Расінг - Рівер Плейт: у господарів гарні шанси на успіх

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1301
0 голосов
Расінг - Рівер Плейт: у господарів гарні шанси на успіх
расинг - ривер плейт прогноз

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Расінгом та Рівер Плейт.

Расінг - Рівер Плейт

10 серпня, 01:30

Расінг продав воротаря Хуана Муссо в Удінезе та нападника Лаутаро Мартінеса до інтернаціонале. Їм на заміну прийшли чилійський кіпер Габріел Аріас та відомий нападник Густаво Боу. Також додалися нам добре знайомий по Металісту форвард Крістальдо і пара екс-гравців збірної Чилі Еухеніо Мена та Марсело Діас. Проте на поле рідного стадіону, що носить ім’я президента Пероне, але більш відомий як Ель Сіліндро, гарантовано вийдуть тільки Аріас та Боу.

У Рівера втрата за літо тільки одна. Уругвайський лівий латераль Марсело Сараккі поїхав до Лейпцигу, що й не дивно, адже за нього амбітні німці віддали 10 мільйонів євро.

Не зіграють на полі Расінгу й двоє учасників Мундіалю 2018. Енцо Перес та Хуан Фернандо Кінтеро надто пізно приєдналися до підготовки команди Марсело Гальярдо. Не буде у Рівера й фірмової підтримки, їхніх фанів не пустять на трибуни. Зрозуміло, що за старі гріхи.

У квітні на Ель Сіліндро в матчі чемпіонату переміг Рівер. Схоже, що тепер більше шансів на успіх у його суперника.

Чекаю на не програшний для господарів матч. Можливо з вилученням(и).

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, плей-офф.
10.08.2018 01:30
Расинг Авальянеда
Расинг Авальянеда
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Расинг фора 0
0
0