Суперкласіко, остання спроба

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1906
0 голосов
Суперкласіко, остання спроба
Ривер Плейт - Бока Жуниорс: прогноз на матч Копа Либертадорес 09.12.2018

Betnews365 представляє прогноз на другий матч фіналу Копа Лібертадорес між Бока Жуніорс та Рівер Плейт.

Рівер Плейт – Бока Джуніорс

9 грудня, 21:30

Нарешті фінал Лібертаорес буде дограно. Фінал суцільних переносів. Перший матч перенесли на день, другий ж посували двічі. В Мадриді на Сантьяго Бернабеу вже не буде перешкод. Про заходи безпеки тамтешня гуардія сівіл знає набагато більше аргентинських колег, а кількість потенційно агресивних фанів обох команд, що можуть дістатися Мадриду іспанські силовики оцінюють у 400-600 осіб. Це вам не десятки тисяч озброєних агресорів на вулицях Буенос-Айресу.

Чому Мадрид? У цьому місті найбільша в світі аргентинська діаспора. Також з усіх міст,які реально претендували на проведення матчу, тобто готові були виконати увесь величезний список умов організаторів, столиця Іспанії найбільш зручний варіант. Альтернативами були Доха та Майями. Інші ж міста лише декларували бажання, як Генуя.

https://twitter.com/TheLibertadores/status/1071443696158208001

Фани Рівера бачуть добрий знак у стадіоні, на якому вони гратимуть. Найславнішими часами «мільйонерів» вважають 40-ві, початок 50-х, коли команду називали «Ла Макіна». Частиною цієї машини був Альфредо Ді Стефано, котрий в Іспанії перетвориться на символ Реалу і його головну зірку найбільш успішних часів меренгів. Отож гратимуть в храмі дона Альфредо.

Гільерме Баррос Скелотто тренер Боки чимало грав у фіналах Лібертадорес і навіть грав разом зі своїм нинішнім підлеглим Карлітосом Тевесом. Проте його візаві Марсело «Муньєко» Гальярдо має саме успішний тренерський досвід фіналів Лібертадорес, чого немає у Гільєрме.

Цього року Рівер був більш послідовним і потужним ніж Бока, що відображено і в особистих матчах. «Мільйонери» двічі виграли і одна нічия 2:2 у першому протистоянні фіналу Лібертадорес.

Від гри на Сантьяго Бернабеу чекаємо голів обох команд. Баррос Скелотто розуміє, що у спокійній розміреній грі більш збалансований колектив Гальярдо не візьме гору лише за фантастичного невезіння. Розраховувати лише на фортуну Бока не буде, тож ризикуватиме, тим паче в атаці у неї зібрані дуже сильні хлопці. Звичайно, в такій ситуації Рівер матиме свої контр шанси. А от хто в цій ситуації завдасть вирішального удару передбачити важко.

Ще одна цікавинка матчу арбітр уругваєць Андрес «Скаженний пес» Кунья. Матчі в яких він не видає червоних карток відразу дивують вболівальників. І в звичайні ситуації Суперкласіко та ще й з цим істериком точно обійшлося б без вилучення. Але тепер обставини змінилися. Гравці самі були шоковані насильством за межами стадіонів, тож поводитися мають спокійніше. Зникне й фактор перегрітої атмосфери в місті й на трибунах. Зрештою й Кунья на європейському стадіоні має трохи приструнити свій несамовитий норов. До речі, на Мундіалі 2018 він працював зовсім не так, як в Південній Америці.

Можливий результат: 1-2

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, финал.
09.12.2018 21:30
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Обе забьют
0
0