Рівер Плейт - Індепендьєнте: завойовницький похід Гальярдо

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1173
0 голосов
Рівер Плейт - Індепендьєнте: завойовницький похід Гальярдо

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Рівер Плейт та Індепендьєнте.

Рівер Плейт - Індепендьєнте

3 жовтня, 01:30

Саме зараз Рівер демонструє свій максимальний футбол. Команда додає тоді, коли це потрібно. Нещодавня перемога над Бокою на Ла Бомбонері підкреслила силу Рівера. Не дарма Марсело Гальярдо давно хочуть бачити в Європі, але поки він тримається за біло-червоний проект. Це надзвичайно органічна історія стосунків людини та клубу: Марсело вихованець Рівера і за першу команду грав з 17-ти років, усього в структурі клубу він майже 20 років з перервами. Зараз в Рівері зростає його син. Тільки цими усіма факторами можна пояснити той факт, що Муньєко тренує рідний клуб з 2014, для Південної Америки це неймовірно тривалий період. Цього року головна ціль це Лібертадорес.

Рівер фаворит, але Індепендьєнте суперник дуже неприємний. Команда мало забиває (лише один гол в трьох останніх матчах). Тільки через нереалізований Гонсало Вероном пенальті підопічні Аріеля Олана не виграли останній матч проти Тігре. Нулі в першому поєдинку протистояння були зумовлені швидше майстерністю голкіперів та похибками в реалізації. Але другий матч цілком може бути обережним.

Чотири поспіль зустрічі на своїй арені з цим суперником Рівер виграв.

Ставлю на прохід Рівера, більш класної команди. Якщо є бажання шукати цікавішу пропозицію, то нічия в першому таймі і перемога господарів виглядають досить цікаво.

Можливий результат: 1-0

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Лібертадорес. Плей-офф.
03.10.2018 01:30
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Индепендьенте Авельянеда
Индепендьенте Авельянеда
Прохід Рівер Плейт у наступний раунд
0
0

Звернути увагу

Нічия у першому таймі та перемога Рівер Плейт у матчі. Коефіцієнт - 4.2 (Парі-Матч)