Превью 1-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1401
0 голосов
Превью 1-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах стартового туру Ла Ліги.

Жирона - Вальядолід (17 серпня, 21:15)

Еусебіо Сакрістан дебютує на Монтіліві. Після понад трьох успішних сезонів з Пабло Мачіном клуб змушений був змінити тренера. Еусебіо Скрістан і в Барселоні Б і у Реал Сосьєдаді будував цікаву атакувальну гру, вмів контролювати м’яч. Тож  порівняно з інтенсивним та подекуди злим футболом Мачіна до Жирони прийшли зміни. Новий тренер відразу змінив розстановку гравців на полі, відмовився від ги у три центральних. Зараз його побудова виглядає як 4-3-2-1. Проблемою для господарів в цьому матчі буде відсутність низки гравців захисної функції. Адай Бенітес відсиджує дискваліфікацію ще за минулий сезон. Травмовані Карлес Планас, Хоан Мохіка та Хонас Рамальо. Надихає ж прихильників каталонського клубу його дуже впевнені результати контрольних матчів, вдалося переграти навіть Тоттенгем і також команда зовсім мало пропускала.

Непогана передсезонні ігри провів й Вальядолід. Поки клуб все намагається вирішити проблему основного нападника, адже герой м минулого сезону голеадор Хайме Мата пішов до Гетафе. Поки головним нападником є високий новачок зі скромного Сан Фернандо Кріс Рамос.

Арбітром матчу-відкриття стане дебютант еліти Гільермо Куадро Фернандес.

Чекаю на результативну гру і перемогу господарів.

Можливий результат: 3-1

Бетіс - Леванте (17 серпня, 23:15)

Сезон великих сподівань розпочне Бетіс. Команда має хороше підсилення і проводитиме вже другий сезон під керівництвом Кіке Сетьєна, тож це вже повноцінно перероблена під тренерське бачення споруда. Неприємності у вигляді травм Хоакіна, Хаві Гарсії та Тальо не є бідою, замін достатньо. Під час передсезонної підготовки Бетіс грав товарняки з представниками топових чемпіонатів і має прекрасну статистику, що вкотре підкреслює його зростаючу силу.

Леванте Пако Лопеса дуже добре провів завершальний етап попереднього чемпіонату. Тепер ж наставник мав час готувати команду до сезону, а не приходити рятувати. Втрата Джефферсона Лерми додає проблем в опорній зоні. Але попереду лишаються Хуанлу Моралес та Еніс Бардхі, тож це завжди загроза воротам суперника.

Бетіс має перемагати і можливо з хорошою результативністю. Леванте програв свої останні п’ять матчів з цим суперником.

Можливий результат: 3-1

Сельта - Еспаньйол (18 серпня, 19:15)

Окрім Даніеля Васса Сельта зберігла своїх лідерів і, зокрема, зіркову атаку, одну з найкращих у дивізіоні. Тому спочатку новий наставник Антоніо «Ель Турко» Мохамед

Може спиратися саме на ударну силу. Для зміцнень традиційно проблемного захисту залучені мексиканець Нестор Араухо та парагваєць Хуніор Алонсо. Традиційно клуб купив й данця, цього разу Матіаса Йєнсена.

Еспаньйол з Рубі не має повноцінного підсилення, але це й було очікуваним. Натомість результати контрольних ігор у нього суто позитивні, тож тонус команди може стати контр аргументом проти класу господарів.

Можливий результат: 1-1

Вільярреал - Реал Сосьєдад (18 серпня, 21:15)

Солідна трансферна кампанія підкреслила, що амбіції Жовтої Субмарини суттєво виросли. Тепер їй потрібно боротися за четвірку. Пара форвардів Жерар Морено, Екамбі має стати настільки ж потужною, як Бакка, Бакамбю в першій половині минулого сезону.

У Ла Реалу три хороші новини: залишився Віллан Жозе (поки що), купили Мікеля Меріно й орендували Тео Ернандеса. Проте баски тільки пристосовуються до вимог суворого Асьєра Гарітано й цей процес не є легким.

Можливий результат: 1-0

Барселона - Алавес (18 серпня, 23:15)

В матчі Суперкубку Іспанії ми побачили доволі м’яку, не сконцентровану Барсу. Проте й в такому стані вона досягнула потрібного результату. Ернесто Вальверде продовжує перекроювати команду і півзахист все більше втрачає свою каталонську неповторність. Але саме такий шлях дав минулого сезону ідеальний результат у внутрішніх змаганнях.

Для Бабазорс сезон може стати ще важчим за попередній – команда втратила обидвох стовпів атакувальної гри Педрасу та Муніра. Заміни їм не має. Тому Барсі в її лігві важко чимось протистояти.

Можливий результат: 3-0

Ейбар - Уеска (19 серпня, 19:15)

Постійно робити крок вперед з зовсім простеньким складом не можливо. Тому Ейбар в цьому сезоні вже відчує неприємний холодний вітер в спину, подих Сегунди. І все ж Менділібар має дуже згуртований колектив. Якщо хоча б пів сезону Орельяна буде грати, а не пиячити, то команда набере потрібні очки.

Уеска це загадка. Склад там вельми слабкий, майже як у Ейбара в першому сезоні в Прімері. Проте є й фактор тренера, Лео Франко тільки починає працювати головним. Цікаво, що 4 серпня Уеска обіграла Ейбар у контрольному матчі 2:1. Та все ж на Іпуруа господарі є фаворитами.

Можливий результат: 1-0

Райо Вальєкано - Севілья (19 серпня, 21:15)

Переможець Сегунди зберіг основних творців свого успіху окрім голеадора Рауля де Томаса, котрий повернувся до мадридського Реалу. Хоча ще існує варіант його повернення та стартувати точно доведеться без де Томаса.

Тим часом Севілья вже набрала ходу, команда змушена була раніше починати сезон через участь у кваліфікаціях Ліги Європи. Пабло Мачін вже достатньо освіжив й оновив команду. Його гравці добре мотивовані, адже футболістів вдосталь і новий тренер ще не визначився з усією основою. Тому навіть ротації після виїзду до Вільнюса не мають суттєво послабити команду. Гості грають краще і тому мають виграти. Хоча в цій грі можна прогнозувати ще й жорстку боротьбу, тож зростає вірогідність пенальті або вилучення.

Можливий результат: 1-2

Реал - Хетафе (19 серпня, 23:15)

Білі мадридці неприємно вразили своїх прихильників у дербі Мадріленьо в рамках Суперкубку УЄФА. Команда була надто розслабленою, розконцентрованою. Такий Реал буде успішним лише контролюючи м’яч, а от Атлетіко по перерві зміг його у фаворита забрати. Чи зможе те саме Гетафе? Надто сумнівно. Тим паче поразка таки дещо розізлила меренгів.

Сам по собі Гетафе прогресує, підсилює склад і шукаю нових барв у грі. Це не дасть господарям легкої перемоги.

Можливий результат: 3-1

Валенсія - Атлетіко (20 серпня, 21:00)

Валенсія добряче попрацювала перед сезоном, в якому вона повернеться до ліги Чемпіонів. Нажаль, й досі не вирішене питання з Гонсало Гедешем і вкотре поновилися розмови про продаж Родріго Морено. Інші ж питання вдалося успішно закрити. Результати останніх контрольних ігор надихають їхніх вболівальників, адже виграли у Евертона та леверкузенського Байєра.

Атлетіко витратив чимало сил в Талліні аби перемогти Реал, та до навантажень цим хлопцям не звикати. В новому сезоні у Чоло сімейне більше можливостей для ротацій, тож втрата Лукаса Ернандеса (дискваліфікація з минулого сезону) та втома деяких гравців не критична. Індіанці можуть збити темп гри.

Валенсія не виграє у Атлетіко в семи матчах поспіль.

Не чекаю результативності від цієї гри.

Можливий результат: 0-0

Атлетік - Леганес (20 серпня, 23:00)

Зустріч нових тренерів. Едуардо Беріццо очолив левів, а пепінерос тепер веде в бій Маурісіо Пеллегріно. Попри усі втрати Більбао фаворит, тим паче дуже цікавою може бути його співпраця з Беріццо. Зараз же його проект тільки формується, адже від попередників лишилися майже руїни, тому буде не легко.

Ще важче Леганесу та такою є його доля завжди – страждати і вичавлювати воду з каменя.

У матчі двох колишніх захисників має перемогти….. захист.

Можливий результат: 0-0