Сарагоса - Нумансія: Зміна тренера і повернення капітана

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1611
0 голосов
Сарагоса - Нумансія: Зміна тренера і повернення капітана
Сарагоса - Нумансія: прогноз на матч 09.06.2018

Відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчi плей-офф Сегунди мiж Сарагосою та Нумансiєю.

Сарагоса - Нумансія (9 червня, 19:00)

Сарагоса лишилася фаворитом пари і тепер перед рідною публікою має доводити свою боєздатність. Нічия 1:1 у першій грі теж хороший результат для арагонців. Тобто, за усіма формальними ознаками ми маємо матч, який зобов’язані виграти господарі. Проте сумніви завжди залишаються.

Нагадаю, що нинішній тренер Начо Гонсалес вже домовився з Депортіво Ла Корунья і очолить галісійський клуб після плей-оффу.  Замість нього прийде Іманол Ідіакес, котрий до цього працював на Кіпрі з АЕК Ларнака. Отож команда зараз відчуває невизначеність та й не факт, що сам Гонсалес на 100% думає про результат саме з Сарагосою.

У Нумансії ж дуже приємне новина – повернувся в першому матчі плей-офф її капітан Хуліо Альварес. Він вийшов на заміну на 81-й хвилині, його відсутність у грі тривала рік і майже два місяці. До того він виходив на поле 25-го березня 2017-го року проти Райо Валекано. Травма і операція на гомілковостопному суглобі змусили його стільки часу лише дивитися матчі своєї команди. У суботній грі він вже може більше часу провести на полі. Майстерність цього венесуельця, який вже зіграв за Нумансію 263 матчі, має суттєво допомогти команді, він 10-ка не тільки на номером на спині, а й за функціями.

У цьому матчі чекаю на голи, хоча обидві команди не є адептами атакувальної гри. Проте вдома трибуни змусять Сарагосу бути активною, а гості отримають простір для контратак. Зрештою, навіть в Сегунді, яка не є екстра результативним дивізіоном, атака вирішує долю команд: Райо виграв лігу, маючи пропущених голів на рівні середняка, а Кадіс з екстра-захистом (29-ть пропущених у 42 поєдинках) не зміг втриматися у топ-шістці.

Стосовно ж підсумку протистояння, то я схиляюся до проходу Сарагоси, але й сенсація від Нумансії не буде дивом, все ж суперник має достатньо слабких місць.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Сегунда. Плей-офф.
09.06.2018 19:00
Реал Сарагоса
Реал Сарагоса
Нумансия
Нумансия
Обе забьют
0
0