Результативні та майже без голів: експрес дня вiд Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1625
0 голосов
Результативні та майже без голів: експрес дня вiд Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв плей-офф чемпiонату свiту 2018, якi будуть зiгранi 3 липня.

Швеція – Швейцарія

Втрати команд: Себа Ларссон (Швеція), Стеф Ліхштайнер та Фабіан Шер (Швейцарія). Усі через дискваліфікацію.

Уся історія цієї Швеції може вміститися в одному емоційному вигуку – Що, знову?

У кваліфікації ця команда викинула геть з пляжу Нідерланди і зарекомендувала себе суто домашнім гравцем. У плей-офф кваліфікації сенсаційно взула у білі капці саму Італію! Її вихід до плей-офф був теж не очевидним, але вийшли переможцями групи. І все це без Златана Соцесяйного))) Типова команда на хвилі, котра несе вище реальних можливостей.

А от Швейцарія навпаки відпрацювала все, що мала. Трохи більше за своє взяла у матчі з Бразилією, і трохи зайвого втратила проти Коста Ріки.

Ролі в цьому протистоянні чітко розподілені – Швейцарія буде диктувати умови, Швеція відбиватися.

Моя ставка на цю гру тотал менше 2,5.

Можливий результат: 0-1

Ставка - ТМ 2,5 - 1,5 (1xbet)

Колумбія – Англія

Раніше у Пекермана була дуже симпатична Колумбія, котрій не вистачало рішучості, аби себе повністю реалізувати. Така собі закомплексована Красуня. Але то не про нинішню команду. Ця вже більш ніж розкута через те, що нині вона вже не має такого великого потенціалу. Усі плюси і вади цієї збірної ми чітко побачили в групі. Грати вони вміють добре, та тримати удар ні.

Йєррі Міна як основний бомбардир, Карлос Санчес як головний опорник – хоча б у цих речах вже є величезний натяк на проблеми. Ще й нюанси зі здоров’ям Хамеса Родрігеса насторожують. Зробити новий крок вперед цій команді буде вкрай важко.

Стосовно нинішніх англійців не маю ілюзій – дуже проста і далеко не зіркова команда. Проте фізично дуже сильна і досить прагматична. Такі високо не літають, але й не падають пикою у багнюку.

Мій надійний варіант це «обидві заб’ють». Більш веселий – перемога Англії.

Можливий результат: 1-2

Ставка - обидві заб'ють - 2,24 (1xbet)