Рівер Плейт - Расінг: минуле б’є по Ріверу або ідіотичний скандал

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1266
0 голосов
Рівер Плейт - Расінг: минуле б’є по Ріверу або ідіотичний скандал

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Рівер Плейт і Расингом.

Рівер Плейт - Расінг

30 серпня, 01:30

Це схоже на містику чи прокляття – після того як Рівер Плейт відіграв виїзний матч проти Расінгу на 0:0 ті самі цифри супроводжують його й усіх інших матчах. Ще тричі проти суттєво слабших суперників гранд зіграв без забитих і пропущених. Останній матч з Аргентінос Джуніорс теж став нульовим розчаруванням, зміст гри майже відповідав рахунку. Проте і статус клубу і наявні футболісти це рівень одного з головних претендентів на трофей Лібертадорес. Також інчас Рівера продовжують свято вірити в тренера Марсело Гальярдо, який був іконою ще як гравець, тренує рідний клуб з 2014-го, що в Латинській Америці неймовірно тривалий показник, та ще є фахівцем саме зі здобуття кубкових трофеїв – дві Судамерікани (аналог Ліги Європи), один Лібертадорес та два Кубки Аргентини.

Але все це надто загальні речі. Расінг на свою користь готовий наводити значно об’ємніше аргументи. Після нічиєї у першій грі 1/8 фіналу команда двічі перемогла і лише одного разу завершила миром матч проти іншого учасника плей-офф Лібертадорес Атлетіко Тукуман на й його полі. У клубу з Авежанеди не має кадрових проблем. А от у Рівера є. Леонардо Понсіо пропускає через дискваліфікацію, Ігнасіо Скокко був травмований і лише почав тренуватися. Найбільш дивовижна історія трапилася з Бруно Зукуліні це апофеоз нісенітного нісеніту. Він зіграв у цьому розіграші Лібертадорес вже сім матчів, аж раптом випливла інформація про його міжнародну дискваліфікацію. 2013-го року він отримав червону картку, граючи за Расінг (!!!) в Копа Судамерікана. З тих пір і до 2018-го його доля тягала по Європі: Санчестер Сіті, Кордоба, Валенсія, Міддлсбро, АЕК, Райо Вальєкано, Верона. От про дисквал якось і забули. Тепер згадали. Хоча є інформація, що і клуб і КОНМЕБОЛ (керуючий орган футболу в Південній Америці) все знали й тупо морозилися. Зараз ж, коли Расінг підняв хвилю обурення, вирішили покарати гравця, але не клуб. Тобто, сам скандал триватиме, а Зукуліні точно пропускає два матчі.

В історії Копа Лібертадорес суперники грали між собою шість разів. 1967-го зафіксовано дві сухі нічиї та домашні перемоги Расінгу 2:0 і 1:0. 1997-го нічиї 3:3 та 1:1 і перемога Академії у серії пенальті 5:3.

Надто багато факторів діють проти господарів. Може вони й не програють, але перемога буде героїчним вчинком. В це важко повірити. Так само важко повірити, що настільки кваліфікована команда не заб’є в п’яте поспіль. Досить вірогідна нічия, а будь яка результативна нічия гратиме за Расінг.

Можливий результат: 1-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес. Плей-офф.
30.08.2018 01:30
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Расинг Авальянеда
Расинг Авальянеда
Обе команды забьют
0
0