Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1447
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес відкриває свою постійну рубрику на сайті Betnews365.

Спеціально для наших читачів він буде прогнозувати можливий перебіг подій у матчах Ла Ліги. Попереду - 5-й тур чемпіоната.

Валенсія – Малага (19 вересня, 21:00)

Після втрати очок на у протистоянні з Леванте, Валенсія зобов’язана вдома перемагати, це не викликає сумнівів. Нажаль, ситуація для Малаги складається дедалі гірше - поганий старт, складний календар нині і все це майже неминуче веде до відставки Мічела. Для не програшу на Местальї андалусійцям потрібне неабияке везіння, бо суперник зараз дуже грізний. Кондогбія, Парехо та Солер це козир, який зіграв навіть проти Мадриду, тим паче має зіграти і тут. Тож цілком можливо, що господарі переможуть в більше ніж в один м’яч. Малага ж теж спроможна забити .

Можливий результат: 3-1

Перемога Валенсії - 1,6 (1xbet)

Барселона - Ейбар (19 вересня, 23:00)

Свої муки в попередній грі каталонці пояснювали жорстким полем суперника, тер Штеген навіть звинуватив Гетафе у навмисній підготовці газону саме такої якості. Може в тому і є доля роздратування фаворита, але й повністю відкидати цей фактор не варто, його згадували усі гравці Барселони. Проти Ейбара може бути складніше, адже це команда більш цілеспрямована і жорстка. От тут і може знадобитися Пауліньо,який в загальну концепцію блаугранас не вписується. Барса виграє, стосовно ж відрива в рахунку, тут критично важливо забити у перші півгодини, інакше можна помучитися як з Гетафе.

Можливий результат: 3-1

Тотал більше 3,5 - 1,68 (1xbet)

Атлетік – Атлетіко (20 вересня, 21:00)

Дві команди, котрі пріоритетом ставлять захист і ніколи цього не приховували. Має бути герць. Фаворитом ж вважаю мадридців. Справа не в результатах попередніх ігор, а календарі. Команда Сімеоне у вересні грала 9, 12, 16. Клуб з Більбао 10, 14, 17, та ще й останній матч на Канарах, що для іспанців вже добряча подорож. Виграти ж вдома баски можуть лише за рахунок шаленого куражу, заряд якого дадуть божевільні трибуни Сан-Мамесу і натхнення Вілльямса, муньіаїна та Беньята.

Можливий результат: 1-2

Перемога Атлетіко - 2,29 (1xbet)

Леганес - Жирона (20 вересня, 21:00)

Команди обидві програли два останніх матчі. Якщо швидко не трапиться форс мажору (гол, вилучення), очікую обережної гри. Висока вірогідність нічиєї.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,24 (1xbet)

Депортіво – Алавес (20 вересня, 22:00)

Відставка Зубелдії логічний крок керівництва клубу, проте відстань між матчами надто мала і значного поліпшення справ важко очікувати. Хіба що атакувати команда має краще ніж нині з будь-яким тренером. Вдома у Депора є шанс на успіх, адже ситуація в них теж дуже важка. Зі сховище треба діставати Емре Чолака та Лукаса Переса і сподіватися що хоча б вдома вони зіграють. Очікую перемоги господарів і, швидше за все, важкої.

Можливий результат: 2-1

Перемога Депортиво - 2,0 (1xbet)

Севілья – Лас Пальмас (20 вересня, 23:00)

На Рамон Санчес Пісхуан я обираю силу трибун та просто клас виконавців команди господарів, довжину їхньої лави запасних, яка дозволяє значно більше ротацій ніж склад острів’ян. Тим паче цього сезону з трьох ігор Севілья виграла лише одну домашню, тож заборгувала вболівальникам.

Андалусійці регулярно пропускають і у попередньому турі це теж ледь не трапилося, але суперник не використав пенальті. А от забивати підопічні Едуардо Беріццо зобов’язані і Лас Палмас навряд чи зможе знов вистояти насухо, як в поєдинку з Більбао.

Можливий результат: 3-1

Тотал більше 3 - 1,76 (1xbet)

Реал – Бетіс (20 вересня, 23:00)

Бетіс цього сезону став значно симпатичнішим ніж минулого, що не дивно з Сетьєном. Проте гра з Вільярреалом вказала і на суттєву слабину в півзахисті. Суперник за рахунок активної дії більш якісних гравців часом лишав верді-бланкос без м’яча, що для команд цього тренера критично. Звичайно фокус може повторити і Реал. Повернення ж Кріштіано та Марсело тільки підкреслюю перевагу господарів. Насторожує ж у меренгес форма Наваса, немов повертається нервовість минулого сезону.

Можливий результат: 4-2

Обидві заб'ють - 1,83 (1xbet)

Вільярреал- Еспаньйол (21 вересня, 21:00)

Немов усе зараз проти каталонців. Проте щось підказує, що саме у цій грі може бути несподіванка, якщо гості зможуть відрізати пару форвардів суперника від півзахисту. Тим паче участь у Лізі Європи може датися взнаки. Тоді різне може трапитися, зокрема, нічия. В інших ж сценаріях Вільярреал фаворит очевидний.

Можливий результат: 0-0

Тотал меньше 2,5 - 1,88 (1xbet)

Сельта – Гетафе (22 вересня, 22:00)

Ще один матч відіграти проти усіх прогнозів? Не думаю, що це до снаги Гетафе, колективу цікавому, але й вельми кадрово обмеженому. Козирі Сельти вищі.

Можливий результат: 3-1

Перемога Сельти - 1,9 (1xbet)

Леванте – Реал Сосьєдад (22 вересня, 23:00)

Сила Ла Реалу вочевидь більша, але на Аноеті у бою (інакше це й не назвеш) з Реалом мадридським було віддано дуже багато сил і емоцій. Це може допомогти Леванте взяти очки, принаймні одне. Якщо на флангах перевага має бути у гостей, то в центрі цього разу сповнені сил левантійці можуть серйозно конкурувати навіть з Іллараменді та Пріето.

Можливий результат: 1-1

Леванте не програє - 1,64 (1xbet)