий період свого становлення. Звичайно, у Барси є фактор Мессі, але цього разу якось більше віриться у експресію Валенсії. На Местальї господарі у каталонців не вигравали в чемпіонаті з лютого 2007-го року.

Можливий результат: 2:0

Прогноз: Валенсiя не програє - 1.93 (Пари-Матч)

Еспаньйол – Гетафе (27 листопада, 22:00)

Кіке Санчес Флорес може справедливо говорити, що його команді бракує фарту. Грає Еспаньйол якісно і структуровано. Жерар Морено на вістрі атак виглядає дуже потужно, але не забиває. А тепер він ще й заліковує ушкодження, разом з основним голкіпером Пау Лопесом. Якщо ці хлопці ще мають відновитися до понеділка і можливо зіграють, то Лео Баптістао точно пропустить матч через травму.

Таких проблем у Гетафе немає. Але я все одно бачу господарів фаворитом, склад у них краще, а гра не гірша. Статистика підказує, що останнім часом в матчах цих суперників перемагають господарі.

Можливий результат: 1:0

Прогноз: Еспаньйол переможе - 2.04 (Пари-Матч)