Сантос - Індепендіенте: Дерліс Гонсалес згадав як грати у футбол

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1421
0 голосов
Сантос - Індепендіенте: Дерліс Гонсалес згадав як грати у футбол

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Сантосом та Індепендіенте.

Сантос - Індепендіенте

29 серпня, 01:30

Попередні матчі цих команд приносили моменти і голи. Натомість, на Естадіо Лібертадорес де Амеріка справжніх гольових моментів було обмаль, а м’яч так лінію воріт і не перетнув. Особливо жахливо в першій грі виглядав Сантос – жодного удару по воротах суперника, навіть жодного заблокованого! Аргентинці ж пару трійку нагод мали і всі вони були після подач зі стандартів.

І от мине шість днів, як суперника знов зустрінуться, тепер вже на Пакаембу.

У суботу Сантос легко переміг вдома Баіу з рахунком 2:0, зокрема, відзначився яскравим голом Дерліс Гонсалес. Він потроху набирає форму і може тепер зіграти й в основі. Швидше за все, Сантос виставить досить агресивну схему з трьома атакувальними хавами і Габіголом на вістрі. Тож цього разу команда Куки зобов’язана забути як жахливий сон свою беззубість в Авежанеді і атакувати.

Індепендіенте свій попередній матч відіграв на день раніше, але радісних новин він йому не приніс – домашня поразка від скромної Дефенси і Хустісії. Знов Інде підвела реалізація нагод. Один лише Еммануель Джигліотті не може вирішити усі питання в атаці. Можливо десь приблизно тайм зможе зіграти в Сан-Паулу інший нападник Сілвіо Ромеро, котрий ще повністю не відновився від ушкодження, але вже зіграв 12 хвилин напередодні. Про повернення Мартіна Бенітеса мова не йде.

Отож Сантос є фаворитом. За нього і рідні стіни і міжнародний досвід нового наставника Куки.

Можливий результат: 1-0

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес. Плей-офф.
29.08.2018 01:30
Сантос
Сантос
Индепендьенте Авельянеда
Индепендьенте Авельянеда
Проход Сантоса
0
0