Прев’ю 30-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1176
0 голосов
Прев’ю 30-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 30-го туру Ла Ліги.

Атлетік Більбао - Леванте (3 квітня, 20:30)

Після загрози вильоту Леви так розігналися, що вже претендують на Лігу Європи. Хоча один з їхніх лідерів Рауль Ґарсія після матчу попереднього туру сказав, що їхнє завдання не потрапити до Сегунди. Може від давно не бачив турнірну таблицю. У будь якому разі настрій в команді хороший.

Леванте команда загадкова, але досить обмежена у можливостях. Тим паче цього разу не буде головного креативника півзахисту Еніса Бардхі.
Тож перемога господарів і, швидше за все, низький тотал.

Можливий результат: 1:0

Ейбар - Райо Вальєкано (3 квітня, 21:30)

Блискавки прекрасно зіграли попередній матч проти Бетісу, особливо перший тайм. Це була гра фаворита, за якістю. Проте успіху той матч не приніс. Можливо, це матиме негативний ефект.

У Ейбара ж усе в робочому режимі. Взагалі, це домашня команда.
Ставимо на її перемогу і велику кількість кутових.

Можливий результат: 1:0

Уеска - Сельта (3 квітня, 21:30)

Коли тобі немає чого втрачати, то ти або солоденьке тістечко, або лютий звір для суперника. Арагонці вже розуміють, що вилетять, але грають вони дуже цікаво. Здається, що команда просто морально розкріпостилася. Матч проти мадридського Реалу тому підтвердження.

Сельта зараз на підйомі, проте попередній матч був для неї не лише героїчним камбеком, а й надто енерговитратним.

Господарі не програють та нічия в одному з таймів. Вірогідний й тотал більше 2,5.

Можливий результат: 2:1

Валенсія - Реал Мадрид (3 квітня, 22:30)

Головний матч в турі. Вдома Валенсія має бути максимально злою. Та є і фактори проти неї. На Рамон Санчес Пісхуані команда лягла кістьми заради результату, це виснаження. Великої ротації Марселіно Ґарсія Торал собі не може дозволити.
Реал, тис часом, живе своїм проблемним життям. Наголошую, Зідан це емоційний сплеск, авторитет, позитив, але не зміна гри. Принаймні, зараз.

Головне, що Реал готувався до цього матчу особливо - Варан, Асенсіо, Модріч і Кросс у попередній грі не потрапили навіть до заявки, Касеміро просидів у резерві. Тепер їх, свіжих та завзятих можна кинути у бій. Це серйозна заявка на успіх.

Обидві забють, бо цей Реал не може не пропустити, але й знаходиться на підйомі. Мадрид не має програти.

Можливий результат: 1:2

Севілья - Алавес (4 квітня, 20:30)

Попри усі мої симпатії до робот Абелардо, якості складу для великих справ його команді дуже бракує. Севілья ж вдома завше В Прімері вигравала у Алавесу.

Можливий результат: 2:1

Леганес - Вальядолід (4 квітня, 21:30)

Найгірші варіанти завше з невмотивованими командами. Це про Леганес, він знаходиться у зоні повного комфорту. Господарі є фаворитами, що не можна заперечувати, але гості хочуть жити в Прімері, а не Сегунді.

Мабуть, Вальядолід не програє.

Можливий результат: 1:1

Реал Сосьєдад - Бетіс (4 квітня, 22:30)

Цей мат, такий собі тіньовий лідер туру. Наче й варто ставити на Бетіс, але, але саме в подібних іграх він цього сезону часто не бере потрібні очки. Ла Реал ж конструкція хоча проста, та надійна. З серйозних втрат у господарів лише Ілларраменді.

Найбільш вірогідна нічия, господарі не мають програвати. Також не чекаємо на зливу голів.

Можливий результат: 1:1