Серро Портеньо – Палмейрас: команда Сколарі має перемагати

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1210
0 голосов
Серро Портеньо – Палмейрас: команда Сколарі має перемагати
серро портеньо палмейрас прогноз

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Серро Портеньо та Палмейрасом.

Серро Портеньо – Палмейрас

10 серпня, 03:45

37-річний наставник Луїс Зубелдіа у лютому очолив Серро Портеньо, до того він майже півроку оговтувався після провалу своєї першої спроби підкорити Європу. В Алавесі у нього нічого не вийшло, але до того були успішні проекти в рідній Аргентині, Еквадорі, Колумбії, Мексиці. Тож не тільки молодість змушує вірити в талант цього наставника. Зараз його команда лідирує в чемпіонаті Парагваю. Саме тому я й ладен був би повірити в хороший результат для цього клубу хоча б вдома, але…

На чолі прекрасно укомплектованого Палмейраса зараз стоїть «залізний сержант» Луїс Феліпе Сколарі. Його досвід та особливо вміння стабілізовувати гру команди мають дати Вердао хороший імпульс принаймні на півроку. Сам Сколарі налаштований рішуче, адже несправедлива відставка у Гуанджоу Евергард зачепила його амбітність. Склад ж він має відмінний. Особливо хави та форварди: Феліпе Мело, Моісес, Лукас Ліма, Вілліан Гомес, Дуду, Дейверсон.

Мій прогноз тотал більше 2,5 і перемога Вердао. Або кожен з цих пунктів окремо.

Можливий результат: 1-2

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, плей-офф.
10.08.2018 03:45
Серро
Серро
Палмейрас
Палмейрас
Тотал больше 2 голов
0
0

Звернути увагу

Перемога Палмейраса. Коеффіцієнт 2.46 (Парі-Матч)

Перемога Палмейраса. Коефіцієнт 4.9 (Парі-Матч)