Спортінг - Вальядолід: Молінон чекає на голи

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1364
0 голосов
Спортінг - Вальядолід: Молінон чекає на голи
Спортінг – Вальядолід. Прогноз на матч Сегунди 10.06.2018

Відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчi плей-оф Сегунди мiж хiхонським Спортiнгом та Вальядолiдом.

Спортінг – Вальядолід

10 червня, 21:30

В першому матчі стрімко прогресуючий Вальядлід взяв своє і впевнено переміг за рахунком. Стосовно змісту гри, то пуселанос були достатньо переконливими в атаці але давали і супернику створювати свої нагоди регулярно. Взагалі, перший матч став тріумфом швидких атак-контратак з розрізними довгими передачами. У матчі відповіді обидва тренери спробують перекрити супернику такі можливості.

А тепер трохи сухої статистики:

- У семи з восьми останніх матчів між цими суперниками забивали обидві команди.

- З 12-ти останніх ігор на рідному Моліноні астурійці виграли 11-ть!

Глобально у домашніх іграх Гіхон найкраща команда Сегунди.

Вальядолід мав жахливу виїзну статистику, але це було до квітневої зміни тренера. З Серхіо Гонсалесом команда виграла три виїзні матчі і лише одного разу програла дуже сильній Сарагосі 2:3.

Для гіхона в атаці (а їй треба забивати) критично важливі Майкл Сантос, Джоні та Кармона. Перші двоє дуже добре відіграли попередній матч, на відміну від 10-го номера.

У Вальядоліда ж атака виглядала ще краще. Різні партнери прекрасно працювали на Хайме Мату, котрий вразив своїми бійцівськими кондиціями і вмінням миттєво зорієнтуватися в ситуації. Найкращий бомбардир Сегунди забив двічі, проте до протоколу не потрапив – один м’яч записали як авто гол, другий не зарахували через офсайд.

Проте не лише Мата вміє завершувати атаки у пуселанос, не дарма це найрезультативніша команда дивізіону, тому свій гол вона має знайти. А такий хід вкрай ускладнить ситуацію для господарів.

Я ставлю на прохід Вальядоліда. Для цього він може і програти, головне аби не багато.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Сегунда, плей-офф.
10.06.2018 21:30
Спортинг Хихон
Спортинг Хихон
Вальядолид
Вальядолид
Перемога Спортінга у 1 м'яч або ничія
0
0

Зверніть увагу

Тотал більше 2,5 - 2,05 (1xbet)