Превью 3-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 956
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах третього туру Ла Ліги.

Гетафе – Вальядолід (31 серпня, 21:00)

Тиждень тому тур так само починався на стадіоні Колісео Альфонсо Перес й тоді господарі виграли. В першому матчі чемпіонату на Сантьяго Бернабеу вони надто багато думали про те, як зупинити суперника. Вдома ж команда Хосе Бордалас зіграла веселіше й більше волі надала своїй атаці, що й призвело до перемоги над Ейбаром 2:0.

Вальядолід стартував у сезоні з двох протистоянь каталонцям і це були дуже різні ігри: проти ще сируватої Жирони зіграли обережно і канонічно, а от вдома проти самої Барселрни були зухвалими й нахабними. Другий варіант Вальядоліда міг як програти з мінус 3-4, м’ячі, так і мати позитивний підсумок матчу.

Очікую на те, що кожен тепер викладе на стіл свої козирі – обидві заб’ють. Виграю чи ні господарі? Швидше так ніж ні, але ще є сумніви. Вони відсутні лише в тому, чи вплине поява нового мажоритарного акціонера Роналдо Феномена на матч п’ятниці. Сам Бразилець заявив: мені поки не має що вам розповісти. Це правда – збори акціонерів 7 вересня і лише після них він може офіційно щось міняти.

Можливий результат: 2-1

Ейбар – Реал Сосьєдад (31 серпня, 23:00)

Ейбар не виграє в усіх матчах (офіційні та товариські) вже шість разів поспіль – 4 поразки, 2 нічиї. Проблем у нього вистачає, вирішенню яких не сприяють травми Раміса, Орельяни та Леона. Хосе Луїс Менділібар ладен міняти малюнок гри, але це процес на певний час.

У Сосьєдаду теж вистачає нюансів та кадрових негараздів. Проте команда орендувала Ло Челсо на рік. Тож проект живе й прагне розвитку. До виїзних матчів команда вже давно звикла, адже на рідній Аноеті не грала з 12 травня – там перестилають поле і ремонтують трибуни.

Вірю в позитивну динаміку оновленого клубу з Сан Себастьяну. Програти він точно не має.

Можливий результат: 0-1

Вільярреал – Жирона (31 серпня, 23:00)

Старт сезону Великих Сподівань для Вільярреалу нагадує, що сподівання ці можуть й грати проти Жовтої Субмарини. Сила команди поки присутня в якості гравців, проте не в якості гри.

У Жирони свої проблеми – філософія гри Еусебіо Сакрістана поки погано проростає на каталонських теренах, може басконський характер літньої пори конфліктує з надто теплим кліматом? Насправді ж кожен тривалий підйом десь зупиняється, а Жирона росла не менш ніж 3,5 роки. Цей проект ще має себе показувати, просто ці локальні, поки що, труднощі були неминучими. Тож фактор рідного поля цієї п’ятниці має вирішити питання. Також чекаю на тотал більше.

Можливий результат: 2-1

Сельта - Атлетіко (1 вересня, 19:30)

Допоки на футбольному ринку вирують чутки про викуп Парі Сент Жерменом клаузули Станіслава Лоботки за 50 мільйонів доларів, його команда готується до хорошого матчу. Поки у Турко Махамеда на новому місці справи йдуть добре і сила атаки його команди вкотре була підтверджена матчем проти Леванте в гостях. Піон Сісто знов став королем. Але цього разу їхній суперник це головний біль усіх королів. Підстав серйозно сумніватися у перемозі Колчонерос не бачу.

Можливий результат: 1-2

Реал – Леганес (1 вересня, 21:45)

Ось тепер українська публіка нарешті зверне увагу на маленький Леганес. Маленький симпатичний у своїй системній роботі. Стосовно ж гри він був і буде суворим бійцем за життя у середовище, яке його не чекало і не прагне знов бачити.

Минулий матч Лос Пепінерос відіграли успішно в результаті і знов дуже важко за структурою дії. Тому їхні шанси на хоча б гідний мінусовий рахунок дуже малі. Реал з форою -2 доволі чесний варіант ставки.

Можливий результат: 3-0

Леванте – Валенсія (2 вересня, 13:00)

Якщо б не остання домашня поразка від Сельти, то увесь серпень був би часом лише хороших новин для Леванте. І от тепер він вдома прийме головну команду регіону. Якщо хочеш шукати сенсацію цього туру, то придивись до раннього матчу неділі.

Валенсія, звісно ж, сильніша. Звістка про підписання Гонсало Гедеша теж прекрасна новина, але проблеми поки наявні. Це підкреслила виїзна гра з Еспаньйолом.

Гості матимуть відчутну перевагу за моментами, та чи все їм вдасться? Леванте з +1 виглядає симпатично.

Можливий результат: 1-1

Алавес - Еспаньйол (2 вересня, 17:15)

Матч на межі добра та зла. Шанс побачити у ньому видовищний футбол вельми малі. Так само й з високою результативністю. Хоча й зовсім сухим він навряд чи буде. Варто серйозно оцінити позитивну динаміку результатів оновлених каталонців. Та все ж важко переконатися в їх спроможності робити результат з позиції сили. Цікаво, що обидва тренери використовують схожі модифікації схеми 4-1-4-1. Думаю, Абелардо вигадає план, як відрізати Пьятті, Борху Іглесіаса та Баптістао від партнерів, а це може бути серйозним ударом по атаці гостей.

Можливий результат: 1-1

Барселона – Уеска (2 вересня, 19:30)

Наче й все зрозуміло, але мають бути і нюанси. Проти Вальядоліда активність Барси була нейтралізована частково суперником. На черзі знов маленький опонент і досить якісний саме зараз. Рідні стіни змушуватимуть каталонців атакувати дуже жваво. Тому й вважаю, що гол цих гостей вірогідний. В усьому іншому може трапитися класично – високий тотал і відрив господарів у більш ніж два м’ячі.

Можливий результат: 3-1

Бетіс – Севілья (2 вересня, 21:45)

Провально стартував Бетіс, тут виправдань не має.  Та попереду особливий матч, коли головний берег Гвадалківівру має або червоно-білий, або зелено-білий колір. Тоді вже все вирішити можуть й емоції. Зрештою, команда у Кіке Сетьєна хороша й очікування від неї високі зараз. У Пабло Мачіна теж багато матеріалу, а плани просто грандіозні. Але Лос Нервіоненсес надто рано почали сезон через Лігу Європи. Ще однією проблемою в клубі є величезна кількість гравців: хтось прийшов раніше, хтось тільки-но з’явився, когось мають от-от продати, когось не знають чи продадуть-віддадуть. Тож людей занадто і вони в різних психологічних кондиціях (дехто й фізично дуже відрізняється саме зараз).

Господарі не програють і обидві заб’ють. Можна було б погратися з хорошою результативністю, якщо б не сумніви початку сезону.

Можливий результат: 1-1